Şimdi Ara

İphone 4 garip bir hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam almanyadan hediye iphone 4 16 gb geldi. İlk başta sorunsuz simsiz wi-fi ile internete bağlandım ama sonrasında network magic adlı programdan telefonu yanlışlıkla hattan çıkardım şu an internete girmiyor telefon ''...... ağına katılamadı'' diğe bir hata veriyor yardımcı olabilicek varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Arkadaşlar dün akşam almanyadan hediye iphone 4 16 gb geldi. İlk başta sorunsuz simsiz wi-fi ile internete bağlandım ama sonrasında network magic adlı programdan telefonu yanlışlıkla hattan çıkardım şu an internete girmiyor telefon ''...... ağına katılamadı'' diğe bir hata veriyor yardımcı olabilicek varmı.

Ayarlardan genele ordan sifirlaya gir orda ag ayarlarini sifirla var.Bir sifirla olur sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedlord2

quote:

Arkadaşlar dün akşam almanyadan hediye iphone 4 16 gb geldi. İlk başta sorunsuz simsiz wi-fi ile internete bağlandım ama sonrasında network magic adlı programdan telefonu yanlışlıkla hattan çıkardım şu an internete girmiyor telefon ''...... ağına katılamadı'' diğe bir hata veriyor yardımcı olabilicek varmı.

Ayarlardan genele ordan sifirlaya gir orda ag ayarlarini sifirla var.Bir sifirla olur sanirim.

malesef yaptım olmadı
  • O zaman telefonu kapatip acmayi dener misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedlord2

O zaman telefonu kapatip acmayi dener misin ?

buda olmadı ne yapsam olmuyor :(
  •  İphone 4 garip bir hata

verdiği hata bu arkadaşlar
  • ... Modemi kapa aç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    7 yıl önce açıldı
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

... Modemi kapa aç

oda olmadı kardeşim
  • Cihazda İOS 6 var. Demekki simfree. At bi yazılım olsun bitsin.
  • garip bir durum. modemde mac şifrelemesi yok değil mi? olsa baştan giremezdiniz zaten de gene de emin olalım. sonra ağa bağlanmadan önce dhcp etkin mi değil mi diye kontrol edin hem modemi hem telefonda wifi bulma ekranında ağın yanındaki ok işaretine basın ve ordan ip alma otomatik değil mi diye bakınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

garip bir durum. modemde mac şifrelemesi yok değil mi? olsa baştan giremezdiniz zaten de gene de emin olalım. sonra ağa bağlanmadan önce dhcp etkin mi değil mi diye kontrol edin hem modemi hem telefonda wifi bulma ekranında ağın yanındaki ok işaretine basın ve ordan ip alma otomatik değil mi diye bakınız.

biraz daha açık anlatabilirmisin rica etsem kafam karıştı tam çözemedim
  • quote:

quote:

garip bir durum. modemde mac şifrelemesi yok değil mi? olsa baştan giremezdiniz zaten de gene de emin olalım. sonra ağa bağlanmadan önce dhcp etkin mi değil mi diye kontrol edin hem modemi hem telefonda wifi bulma ekranında ağın yanındaki ok işaretine basın ve ordan ip alma otomatik değil mi diye bakınız.

öncelikle modemdeki mac şifresi kavramını biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

öncelikle modemdeki mac şifresi kavramını biliyor musunuz?

malesef

• WiFi aglarinda modemin isminin yanindaki mavi alan icerisindeki ">" isaretine tiklayip "bu agi unut" secenegini isaretle ve daha sonra tekrar bu aga katilmayi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xulavi

WiFi aglarinda modemin isminin yanindaki mavi alan icerisindeki ">" isaretine tiklayip "bu agi unut" secenegini isaretle ve daha sonra tekrar bu aga katilmayi dene.

bu ağı unut diye bir seçenek yok o tuşa basınca gelen ekranda şöyle yazıyor

DHCP-BootP-Statik

ip adresi ............
    alt ağ maskesi.......
    yöneltici...........
    dns.............
    arama alanları...........
    işlemci kimliği(ID).........

Http Proxt

Kapalı-Elle-Otamatik

Url..........

diye secenekler var
  • Anladim.
    Daha once aga katildigini varsayarak bunu soylemistim. Demekki suan iPhone'da bu ag kayitli degil.
    Muhtemel olasiliklar sifre yanlis veya modem de mac korumasi var.
    Baska hicbir sey gelmiyor aklima.
  • quote:

Anladim.
    Daha once aga katildigini varsayarak bunu soylemistim. Demekki suan iPhone'da bu ag kayitli degil.
    Muhtemel olasiliklar sifre yanlis veya modem de mac korumasi var.
    Baska hicbir sey gelmiyor aklima.

Daha önce ağa katıldım daha sonra bilgisayarda izinsiz giriş olarak algılandı ve bende izinliye çevirirken yanlışlıkla ağdan çıkarttım şu an ağa giremiyorum olay bu bunun için yapabileceğim bir şey varsa ne olur yardım et şifre yanlış değil
  • Başka bir yol bilen varmı arkadaşlar ?
  • Bence modeminle alakali bir sorundan dolayi giremiyorsun. Modemini sifirla ve tekrar dene. Muhtemelen girebileceksin. Izinle alakali bir slkinti diyorsun bu da muhtemelen izin verilen mac id lerin erismesiyle alakali. Yani iPhone'un mac id sini modemine tanitmalisin.
  • quote:

Bence modeminle alakali bir sorundan dolayi giremiyorsun. Modemini sifirla ve tekrar dene. Muhtemelen girebileceksin. Izinle alakali bir slkinti diyorsun bu da muhtemelen izin verilen mac id lerin erismesiyle alakali. Yani iPhone'un mac id sini modemine tanitmalisin.

evet tanıtırsam olabilir ama nasıl tanıtıcam onu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.