Şimdi Ara

Landirenzo Lpg sistemlerini nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel corsa 1.4 aracıma landirenzo taktırmayı düşünüyorum. siz nasıl bilirsiniz , tavsiye edebileceğiniz taktırma yeri var mıdır?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

up
    Vw grubunun almanyada landirenzo ile çıktığını duymuştum.Ben aracımda 2,5 yıl kullandım gayet güzel sistemler.Tabi takan usta da çok önemli.Tavsiye ederim...
  • Opel servisleride landirenzo takıyor, marka iyi ama usta cok önemli, ustada iyiyse rahatca taktrn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Opel servisleride landirenzo takıyor, marka iyi ama usta cok önemli, ustada iyiyse rahatca taktrn
    Önce ki Astra aracıma sıfır taktırmıştım. Yaklaşık 50.000km Landirenzo LPG kullandım. Map Sensör'ü bozulmuştu tam da garanti bittikten 2 hafta sonra. Sağ olsunlar garantiye sokmuşlardı. Bir de garanti içindeyken bir tane enjektör tam randımanlı çalışmıyordu. O değişmişti. Onun dışında bir arıza yaratmamıştı. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

Önce ki Astra aracıma sıfır taktırmıştım. Yaklaşık 50.000km Landirenzo LPG kullandım. Map Sensör'ü bozulmuştu tam da garanti bittikten 2 hafta sonra. Sağ olsunlar garantiye sokmuşlardı. Bir de garanti içindeyken bir tane enjektör tam randımanlı çalışmıyordu. O değişmişti. Onun dışında bir arıza yaratmamıştı. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bence piyasadaki en iyi sistem BRC den daha iyi olduğu kesin, italyada üniversiteleri var lpg üzerine çalışan. Ben brc taktırmaya gitmiştim ustalar ısrarla landirenzo taktılar çok çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

Bence piyasadaki en iyi sistem BRC den daha iyi olduğu kesin, italyada üniversiteleri var lpg üzerine çalışan. Ben brc taktırmaya gitmiştim ustalar ısrarla landirenzo taktılar çok çok memnunum.

Alıntıları Göster
    fabrikasyon lpgli dacialarda da landir. var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdi sigorta nasıl bilirsiniz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Landirenzo iyidirde aracınız nasıl, motor dayanıklımı lpg ye .

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Prins tavsiye ederim.

Prins.com.tr/urunler
  • Ne marka olursa olsun iyi bi usta bulun.landi iyidir carismam da vardi.aldigimda zaten ustunde vardi gayet iyiydi.sonra bizimkiler scenic aldi.ona yogun israrlar sonucu landirenzo taktirttim.iste o zaman anladim asil usta dedigin montajda belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

aracım lpg ye dayanıklı mı bilmiyorum , sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Vw grubunun almanyada landirenzo ile çıktığını duymuştum.Ben aracımda 2,5 yıl kullandım gayet güzel sistemler.Tabi takan usta da çok önemli.Tavsiye ederim...

hocam bildiğiniz iyi usta var mı istanbul'da ?

@kinadangelencerez @ceykıb @erhanbabacan @yasin90
  • quote:

quote:

Ben İzmir'deyim. Olgun LPG'nin kendi yerinde yaptırdım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanbabacan

quote:

quote:

Ben İzmir'deyim. Olgun LPG'nin kendi yerinde yaptırdım açıkçası.

Alıntıları Göster
    Seneler evvel Passat 1.8T araca uygulamıstık sorunsuz kalıtelı bır sıstem..

• Marka kadar ustada önemli aynı arabada atikeri brcden daha verimli olanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905

Marka kadar ustada önemli aynı arabada atikeri brcden daha verimli olanlar var.

hocam istanbulda usta biliyor musunuz?
  • Fiyatına göre en iyi kit landirenzodur, bundan daha iyisi varsa prinstir ancak pahalıdır.

Ben 2 seneden fazladır kullanıyorum, tüketim anlamında oldukça başarılı, ben de iki kez enjektör hatası verdi ama ücretsiz değiştirildi.

• +90 549 492 0038
    Landi renzo Serkan ismi bi ara konuş
    Detaylari ozelden sorarsan yanitlarim

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

+90 549 492 0038
    Landi renzo Serkan ismi bi ara konuş
    Detaylari ozelden sorarsan yanitlarim

özelden atıyorum.
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konu yanlış yere açılmış, belirtmeden geçemeyeceğim.

Landi renzo'ya gelince; ben 4 yıldır kullanıyorum. İlk hafta gaz ayarında sıkıntı olmuştu. Ayar yapıldıktan sonra bir daha arıza vermedi. Kısaca çok memnunum. Zaten Opel servisleri de Landi Renzo takıyor.

İstanbul'da distribütör firmanın (Olgun LPG) kendi yeri var. Ben bir kere gitmiştim, ilgileri güzeldi. Tavsiye ederim.

Link:http://www.landirenzolpg.com/bayi.asp?id=234
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.