Şimdi Ara

Lanet ettim smile adsl e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • super online fiber e gectim. kampanya olarak ceza bedelini kendileri karsiliyor. nerdeyse 3 4 haftadır kapatacaklar hesabı. neyse ayın 1 inde kapanmış. kapanma ucretide berlirlenmis fatura no bile belirli. internet bankaciligindan veya telefon ile odeyebiliyorum gozukuyor. fakat gel gorki fatura kagida basilmadigi icin odeme noktlarindan odeyemiyorum veya e fatura ile gonderemiyorlar

yarin superonline a gondermem icin son gun. bu gun 5 saat ugrastim 5 6 defa musteri hizmetleri ile gorustum ve sonuc yok. muhtemelen yarında yollamayacaklar ve bana 390 tl patlayacak

çıldırmış durumdayım

Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!

• e-mail adresinize fatura gonderilmesini isteyin... belki boyle cozulur.
    Superonline fiber hat icin gecerlimi bu tahutu odeme kampanyasi ?

Orijinalden alıntı: Reanimate

e-mail adresinize fatura gonderilmesini isteyin... belki boyle cozulur.
    Superonline fiber hat icin gecerlimi bu tahutu odeme kampanyasi ?

evet fiber için geçerli. zaten ben fibere geçtim

ayrica adamlarla konustum işte email e yollayın diyorum diyorki kağıda basılmamış o yüzden gönderemiyoruz

gelde çıldırma
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • bana fatura gelmiyorki email geliyor sadece.
  • günü geçti ve yollamadılar. ne kadar sayıp sövsemde az fayda etmeyecek. Allah dan superonline kalite firmada 6 gun uzattılar suremi. yoksa 390 tl zararım olacaktı Türkiyenin en endandik firması smile adsl adsl yuzunden.

• İLK 6 AYIMDA hiç sıkıntı yaşamadım. ama son 6 ayıp kaldı.
    elveda dicem smileadsle. bir süre internet kullanmıcam.
    sölemesi ayıp ama alfa tarzı bir cihaz alıcam. biraz beleşnet macerası yaşıcam..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.