Şimdi Ara

LANORE-VICTUSA .SORUNLU ALIŞVERİŞ.DİKKATLİ OLUN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum, kimseyi yargılamıyorum.

her laptobun ,üzerindeki bios reset swich i ile şifre resetlenmez. anlaşılan bu bahsedilen laptobun MAC ID (machine identfy) numarasını hafızada tutan bir şifredir, bu şifreyi hafızada tutanda bios değildir, üzerinde başka bir çip vardır. bazı modellerde bu başımıza geliyor, örneğin hp compaq nx6110 larda aynı durum söz konusu. ama bu kesinlikle bir sorun değildir, laptobun sahibinin güvenliği için alınmış bir tedbirdir.laptop çalınırsa, ve o laptopla internete bağlanılırsa çalan kişinin ip numarasından direk kendisine ulaşılır.

şarj aletinin ısınması sorunuda yan sanayi olup olmamasıyla ilgili değildir, orjinal şarj aletleride çok fazla ısınabilir. laptobun ihtiyaç duyduğu amper seviyesini karşılamakta zorlanan şarj aletleri ısınır, ki bu bataryadan bile kaynaklanan bir arıza olabilir.

ortada abartılacak bir sorun göremiyorum ben şahsen, ayrıca bu şifrenin kaldırılması için servisin 40 dolar istemesi bana saçma geldi. yapılan işin bir maliyeti var kesinlikle,ancak garanti kapsamında olan bir cihaz ise para istenemez kullanıcı tarafından konmuş ve unutulmuş şifre için bile ücret talep edemez.

recovery cd leri için, asuslarda (özelliklede laptobun alındıı firmaya göre değişir) recovery partition hazırlanmıştır hdd içerisinde. yanında extradan cd göndermiyorlar artık. bu çoğu laptop üretici firmasında bu şekilde.

herkeze iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Öncelikle her yazdığın yalana cevap vermek zorunda değilim. Forumda bir tek senle alışveriş yapmadım ben 100 e yakın alışverişim oldu. Merak etme sen çamur attın diye üzerimde iz kalmaz. Lucescu nun bir sözü vardır Köpekler istedi diye Atlar ölmez. şeklinde.

Neyse hala at gözlüklerini çıkarmayıp sürekli o sorun bu sorun diye atıp tutuyorsun. Laptop ta pil değer ölçmeyi bilmiyor daha sonra pili 1 saat bile gitmiyor diye iftira atıyorsun. Kasa serviste sıfır değişiyor sonra 4-5cm çizik var diye yalan söylüyorsun. Şarj aleti servisten alınıyor ama ısınıyor bu diye bahane uyduruyorsun. Yaptığın tehditlerin ve mesajlarında yazdığın hakaretlerin için burada birşey demiyorum diyorum tabiki diyemezsin ben dolandırıldım sen değil diyosun. Yani hem hakaret etmedim yazıp sonra da bana ederim haklıyım diyorsun.

Kusura bakma arkadaşım artık cevap vermiyorum yazdıklarına. Forumdan banlanıp banlanmamak senin için çok önemli sanırım zaten o yüzden ilk mesajlarında hemen işten attırırım foruma rezil ederim dedin. Merak etme ben senin kadar rütbe meraklısı değilim gerekirse 2 mesajlada önce para sonra ürün şeklinde yaparım aldıklarımı.

İyi günler. Bu son mesajımdır. Her foruma girdiğimde sana laf yetiştirmek zorunda değilim ben yıllardır bu forumda vakit geçiririm sen çamur attın diye kaçmam.

buyrun savunduğunuz adam.Yüzsüzlüğün bu kadarı.Cevap vermek zorunda değilim diyor.
    Ben söylemekten bıktım sen bıkmadın.
    Şarj az gidiyor ama sorun etmedim dedim sana.
    Eve gidince kasa üstündeki çiziğin resmini çekip koyucam buraya.Burda yalan söyleyen tek kişi sensin.Eminim onunda yalanlıcaksın.
    Ben çok asus laptop gönderdim servise.Şarj aletleri bu kadar ısınmıyor çoğunun.Problem ısınması değil orjinal olmaması ve bana göndermeden önce söylememen.
    Rütbe merakım hiç olmadı.Seneye göre değil msj sayısına göre veriliyor.Merakım olsaydı 4 senede 10000 den fazla msj atardım.
    Sorularıma tabi cevap veremezsin.Çünkü verecek cevabın yada doğruyu söyleyecek yüzün yok.
    değerini saydığım 1000 tl nin üstü haram olsun.ALLAHINDAN BUL.

