Şimdi Ara

LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.525
Cevap
81
Favori
255.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ebc23 kullanıcısına yanıt
    Şaşmaz'daki servisin benzin tüketimine müdahale edememe söylemi, ECU ayarlarına girememe sebebiyle oluyorsa durum sıkıntılı demektir. Bu durum; genelde fabrika çıkışlı LPG'li araçlarda oluyor ve ECU'ya girişe şifre koyup müdahaleyi engelliyorlar. Bunun harcinde bir durum ise servis, olayı tam anlayamamış ya da başından savmış demektir. Bu durumda size; gittiğiniz Landirenzo LPG servisinden Olgun LPG'nin İstanbul Ana bayisini aratmanızı (0216 417 00 95) tavsiye edeceğim. Onlar internet üzerinden ECU'ya bağlı bilgisayara uzaktan erişim ile LPG'nin ECU ayarlarına girip durumu inceleyip gerekli müdahaleyi yapabilirler. Zira benim aracıma Landirenzo montajında usta, ECU programlamasında bir sorunu çözememiş ve uzaktan bağlantı ile Olgun LPG ana bayiine yaptırmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 21 Şubat 2019; 19:36:39 >
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    ilk olarak İstanbul ana bayisi ile görüşüp burdaki servise gideyim o zaman sonrada burdakilere aratalım bakalım nasıl sonuçlanacak deneyelim şansımızı inşallah çözeriz sorunu tekrar teşekkür ederim.
  • ebc23 kullanıcısına yanıt
    Size çözüm cevabı vermeyip, en yakın servise gitmenizi isteyebilirler. Çünkü onlar direkt bayilerle görüşür ve çözüm üretirler. Zira biz tüketicilere telefonda çözüm yolu önermeleri, başlarına iş açabilir. Çünkü telefon görüşmesi kaydedilebilir ve yanlış ya da hatalı, yahut eksik bir çözüm tariflerinden kaynaklı hasarları tazmin etmek zorunda kalabilirler. Hukuksal problemler yani. Siz yine de şansınızı deneyin bakalım ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 22 Şubat 2019; 14:37:34 >
  • coskunismail C kullanıcısına yanıt
    antalyadan yeni döndüm ve ilk işim servisin yolunu tutmak oldu bu arada dönüş yolunda da aynı sorunu tekrar takrar yaşadım. yine stop ede ede geldim. velhasıl sorun regülatörden çıktı hocam. sıfır takılan regülatör arızalı çıktı o da bize denk geldi şimdi prins marka regülatör taktılar. olur mu öyle dedim, aynı işi görüyor zaten daha iyi bile dedi.

    inşallah başka sorun yaşamam.aracı alalı 7 ay oldu, bu landirenzo ile uğraşmaktan ağız tadıyla binemedim. zaten bi arıza daha çıkacak olursa, hazır regülatör de prins marka takılmış iken, sistemi komple prinse çevireceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 25 Şubat 2019; 14:56:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    2. el araç alınca LPG sistemi ve aracın diğer aksamlarından ha şimdi, ha az sonra arıza çıkacak diye hep tedirgin olmuyor muyuz zaten? Şaka bir yana; problemin sadece regülatör olmasına sevindim. Zira bu tür durumlarda arızayı gideremeyince canından beziyor insan. İnşallah başka bir sorun çıkmaz da, ağız tadıyla kazasız belasız mutlu bir şekilde aracınızı kullanırsınız.
  • Merhaba,
    2007 Corolla Comfort M/M 96.000 km'de Landirenzo omegas plus LPG'li aracımda LPG'de P0172 zengin karışım hatası veriyor. Uzun yolda sıkıntı yok. Ama dur kalk yaptığımda arıza ışığı yanıyor. Söndürüp yola çıkıyorum. 200-300 km gidiyorum sıkıntı yok. Ama ışıkta durup kalkarken yanıyor. Her ışıkta da yanmıyor. 5 kez duruyorsam birinde yanıyor. Sanki kalkarken yanıyor gibi. Benzinde iken sıkıntı yok.

    Araçta tekleme , güç kaybı yok. En azından belirgin bir sorun yok. Sadece arada bir arıza ışığı yanıyor. Ben de
    Elm 327 Bluetoothlu Arıza Tespit Cihazı var. Onla siliyorum.

    Kayseri olgun LPG enjektör arızalı , ayar tutmuyor, dedi. Çok fazla da yol yapmıyorum.

