Şimdi Ara

Lancia Ypsion 1.3 Multijet alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar annem için bir 10 gündür araba bakıyoruz.Bu aracı çok beğendi ve almaya karar verdik.PACK DOLCE VITA paketini alıyoruz.Fiyatı ise her şey dahil 45 bin tl + dosya masrafı.

Ödeme şekli olarak 25 bin nakit + 20 ay boyunca ödeyeceğiz(500 tl vade farkı var) Arabayı satmayı düşünmüyoruz.Fakat fiyat düşüşü yaşayacağını biliyoruz.Ama aklıma takılan bir soru var.

Lancia markasının türkiye pazarından çekildiğini biliyorum.Ben bu konuyu bayide sorduğumda bana lancia nın büyük motorlu taşıtlarda piyasadan çekildiğini söyledi.Şimdilik diğer modellerde çekilmenin söz konusu olmadığını ama ileri ki günlerde ne olacağını
    bilmediğini söyledi.Onun dışında şayet tamamen çekilse dahi 10 yıl boyunca parça sıkıntısı olmayacağını belirtti.Sizce bu aracı almak büyük bir hata mı ?

• Hocam araç güzel tabi fiat arkasında ancak ben mantıklı bulmuyorum bu fiyata daha farklı modeller düşündünüz mü hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Hocam araç güzel tabi fiat arkasında ancak ben mantıklı bulmuyorum bu fiyata daha farklı modeller düşündünüz mü hiç?

10 gün boyunca her modeli kendisine tanıttım.Göstermediğim model kalmadı.Bir çok model arasında gidip geldik.2 el arabalara da baktık.Fiyatlar biraz uçmuş durumda.Annem şuan 60 yaşında ve çok sosyal bir kadın.Alacağı son araç olacak.Bundan önce 2001 model renault cilio ve 2010 model fiat fiorino kullandı(Ressam olduğu için resimleri taşımak amaçlı kullandı) Bu saydığım araçları hep 2. el aldık.Bu sefer 1. el alalım diye düşündük.Ama içi rahat olsun,mutlu olsun,aklında soru kalmasın istiyorum.Bu sebeple bu konuyu açtım.Aracıda çok çok beğendi.Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 28 Şubat 2014; 11:38:59 >

• Anneniz beğendiyse alın gitsin, istediği arabayı kullanmış olur, mutlu olur daha önemli birşey olacağını sanmıyorum, ayrıca arkasında Fiat var parça ve bakım konusunda bir sıkıntı çıkmaz
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Aynen arkasında FİAT olduğu için hiç bir parça sıkıntısı olmaz, ayrıca arabada çok güzel.
  • anneniz aracı çok beğendiyse hiç düşünmeyin alın bence
    performans konfor şu bu hiç bir özellik bir arabaya bindiğinizde aldığınız keyfin yerini tutamaz
    başka araçlara hiç bakmayın bile bence
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Aracı alım işlemlerini başlattık.Hayırlısı olur inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun.Bir inceleme konusu da yaparsan diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olursun.
  • Hayırlı olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Hocam araç güzel tabi fiat arkasında ancak ben mantıklı bulmuyorum bu fiyata daha farklı modeller düşündünüz mü hiç?

10 gün boyunca her modeli kendisine tanıttım.Göstermediğim model kalmadı.Bir çok model arasında gidip geldik.2 el arabalara da baktık.Fiyatlar biraz uçmuş durumda.Annem şuan 60 yaşında ve çok sosyal bir kadın.Alacağı son araç olacak.Bundan önce 2001 model renault cilio ve 2010 model fiat fiorino kullandı(Ressam olduğu için resimleri taşımak amaçlı kullandı) Bu saydığım araçları hep 2. el aldık.Bu sefer 1. el alalım diye düşündük.Ama içi rahat olsun,mutlu olsun,aklında soru kalmasın istiyorum.Bu sebeple bu konuyu açtım.Aracıda çok çok beğendi.Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.