@cydonia
    hocam Lanore nin burda yazdıkları da delil olaraktan oda dolandırıcılıktan yargılanır.Ben tehditten yargılanmaya razıyım.Hiç problem değil.Adelet olacaksa oda dolandırıcılıktan yargılansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 8 Şubat 2009; 17:39:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• geçmiş olsun ne diyelim . ama forumda bios la uraşan bazı arkadaşlar vardı .. yardımcı olabilirler.
  • 5 senedir cok laptop kullandım ve kullandıgım laptopların hiçbirinde bios şifresini resetlemek için cihazın altında bir delik görmedim böle bişey olacagını sanmıyorum sonuçta bu cihaz hesap makinası yada databank degil öyle kolay resetlenecekse neden bios şifresi koymak için menu koysunlar !!!! saçma

ayrıca yan sanayi laptop şarjı olmaz olamaz piyasada mevcut markaların kullandıgı şarj aletleri vardır atıyorum bendeki toshiba ile kuzenime aldıgım acer in şarj aleti lite on marka yada benim packardbell delta marka kuzenimin babasının packardbell xxx aklıma gelmeyen bir marka yani böyle farklılıklar modelden modele sürümden sürüme değişir pil ebatına göre bir marka farklı farklı adaptor kullanır ama şuda bir gercek bir arkadas yazmıs amper konusunda dogru olabilir benim packardbell laptop a takmadıgım adaptor kalmadı evde elime geçeni takıyorum yani daha sorun yaşamadım

ısınmaya gelince pil şarj durumunda benim orjinal bataryaya elini 5 dakka uzerinde tutana burada 20ytl veririm :D yani okadar ısınıyor

kimseyi sucmala niyetinde degilim kırık ve bios şifresini yaptır ve parasını satıcı arkadas tan al yada satııcı arkadasa kargola arkadas yaptırsın ve geri sana yollasın ve kargo parasınıda satıcı arkadas karsılasın çünkü suç satıcının

• önemli olan ısınması değil orjinal olmaması ve bana satmadan önce söylememesi.Artık o kadar bıktım sadece bios şifresini kaldırtsın onada razıyım.

• Arkadaşım senin asıl niyetin bu laptopı bana uyduruk bahanelerle iade edip başka bir tane almak. Bana dolandırıcı diyerek forumu arkana almaya çalışıyosun.

Bu parayı gönderdiğin tarih. Diğeride paranı gönderdikten sonra hala başka laptop arıyosun, sanırım buldun ve bana geri iade etmek istiyorsun saçma bahanelerle. Kusura bakma ama yazık artık. Yeter kişiliğime yaptığın saldırılar. Eğer Mart ayı içerisinde dava açmazsan dolandırıcılıktan şahsa hakaret ve tehditle para istemekten ben dava açıcam.
    LANORE-VICTUSA .SORUNLU ALIŞVERİŞ.DİKKATLİ OLUN.

