Şimdi Ara

Lanet olsun böyle itunes'a da telefona da ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya sinir krizi geçirip bilgisayarı duvarlara çarpacağım şimdi. Kardeşim sen bir tane telefon yapmışsın, buna bir tane de basit program yapsana, hiç yoktan flash disc olarak kullanabilme seçeceği koy, isteyen itunes tercih etsin, isteyen flash disc gibi sürükle bırak ile atsın istediğini.

Ya Iphone u bağlıyorum itunes açılıyor, son model bir sistemim olmasına karşın Itunes programı içerisinde bir sekmeden öbürüne geçmek zaten işkence ve her an kitlenme korkusuyla dolaşıyorum, alt tarafı 20-30 tane şarkı atacağım bütün tickleri kaldırıp sadece müziktekini bırakıyorum, eşzamanla seçeneğine tıklıyorum, aha kitlendi. Sonra görev yöneticisinden programı kapatıp iphone un bağlantısını kesiyorum tekrar bağladığımda itunes açılmıyor, bağlı iken tıkladığımda yine açılmıyor, illa pc yi yeniden başlatmam gerekiyor.

Google da sabahtan beri o linkten öbürüne gittin, host dosyaları mı değiştirmedim, Itunes u silip yüklemedim, neler neler yaptım ama nafile.3-4 güncelleme öncesine kadar sağlam çalışıyordu, son 3 güncellemedir falan bu şekilde.

1.500 lira verdim ben bu telefona nalet olsun, 1 tane şarkı atamadım. Allah bildiği gibi yapsın bunları, buralarda soranlar oluyor, almayın kardeşim, almayın bu karın ağrısını, gidin Galaxy malaxy alın böyle fıtık olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 3 Ocak 2012; 19:23:23 >

• Eger yeni Iseniz itunes a kullanmasi biraz zor olabiliyor ancak bir sarki atamiyorsaniz cihaza sorun cihazda degil sizde bence
    Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • Bu kadar çabuk pes etmeyin. Tadını alamadınız daha.

MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.
    Tıp fakültesi öğrencisi.
  • bilgisayarınızın özellikleri ile de alakalı olabilir yada itunes güncel olmayabilir
  • Kardeşler 1,5 senedir kullanıyorum ben bu cihazı, önce 3g vardı, 6 aydır Iphone 4 var ve bu program her zaman karın ağrısı oldu. Sondan 3üncü güncellemeden beridir de fonksiyonlarının tamamını yitirdi.

Itunes en güncel sürümmde, Pc de virus yok(hayatta crack kullanmam), ve sistemim oldukça iyi bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 3 Ocak 2012; 18:35:38 >
  • Merhaba, müzik atma vs. işlemler için itunes yerine itools kullanabilirsiniz. Çok daha rahat yapılıyor bu işlemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam artık iTools kullanıyoruz. indir özgürce kullan sürükle bırak

Orijinalden alıntı: berdush

Ya sinir krizi geçirip bilgisayarı duvarlara çarpacağım şimdi. Kardeşim sen bir tane telefon yapmışsın, buna bir tane de basit program yapsana, hiç yoktan flash disc olarak kullanabilme seçeceği koy, isteyen itunes tercih etsin, isteyen flash disc gibi sürükle bırak ile atsın istediğini.

Ya Iphone u bağlıyorum itunes açılıyor, son model bir sistemim olmasına karşın Itunes programı içerisinde bir sekmeden öbürüne geçmek zaten işkence ve her an kitlenme korkusuyla dolaşıyorum, alt tarafı 20-30 tane şarkı atacağım bütün tickleri kaldırıp sadece müziktekini bırakıyorum, eşzamanla seçeneğine tıklıyorum, aha kitlendi. Sonra görev yöneticisinden programı kapatıp iphone un bağlantısını kesiyorum tekrar bağladığımda itunes açılmıyor, bağlı iken tıkladığımda yine açılmıyor, illa pc yi yeniden başlatmam gerekiyor.

Google da sabahtan beri o linkten öbürüne gittin, host dosyaları mı değiştirmedim, Itunes u silip yüklemedim, neler neler yaptım ama nafile.3-4 güncelleme öncesine kadar sağlam çalışıyordu, son 3 güncellemedir falan bu şekilde.

1.500 lira verdim ben bu telefona nalet olsun, 1 tane şarkı atamadım. Allah bildiği gibi yapsın bunları, buralarda soranlar oluyor, almayın kardeşim, almayın bu karın ağrısını, gidin Galaxy malaxy alın böyle fıtık olmayın.