Anneniz çok istiyorsa bence hiç çekinmeden alın.Arkasında koskoca fiat var sonuçta.Ha 2. el daha farklı modeller alınır mı evet ama anneniz heves ettiyse de kırmayın bence ha ne olur satarken normal araçta 5-10 bin zarara edeceksen bu araçta 7-12 bin olur kabataslak

• Tasarımını tarzını beğendiyse sıkıntı olmaz bence.O altındaki motor torku azaltılmış bi halde daha az yakmasını sağlıyolar.Ama bence benzinli alsanız daha iyi olur.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun araçla ilgili bi sıkıntı yaşamazısnız.
  • Hayırlı olsun..

• İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Benzinli alacaktık fakat ellerinde kalmamıştı.Çok fazlada beklemek istemediğimiz için dizel seçtik.Tekrardan teşekkürler.
  • 95liği değil mi? 200NM tork, 1050 kg., 11.4 saniye 0-100 hızlanması.

Eskiden 90lık 6 vitesli aynı motorlu 1.3 astra vardı, kalkışlarda bayıktı ama çok memnundum. Yakıtından olsun, rampada gidişinden olsun.

Ypsilon A sınıfı fakat şehirde olsun, şehirlerarası olsun her türlü gideri olacak bir araç. Elbette anneniz sıkıştırmayacak ama büyük şehirdeyseniz bastığınızda gider o araç. Fazla sıkıştırmayınca da az yakar.

Lancia'nın çizgileri artistik. Beğenilmeyecek gibi değil.

Parça sıkıntısı olmaz.

Satmadığınız sürece de kötü bir yanı olmayacak.
  • Piyasada ki cogu arabanin performansi bayan kullanicilar icin yeterlidir biz erkekler biraz yuksek konfora hiza performansa asik oldugumuz icin arac secemiyoruz. Anneniz bu arabayi begendiyse alin gitsin erkek olsa ayni seyi soylemezdim ama neden olsa bayan kullanici

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

95liği değil mi? 200NM tork, 1050 kg., 11.4 saniye 0-100 hızlanması.

Eskiden 90lık 6 vitesli aynı motorlu 1.3 astra vardı, kalkışlarda bayıktı ama çok memnundum. Yakıtından olsun, rampada gidişinden olsun.

Ypsilon A sınıfı fakat şehirde olsun, şehirlerarası olsun her türlü gideri olacak bir araç. Elbette anneniz sıkıştırmayacak ama büyük şehirdeyseniz bastığınızda gider o araç. Fazla sıkıştırmayınca da az yakar.

Lancia'nın çizgileri artistik. Beğenilmeyecek gibi değil.

Parça sıkıntısı olmaz.

Satmadığınız sürece de kötü bir yanı olmayacak.

Evet aynı arabadan bahsediyoruz. :) Araç benimde hoşuma gitti.Aslında annem hız yapmaktan hoşlanır.Hatta fiat Fiorino aracımızı satma sebeplerimizden bir tanesi hız sınırlaması olması.Şu an olumlu yorumlarınız sayesinde dahada mutlu.Teşekkürler.

• Kadınlar arac seciminde duygusal davranırlar. Mantık aramak olmaz. Performans vs beklentisinde değillerdir.

Bence dogru secim bu acıdan bakınca. Guzel bir seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun.

• 1.3 Multijet Ypsilon'u çok rahat yürütecek bir motor. Sağlamlığı ortada. Ypsilon'un tek dezavantajı ikinci el. Anneniz beğendiyse düşünmeye bile gerek yok.
  • Teşekkürler.
  • Böyle araçları satarken çabuk satmak istiyorsan değerinin altında vereceksin bu kadar basit. Bence alınır araç tasarımı güzel parça fln sıkıntı çıkarmaz sanki 1980 Türkiyesinde değiliz ambargo felan yok Anneniz beğendiyse alın içine sine sine binsin. Olay budur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.