• Bana suçlama yöneltmeden önce sana yönelttiğim suçlamalara cevap ver.
    ikincisi çok saçma bir girişimde bulunmuşsun.Acıklamak zorunda olmasamda açıklıyayım için rahat olsun.
    ben parayı gönderdim sende cuma yetişmeyebilir istersen paranı geri iade ederim konuyada vazgeçti diye yazmam deyince pazar gününe kadar laptop ilanlarını takip ettim.Forumda asus m51sn satan bi arkadaş vardı .1500 e satıyordu onada pm atıp 1200 ytl olduğunu biriyle anlaştım ama isterse ondan vazgeçip uyarsa fiyatı laptopu alabileceğimi söyledim.Sırf sen bana vazgeçme opsiyonu tanıdın diye.
    O ekran kartı sormadaki amacımda 8600 gs i karşılaştırmaktı.vazgeçme şansım varken vazgeçip eğer o laptop daha iyi bir fırsat ise ondan yararlanmaktı.P.tesiye kadar aklıma yatan başka laptop olmayınca sende kargoyu verince herşey kesinleşti.
    Bişeyler yakaladığını zannettin ama boş
    Şimdi benim sorularıma cevap ver
    Neden satmadan evvel bios ve şarj aletini söylemedin?
    Neden mouse cd kutu sorduğumda hediye geldi sormadım dedin.
    Forumda birinden aldığını söylemişsin.Bana hediye geldi diye yalan söyledin.
    Forumda kimden aldın laptopu.Merak ediyorum o bios ve şarj aleti konusunda ne dicek.
    HER LAFIMIN ARKASINDAYIM HEPSINI SORGULAYABİLİRSİN.
    Eğer benim sorularıma cevap vermiceksen hiç konuşma zaten ne olduğunu anladık ama hatandan vazgeçer özür diler bios problemini hallettirirsen bende özür diler şikayetimi geri çekerim.Şarj aletini sorun etmicem.Uğraşmak istemiyorum .yeter gına geldi

• Burada tüm okuduklarım aklıma dizüstünün ....... olabileceğini getiriyor.Hatta ilanı okuduğumda ilk aklıma gelen şeydi.Neyse inş çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 8 Şubat 2009; 19:09:51 >
  • BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN BURDAN ÇIKARILACAK DERS 2.EL LAPTOP ALMAYACAKSIN ARKADAŞ...
  • çalıntı olduğunu zannetmiyorum.Serviste kasa değişmiş.Yoksa orda el konurdu.Çalıntı satıcak kadar düşmemiştir.AMa gerçektende satmadan önceki efendiliği ve sattıktan sonraki çirkefliği arasında farkı ve bu kadar çabuk değişmesini görünce şaşırdım.Para sen nelere kadirsin.
    Buda çiziksiz dediğin kasa.Ben hiç bahsetmemiştim bile ama onada yalan dediğin için onuda koyuyorum.(bahsetmedim derken sana hiç kasada çizik var sıfır kasaya benzemiyor demedim.Sadece önceki msjımda bunu önceden belirtmediğimi söyledim.Biliyorum diceksin üst konuda demişsinya)
    BUNADA YEMİN EDERİM Kİ AYNEN BÖYLE GELDİ BANA.Kargoda gelirken çizilmişse onu bilemicem.
    Artık herşey belli.Verdiğin cevap sadece benim yalan söylediğim oluyor.Kaç kere sorduklarıma cevap veremedin.Benim maduriyetimi gidermiceksen söylede boşuna beklemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 8 Şubat 2009; 23:13:27 >

• kardeş kusura bakma ama 1200 lira para dile kolay neden ürün eline geçmeden parayı yatırırsın ki.. neyine güvenirsin adamın. yazık etmişsin kendine 1200tl para da az para değil bugün 10 tl için adam öldürenler var sen 1200tl yi bir çırpıda hayatında hiç görmediğin sadece sanal ortamda tanıştığın bir insanın hesabına aktarıyosun.. yazık olmuş benden sana tavsiye hiç üşenme atla arabaya yada otobüse adamdan paranı son kuruşuna kadar al ve bozuk cihazını iade et.. güzellikle olmazsa zorla yap..

1200 tl den bahsediyorsun 1200tl 2.el ne olduğu belli olmayan bi cihaza vereceğine 100-200 daha kat sıfır al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 9 Şubat 2009; 0:06:38 >
  • foruma 2005 te kayıt olmuş.Referansı çok. Msnde de iyi bi kanı uyandırdı.Şüpelenmedim.İyi oynadı...
    Bu ilk ve sondu.Önce ürün sonra para şeklinde alıcam bişey alırsam.
    Yok hocam vazgeçtim.Elimi sürmicem.allahından bulsun.allaha havale ettim.Adaletin tek aksamadığı yer orası...