Android geç sende

• Itools u indiriyorum arkadaşlar sağolun.

@Java

Az google a yaz hocam, yüzlerce insan benim yaşadığım problemlerden bahsediyor. Savunulmayacak tarafını da savunmayın Allah aşkına şu telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Merhaba, müzik atma vs. işlemler için itunes yerine itools kullanabilirsiniz. Çok daha rahat yapılıyor bu işlemler.

İtunesi sadece uygulama indirmek için kullanıyorum,
    İTOOLS ile sürükle bırak yapıyorum,hiç sorun yaşamıyorum...

Orijinalden alıntı: turuncum

"Nalet olsun" da ne ya?

Türkçe öğretmenimiz de geldi. Ya sinirliyim zaten şöyle ergen hareketlerle yaklaşmayın yanıma, sabah kaçtan beri uğraşıyorum, duvara çarpacaktım sonunda bilgisayarı da telefonu da.
  • Burada bana Itools u tavsiye edenden de, bu programı yapandan da Allah razı olsun. Koskoca dünya devi şirketin yapmadığını 2 Çinli hacker yapmış. Sabahtan beri uğraştığım meseleyi 10 saniye de halletti. Daha da açmam Itunes u.
  • Celeron 1.7 hurda bir laptopta kullanıyorum,bende bile donma olmuyor.Bilgisayarınızda bir sorun vardır.Belkide usb portunuzda.İtunesi kaldırıp yeni sürümü kurmanızı öneririm.

Tabi müzik-film yükleme çoğu kullanıcı için sorun oluyor.Keşke usb disk gibi görse iyi olabilirdi.Ama kullanmayı öğrenince ya da sevince çok iyi bir program olduğuna karar veriyorsunuz.Ama gel görki bilgisyarla haşır neşir olan insanlar böyle sorunlar yaşıyorsa normal kullanıcının var haline...

Geçen gün restore ettim telefonu sonra aklıma geldi ne olacak mesaj ve notlarım diye eyvah dedim.Neyse yeni cihaz seçmeden kurdum.Herşey yerli yerindeydi.Tüm app ve müzikleri silmek istemiştim ve silinmişti.Zaten hepsi D: sürücüsünde Şifrelerim yerinde duruyordu.Tüm wifi ağlarının şifreleri de otomatik bağlanıyordu.

İtools diye bir program var biraz kurcalayayım dedim geçenlerde.Tüm app leri attım, programa baktım görüyor.İyi program,basit vs...Sonra zaten kullanmayacağım.Biri kurcalar diye app leri sileyim dedim.Appler korunsunmu silinsin mi gibi birşey sordu.Malum itunes te de soruyor.Eğer app C: de ise tümden siliyor.D: de ise D: ye dokunamıyor.Bizim cengaver D: sürücüsündeki bütün app leri sildi.10 gb Zaten telefondaki programlar. İtoolsa ceza olarak telefondan hepsinin yedeğini aldırdım

İtunes iyidir hoştur ama yinede istediğimizde usb disk olarak görebilsek ve veri atabilsek iyi olurdu.Hiçbir casus iphone kullanmaz gibime geliyor.

• keşke Galaxy S II alsaydın. çok daha güzel ve daha özellikli bir telefon. ayrıca flash desteği bile var.

neyse iphone u pc ye bağla özet bilgilerin olduğu yerde sayfayı aşağı çek orda müzikleri ve videoları elle yönet var orayı tikle sonra programın en sol alt kısmında + dan listeni oluştur onun üstüne mp3 lerini sürükle bırak bu kadar basit. Bunuda sevmezsen jb yap pwntunes yükle flash disk gibi kullan telefona istediğin yere istediğin uygulamayı müziği resimi at...
  • 4 senedir itunes kullanıyorum arada ufak tefek donmalar hariç böyle bir sorunla karşılaşmadım. İtunes gibi mükemmel bir problem yok herşey elinin altında bunun yanında donmaları da tadı tuzu sanırım.

benim bilgisayarım 5 senelik bu zamana kadar hiç böyle birşey yaşamadım hocam.

sizin durumunuz ilginç gerçekten de.

arkadaşın dediği gibi çok kasıyorsa itools kullanın sorun bitsin.sizde telefonunuzun keyfini çıkarmaya bakın.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.