< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LANDİRENZO DESTEK PLATFORMU (127. sayfa)

-
-
-
Astra 1.4 t landirenzo omegas kit var Med enjektorlere 9 bin TL istediler arizayi 4 Üde. Albienin bu enjektörü takıldı iyi bir afr ayari yapıldı ve şuan sorunsuz 3 ay oldu. Tüp ayarı Volkan oztokmak var o taktı enjektoru ve afr yaptı 2500 liraya çözüldü sorunum tavsiye ederim.
Gördüğünüz gibi her yolu denedim ama işe yaramadı benimkiler artık gitmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar landirenzo kitine obd ile bağlanıldığında tüm hataları silmeyi aktifleştir seçeneği mevcut mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiner ile temizleyin bir dahakine balata spreyi tam sökmez sertlesiyor valfdeki yağlar katran gibi çalışır ondan sonra albien 1.8 ohm ise benzer performansi verdi diye dusunuyorum
tüm landirenzo enjektörler tamir edilmektedir.
SAYTECHyoutube
landirenzo yeşil med enjektör temizlik tamir ve debi ölçümü renaul clio fabrika çıkışlı enjektör dünyada tek enjektör tamiri yapıyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=xFMuXeFjbXE -
Merhabalar ikinci el Egea aldım yetkili servisinde takılmış Landirenzo kit var. Olgun LPG bir filtre değişimi ve katkıya 800 TL para aldi daha önünden geçmem.Dışarda başka LPGciler bakabilir mi. Konuda paylaşılan uygulama ile ECU ya bağlantı sağlanabiliyor mu? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 26 Kasım 2024; 10:23:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X