• adam çamur atmıyor arkadaşım aldığı cihazın sorunlarını bildiriyor..hiçbirini yapmasan bile bios olayını halletmek senin boynunun borcudur..ilanındada adağtörün değiştiğini yada farklı marka olduğunu belirtmemişsin zaten bu da ayrı cabası..SON MESAJ DİYE KESTİRİP ATMAMAK LAZIM ALLAH ÇIKARIR KURSAĞINDAN...1200 LİRA AZ PARA DEĞİL KAÇ KİŞİNİN KURSAĞINA GİTMİŞTİR O PARA DEĞİLMİ???
    quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Öncelikle her yazdığın yalana cevap vermek zorunda değilim. Forumda bir tek senle alışveriş yapmadım ben 100 e yakın alışverişim oldu. Merak etme sen çamur attın diye üzerimde iz kalmaz. Lucescu nun bir sözü vardır Köpekler istedi diye Atlar ölmez. şeklinde.

Neyse hala at gözlüklerini çıkarmayıp sürekli o sorun bu sorun diye atıp tutuyorsun. Laptop ta pil değer ölçmeyi bilmiyor daha sonra pili 1 saat bile gitmiyor diye iftira atıyorsun. Kasa serviste sıfır değişiyor sonra 4-5cm çizik var diye yalan söylüyorsun. Şarj aleti servisten alınıyor ama ısınıyor bu diye bahane uyduruyorsun. Yaptığın tehditlerin ve mesajlarında yazdığın hakaretlerin için burada birşey demiyorum diyorum tabiki diyemezsin ben dolandırıldım sen değil diyosun. Yani hem hakaret etmedim yazıp sonra da bana ederim haklıyım diyorsun.

Kusura bakma arkadaşım artık cevap vermiyorum yazdıklarına. Forumdan banlanıp banlanmamak senin için çok önemli sanırım zaten o yüzden ilk mesajlarında hemen işten attırırım foruma rezil ederim dedin. Merak etme ben senin kadar rütbe meraklısı değilim gerekirse 2 mesajlada önce para sonra ürün şeklinde yaparım aldıklarımı.

İyi günler. Bu son mesajımdır. Her foruma girdiğimde sana laf yetiştirmek zorunda değilim ben yıllardır bu forumda vakit geçiririm sen çamur attın diye kaçmam.

• yazıklar olsun diyorum vicdanı rahattır da o insanın şimdi... bugün bu parayı alırsın ama o para senden mutlaka çıkar
  • Satıcı bırakın adaptörü biosu makinadaki çizikleri bile söylemek durumundadır. Alıcı zaten görerek almadığı için en doğal hakkıdır makina ile ilgili herşeyi bilmek. Satıcının meseleleri kendi kafasında küçümseyerek bu işten sıyrılması hoş bir davranış değildir.
    Gelelim alıcıya alıcı arkadaşım sen kasası değişmiş bir laptopa 1200 tl vermişsin ne diyim sana. yok eğer kasanın değiştiğini de alıcı söylememişse durum daha da vahim.
  • aynı laptopu daha öncede kullanma şansım olmuştu.Serviste çalışırken asus t.servise göndermiştim bi tanesini.Geldikten sonra tekrardan kurup hazırlamıştım.O zaman performansı hoşuma gitmişti.Salak gibi güvenip aldım.
    Daha bütün özelliklerini test edemedim.Kullanmıyorum ki koydum köşede duruyor.Başka bir arızası çıksa farkına zor varıcam.
    Kasa değişmesi çok ciddi bişey değil aslında.Elektronik parçası üzerinde tamir yoksa problem olmaz.Bide yeni kasa temiz dedi diye sorun etmedim.İlk laptopum.Acıkcası 100 lerce laptop geçti belkide elimden.Alma fırsatı geçincede elime oyun falanda oynatan bişey olsun istedim. 9600gt li acer vardı ona yetmedi param bende gözümü karartıp aldım işte.
    Son 2 gün .Daha fazla beklemicem.Konuyu üst konu yapan admine durumu açıklayıp banlanmasını rica edicem.Elimde olsa takip eder forumda barınmasına bile izin vermem.Gerisini allah bilir.Nasıl biliyorsa öyle yapsın.
    rivatuner yüklüymüş laptopta.Overclok edilmiş gösteriyor ekran kartı. İlanda da hiç bahsetmemiş 3500 puanı overclok ile aldığını .Default ayarlarda 2600 aldı :D
    Laptopun vga dvi çıkışlarının olduğu sağ tarafı diğer taraflara göre daha fazla ısınıyordu acaba bu overclokla alakalı olabilir mi ?
    Sen varya dolandırıcının önde gidenisin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 10 Şubat 2009; 1:15:51 >

