Yüzbaşı
28 Kasım 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İlanın yeri burası değildir biliyorum, ama ilgili arkadaşların burada olmasından dolayı buraya da yazıyorum.
Burada veya çevrenizde uygun adaylar olduğunu düşünüyorsanız buradan mesaj atabilirsiniz.

Çalıştığım firma bünyesinde, elektronik mühendisleri ile beraber çalışacak PCB tasarımcısı arıyoruz.
Görev tanımı şudur,
-PADs ile malzemelerin kütüphaneye girilmesi.
-Tasarımı biten şematiklerin PCB'e aktarılması ve çizilmesi ( PCB'ler genel olarak çok katlıdır, en az 8 katlı )
-İngilizce bilmeli
Çalışma yeri Ankara'dır.
Geçici personel aramıyoruz, uzun süre bizimle çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Dolayısıyla askerliği yapmış adayları tercih ederiz.
Mezun olduğu okul/bölüm önemli değildir, biraz tecrübesi varsa, ve elektronik bilgisi/hevesi varsa bizim için yeterlidir.
Daha çok bilgi için bana mesaj atabilirsiniz.
Bildiğiniz bir spdif çıkışı olan netbook biliyormusunuz?
Merhabalar elimde linki aşağıda olan eski bir anakart var
http://www.motherboard.cz/mb/epox/EP-8KTA.htm
sisteme yeni hdd almayı düşünüyorum
160 gb veya 250 gb'lık bir hdd takmakta tanımama problemi olur mu?
iyi günler.
Merhaba bir tanıdık için topladığım bilgisayarda Celeron D 2.26 işlemci ve herşeyin onboard olduğu ucuzundan bir ASRock anakart kullanıyorum. Şu an işlemci sıcaklığı 48-50 arasında dolaşıyor, SuperPi yaparken 58-60 arasında dolaşıyor. Macun'u fazla sürdüm. Ve kasanın havalandırması iyi (kasa açıkkende benzer değerler veriyor) Acaba bu işlemciler böyle mi genelde? veya nerede hata yapıyorumdur. Teşekkürler.
Bir tanıdık için geçen gün topladığım Celeron D 2.26 işlemci windowsta boşta iken 50-52 derece gösteriyor. Arada biraz video gösteriminde 58'e kadar çıkıyor. Korktuğum için oyun oynayamadım. Bu normalmidir? Neden olabilir?
Bu arada anakartım ASRock ve Super Pi 8M testi yapıyorum, sıcaklık 59-60 civarı. Bu mevsimde böyle ise alet, yazın nasıl oluyor bu meret?
MSI'n ucuz bir anakartı var 75$ civarına bulunabiliyor.
http://www.eternal.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MSI7145-060
Bu anakartı, chipseti ve onboard ekrankartını nasıl bilirsiniz? yani bu x300 ob ekran kartı geforce serisinde veya ati 9000 serisinden hangi karta denk gelir? şimdiden teşekkürler.
AGP kullandigimdan dolayi PCI ekran kartlarina uzağım. Bir arkadaş için 100 dolar ve alti iyi bir ekran karti arıyoruz. Fiyat/Performans orani en iyi kart nedir?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 608
İkinci El Bölümü Mesajları: 271
Konularının görüntülenme sayısı: 3.866 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.