    Nasıl bir yol izleyelim? En ucuz nasıl yırtarım?

    P0301 - P0304 gibi silindir ateşleme hatası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky_lark kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sadece benzinde dur-kalk yaparak ve 5-10 kez kontak kapatıp soğuk motorda tekrar çalıştırarak yani 5-10 gün süresince 200 km civarı kullanarak durumu netleştirmelisiniz. Bundan sonra yapılacaklar kısmına geçilebilir. Diyelim ki 5-10 gün süreyle 200 km benzinde kullandınız ve hiç hata uyarısı vermedi. O zaman LPG ecu yazılımının kontrol edilmesi gerekir. Zira kalibrasyon bozulmuş olabilir. Eğer burada da bir sıkıntı yoksa o zaman LPG enjektörleri, regülatör, map sensörü, lpg ısı müşiri, boğaz kelebeği, hatta aküye kadar varan bir periyodik kontrol gerekir. Eğer aracınız bu 200 km benzindeki kullanımda bir hata verirse o hata kodu geçerlidir. Zira benzinde kullanımdaki hata kodu, bire bir LPG kullanımında ortaya çıkmayabilir, farklı bir hata kodu verebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunismail -- 16 Mart 2019; 12:42:34 >
  • Kolay gelsin aracım 2018 suzuki Vitara 1.6 120 hp lpg taktiracağım daha ônceki aracım da omegas plus kullanmıştım . Vitara ya landirenzo dan hangi kit olur teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    Omegas Plus 75-100 Kw ve sübap yağlamalı olanından taktırabilirsiniz. Tabi yine de Landirenzo servisine gidip onların bilgilerine başvurmanız çok daha isabetli olur.
  • Teşekkür ederim . görüşeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Ankara'da periyodik bakım yaptırabileceğim landirenzo servisi var mı? Sizlerin memnun kaldığı.Araba almıştım filtreleri değişmesi gerekiyor bide ayar yaptırmak için.Görüşleriniz çok önemli uzaktan geleceğim için ayar yapacağım diye bozmasın yeter :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RailFlexboost

    Kolay gelsin aracım 2018 suzuki Vitara 1.6 120 hp lpg taktiracağım daha ônceki aracım da omegas plus kullanmıştım . Vitara ya landirenzo dan hangi kit olur teşekkür ederim
    Sistemde arattırınca EVO önerilmiş,
    Bugün fiyat sordum; 5000 liraya 9 taksit








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 23 Mart 2019; 21:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dinatale D kullanıcısına yanıt
    Olgunlar landirenzo yetkili servis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Kia Sportage aracımda Landirenzo LPG kontrol ve filtre bakımı için İzmirde Landirenzo konusunda uzman bir servis önerebilir misiniz . Herkese iyi sürüşler.
  • 2012 yilinda takilan landirenzo marka aracımda siyah enjektör var.değistirmek istiyorum ama cok pahali.buna uyan ucuz enjektor markasi varmi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turhal6060 T kullanıcısına yanıt
    Ucuz etin yahnisi sert olur. 1250 TL ye 4 tane enjektörü değiştirmeniz sizin için daha ekonomik olacaktır inanın.
    https://www.lpgyedekparca.com/landirenzo-siyah-renk-enjektor-takimi
  • Selamlar. 1.6 gdi sportage için karma sistem atiker mi landirenzomu? Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmhzl -- 24 Nisan 2019; 12:19:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar linea 98000 km landirenzo marka aracım vuruntu yapıyor sesi dinle enjektör sorunu var denildi değişecek denerek 750 TL istendi Adıyaman yeniler bayide Landirenzo Evo Enjektör Tamir Seti takıldı güya ucuza kapatılmak istenecek yapılan bir işlem şimdide lpg geçişte sonra gazdan ayağımı çekince devir ibresi dalgalanma yapıyor ve stop ediyor program yapıldı bilgisayara bağladılar baktılar falan filan sorun düzelmiyor ne yapmam lazım benzer sorunu yaşayan ya da fikri olan bir arkadaş yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenvtn -- 25 Nisan 2019; 12:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmhzl S kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Landirenzo. Yüksek devirlerdeki performansıyla üst düzey kitler hariç, hiç bir kit kolay kolay yarışamaz.
  • erenvtn E kullanıcısına yanıt
    4 enjektörü de sıfırı ile değiştirip tekrar ECU programlaması yapılırsa sorun düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.