• Urunu satan arkadas'ın bıos sıfresınden haberı oolması akla yatkın-dıger bırsey ıse servıs ucretını de bılıyor olup 1200'e satarken bunuda dahıl etmıs olması

urun 28.12.2008de servıse yollanıyor gelelınekadar oluyor kı-12.gundeyız.

Etık olma kavramı bana gore ;Bu sorunlardan bahseedıp fıyatı ona gore ayarlamak-ama Anlasılan Lanoreye gore boyle pazarlıkcıya boyle fıyat ındırırım de olabılır-elbettekı etıklık gorecelı

**
    Ama Kesınlıkle uygun bulmadıgım bır durum varsa o da THY'den attırırım demesı..
    Garıptır kı bır uye de "kıme attıracaksan adını ver 1aya tazmınatsız attırayım "demıs.. gercekten garıp..yanlısa yanlısla cevap vermek demek bu olsa gerek

Kımse kımseyı oyle kolayca bır ısten attıramaz..bahsettıgınız bır teknık servıste degıl. attıracak adam oncelıkle yazmadan once gıder attırabılecegı dusundugu adamdan rıca eder lanore'yle gorusuruz.

**
    DreamSs canını sıkan sey tam olarak nedır? bu durumdakı bır urunu bu fıyata aldıgın mı?
    Onemlı degıl,konu artık sabıtlenmıs..

Lanore'nın urunu ıade alması dogru davranıs olur dıye dusunuyorum-odedıgı kargo parasını alsın

kargoya odenen mebla Dreamss dostumuzun kulagına kupe olsun, nıcklerının afıse edılmesı ve guven kaybetmekte lanore'ye ders olsun -ayrıca uzatmaya gerek yok,yorum yapan uyelere sen dogrusun yanlıs demeyede gerek yok,herkes kendı penceresınden bakıyor olaya-tıpkı sızın gıbı

Saygılarımla

• Bence ortada büyütülecek bir durum yok, laptop şarj aleti orjinal ne demekse, asus laptopu x bir taşeron fabrikaya yaptırıyor, şarj aletinide çinde spesifikasyonlara en uygun firmadan alıyor.. Arkadaş servisten aldım demiş, diyelimki doğruyu söylemiyor, spesifikasyonlara uygun bir güç kaynağı ise ne önemi var.. Ben ne orjinal asus laptop güç kaynakları gördüm cayır cayır tutuştu, kablosu sürekli kıvrılıyor diye 1 ayda at gitsin oldu..

Şu anda monsterın en üst seviye laptoplarından birini kullanıyorum.. Yanında verilen adaptör LI SHIN INTERNATIONAL CORP tarafından üretilen ve başka bir marka yazmayan 120W büyük bir adaptör. Bu laptop için clevonun belirlediği spesifikasyonlara uygun.. Şimdi her parçasının farklı bir fabrikada üretilip bir tane montaj fabrikasında birleştirildiği günümüz laptop piyasasında, bir kutuyu açarsın bir marka adaptör çıkar, başkasının açarsın başka marka adaptör çıkar, üstelik fason üretimi dibine kadar kullanan asus gibi bir markada orjinal adaptör olayını nasıl çözeceksin?? Ki bir adaptörün büyük ufak yada az miktarda plastik kullanılarak üretilmesi dandik olduğunun göstergesimi?? Isınması yine dandik olduğunun göstergesimi??

Bios şifresini çözmek ile ilgili şunları bir denermisin:http://rahulhackingarticles.wetpaint.com/page/Clear+BIOS+Password,+All+tricks+!

Ve kendini ne kadar haklı hissetsende yapacağın bir tane hata seni herkezin gözünde haksız duruma düşürebilir.

Burda iadelik birşey söz konusu değil, Lenore sen ilgilenmemişsin problemle ilgili, arkadaşı başbaşa bırakmışsın problemi ile ki bu özellikle sistem satışında alıcıya yapılabilecek en kötü şey.. DreamSs sende pireyi deve yapmışsın.. Benim dahada yadırgadığım alışverişin hakkında görüşlerini yana yakına istediğin bu forum ahalisinden bu bios problemi hakkında bir kere bile yardım istememiş olman, geçmiş konularına baktım gözden kaçırdıysam özür dilerim.. Yaptığın şey "bir sinirle ağzımdan bir laf çıktı, ne olursa olsun geri dönmem ben bu adamdan paramı alacağım" olmuş çıkmış. Aldığın laptop Lenore'nin bahsettiği şekilde verilmişse parasını sonuna kadar haketmiş, tek problemi yanında gelen destek yetersiz..

• @edona satri
    arkadaşım ben almadan evvel dedimki bir sorunu varsa bilmem gereken bişey varsa söyle.Ben alırken elbetteki satacağım zamanıda düşünüyorum.Ona göre fiyat biçiyorum.Alırken satmıcam kullanıcam dedim ona ama ölene kadar benimle kalıcak değil ya.Mayısta askere gidicem.O zaman satıcam .Şimdi ben ona 1200 ytl yi vermeyi kabul ettiysem fazladan 100ytl masrafını bilmiyordum.Şarj aletinin orj olmadığını da bilmiyordum.Laptop piyasası telefon piyasasıyle aynı olmasada benzerdir.Üzerindeki çiziğinden ,tamir görüp görmemesi ve yanındaki aparatlarına kadar herşey fiyatta önemli unsurdur.1200 ytl yi kabul ettim ama 100 ytl daha masrafı olduğunu şarj aletinin orj olmadığını bilmeyerek kabul ettim.Söyleseydi ben 1000 ytl den fazla kabul etmezdim.Oda 1000ytl ye satmazdı belki orası ayrı konu.Satmıcam diye ,kullanıcam diye aldım ama elbetteki bir gün elimden çıkarıcam.O zamanı düşünerekte 1200ytl yi kabul ettim.Belki ben satarken alıcı arkadaşta orj olmamasını sorun etmicek.Ama ben baştan söylicem orj değil diye.Ona göre fiyat belirlicem.Bana bahsetmedi.Şarj aletinin orj olmaması ,biosunda şifre olması ikinci el fiyatını düşürceğini bildiği için söylemedi ve öyle kakaladı.
    @AbsoluteZero
    Ortada büyütülecek şey var.Şöyle var.Ben iade edicem dedim ama o dalga geçer gibi beni ilgilendirmez dediği için bende kızdım istemiyorum dedim laptopu.İlk söylediğimde haberim yok dese sorunumu giderse neyse.
    Her ne kadar ikinci el de olsa alır almaz serviste 2-3 hafta onu beklemek zorunda mıyım ?Var mı öyle ticaret ? Bide kendisi bilerek gönderdi bunu bana.Önemli olan noktada orası.
    Valla arkadaşım sen önemli değil demişsin ama aynı durum başına gelse yine önemli değil deyip 100 ytl ödeyip 2 hafta servisten dönmesini bekliceğini zannetmiyorum.
    Sadece ilgisiz davranmış demişsin ama daha ilk msjlarında beni ilgilendirmez diye kestirip attı.Sanırım sms msjlarını okumamışsın.Beni madur etti bide yardımcı olsun diye yalvarıcak değilim dimi ? Zorla da yaptıramam. Alttan aldım alabildiğim kadarıyla .Bana bilerek sorunlu mal satıcak bide yardım etsin diye yalvarıcam başka ?Maduriyetimi gidermek zorunda.İlla geri al demedim.200ytl iade edersen böyle kabullenerim dedim sonradan.En son bios u halletsin sorun etmicem dedim.tık yok.En kısa zamanda bilen biriyle konuşup hakkım varsa dava açmayı düşünüyorum.Sanırım burdaki yazılarıda en büyük kanıtlardan.Durumun akışına göre gerekeni yapıcam herhalde ama haksız duruma düşmemek adına adeletin gösterdiği yoldan yapıcam bunu.
    unutmadan söylim debug ve kasa açma haricinde herşeyi denedim.Biosu çökertirsem benim suçum olucak.Kasayı açarsam garantisi gider falan.yine benim suçum olur.Bu riske giremem.Girmek zorunda da değilim zaten.Satmadan evvel söyleseydi bu problemler olmucaktı.
    Yorumlarınıza verdiğim cevaplar taraflı olduğunuzu düşündüğümden ya da yaptığınız yorumları beğenmediğimden değil.Sadece fikirlerimizin uyuşmadığı yerde neden kendimi haklı gördüğümü açıklamaya çalışıyorum.Lanore nin vermediği cevaplara inat ben her soruyu her yorumu cevaplamaya çalışıyorum ki olayda benim ona güvenmekten başka hatam olmadığı anlaşılsın.Şarj aletinin ısınması ,şarjının az gitmesi,kasada çizik,full hd filmleri oynatmaması falan ufak şeyler ama sinekte ufaktır mide bulandırır.Uğraşmak istemiyorum zaten bitek bios şifresini halletsin gerisi ö.değil.Bana önceden söylemediği için sorumluluk tamamen kendisindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 10 Şubat 2009; 12:17:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DreamSs

Arkadaşlar okuyup geçmeyin.Lütfen fikrinizi söyleyin.ben haksızsam vazgeçip kabullenicem.
    yeminle söylüyorum satmadan evvel hiçbir şekilde bana bios şifresinden ve çakma şarj aletinden bahsetmedi.KESİNLİKLE.
    iade etmek isteyincede sms de yazdıklarını söyledi.
    Ben 200 tl yi geri ödemesi şartı ile laptopu kabul ediceğimide söyledim ama lafile.
    Şimdi buna format atıcam diye olan windowsun üzerine mi yüklemek zorundayım.bios ta HDD first boot device olarak ayarlı.Format atmaya kalksam ya hdd yi çıkarıp bilgileri kurtarıcam yada üzerine yüklücem .dosylarım silinmemiş olsada virus bulaşmışsa kullanması imkansız hale gelicek
    bana bunu bile bile sattı. bios şifresinin açılması için 40 dolar +kdv istiyor servis. İstanbul serviside kutusuz kargo kabul etmiyor.Bide kutu mu alıcam ona.
    Şeref sahibi olmak zordur.Paraya karşı şerefini korumak ise herkesin harcı değil.Umarım yanlışını anlar paramı iade eder ve şerefini kurtarır.Yoksa gidip iş yerinde kafasını gözünü dağıtıcam ama suçsuzken suçlu durumuna düşerim o yüzden beklemedeyim şimdilik.

Bide laptopu adam akıllı kullanmadım.Kim bilir nesi çıkıcak daha.

Victusa dan bu ürünü ben almak istedim ankarada olunca kolay olur diye

Sonra mesajlarıma cevap vermemesi yok iş değiştirdim. vs deyince bir iş vardır dedim üstelemedim.

Demek sorunun aslı bu imiş

Neyse geçmiş olsun ne diyim.

Bu türler yüzünden insanlara güvenilmiyor.

Pişkinlikte üstlerine yok birde seni suçlu çıkarmıyorlar mı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.