Şimdi Ara

Lancia Delta almak üzereyim. Kullanıcılar yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Son 2 3 aydır araç araştırıyorum.
    Bütçem en fazla 53 bin tl.
    Sırayla şunlara baktım.
    Alfa romeo 159
    Golf 5
    Audi a3
    Fakat geçenlerde rastgele lancia deltayı keşfettim.
    Alfa romeo kadar karizmatik ve güçlü
    Golf kadar kıvrak ve yol tutuşu
    Audi a3 kadar rahat ve konforlu geldi.
    Aradığım her özelliği 1 araçta hemde 50 bin tl civarında bulunabiliyor.
    Ama kullanıcılarına veya deneyim ve tecrübesi olanlara birkaç sorum olucaktı.
    1- Bu araçla kaza yaparsam tampon veya motorla ilgili yedek parçaları bulabilir miyim?
    2- Ses yalıtımı benim için önemli 2012 dusterden çok çektim çünkü traktör gibi bu araçta motor ve yol sesi ne durumda?
    3- Alınca satmayı düşünmüyorum. Benzinli veya dizel hangisini tavsiye edersiniz? Yarı otomatik alıcam.
    4- Lancia ların çoğu 150 bin km üzeri yol yapmış şuan 150 bin üzeri araç bana motor konusunda sıkıntı çıkarır mı ve motor yenilemeden kaç km ye kadar gider?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Beklemedeyim...
    Bilmediğim artı ve eksilerini de yazarsanız ayrıca çok mutlu olurum arkadaşlar 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Endişe yasamaniz gerekmeyen tek noktası motoru aracın.Son derece uzun ömürlü bir motor Multijet.Su an için her türlü parçası Türkiye'de mevcut.Zaten artık temin etmek eskiye oranla çok kolay araç parçalarını o yüzden korkmaniza gerek yok.

Otomatik vitesi yarı otomatik bildiğiniz gibi, ilk iki viteste kararsızlık yaşıyor onun haricinde sorunsuz.Benzinli modeller lpgye uyumlu ama manuel.Manuel şanzıman seviyorsanız LPG ile gayet performansli ve tüketim olarak mutlu edecek bir araca sahip olabilirsiniz.

Sitede 150 bin km civarı dolanıyor ilanlar evet ama bakımlı bir Multijet 400-500 bin km sorunsuz gidiyor o nedenle çok sıkıntı değil.Ustelik bakımı kolay, parça her yerde var ( motor için ).Anlayan ustası da her ilçede bile var.

Kronik sorunu gözlemlediğim kadarıyla yoktu.Performans memnun eder, yakıt tüketimi dizel ortalamalarinda.En az yakan dizel Deltadaki değil elbette, ama performans olarak her daim mutlu eder.

Yol tutuş son derece iyi, izolasyon motor hariç iyi.Motor özellikle ilk çalıştırmada ve ısınana kadar yüksek sesli çalışıyor.İsindiktan sonra problem kalmıyor.Ruzgar sesi olarak baya iyi, lastiğe bağlı bir değişken olsa da yol sesi de pek aldığını söyleyemem.

Konfor iyi, özellikle 16 inc jantli versiyonları baya konforlu.Bendeki 18 di ve ona rağmen kabul edilebilir düzeydeydi.

Donanım namına önemli herşey var.Modern oyuncaklardan yoksun bir araç zira 2008 den beri değişiklik geçirmeden üretilmiş bir araçtan bahsediyoruz.Adaptif CC dir, kör noktadır, otomatik el frenidir vs bu tarz oyuncakları mevcut değil trdeki modellerde.Guzel ve uyumlu Android navigasyon sistemleri var ve onu taktirirsaniz oyuncak namına da güzel oluyor iç mekan.

Benim en sevdiğim yanı kalitesiydi.Araba son derece rijit, iç mekan kaliteli, tasarımı marjinal, iç mekan baya geniş.Cok kullanışlıdir kendileri.

Ben inanılmaz memnundum aracimdan ama yüksek hacimli motor sevdiğimden dolayı sattım.İleride tekrar 1.8 motor Delta alıp ufak dokunuşlarla bineceğim.Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.

Ek olarak bu fiyata daha iyi C segmenti yok, dolayısıyla tercihinizden dolayı kutluyorum, tam bir fp otomobili.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Lancia Delta Almak Üzereyseniz Bilmeniz Gerekenler

Lancia Delta, sportif tasarımı ve etkileyici performansıyla dikkat çeken bir otomobildir. Ancak, satın almaya karar vermeden önce dikkate almanız gereken bazı faktörler bulunmaktadır.

Lancia'nın Tutulmama Nedenleri: * Markanın sınırlı bayi ağı ve düşük satış rakamları * Yedek parça bulunabilirliği sorunları * Bazı modellerde bilinen kronik sorunların varlığı

Lancia Delta Parça Sıkıntısı: Lancia Delta için yedek parça bulmak zor olabilir. Bu durum, onarım ve bakım maliyetlerini artırabilir.

Lancia Yedek Parça Sorunu: Yukarıda belirtilen faktörler nedeniyle, Lancia Delta için yedek parça bulmak uzun süre alabilir ve maliyetli olabilir.

Lancia Delta Kronik Sorunları: Bazı Lancia Delta modelleri, motor arızaları, elektrik sorunları ve süspansiyon sorunları gibi kronik sorunlarla bilinmektedir. Bu sorunlar, aracın güvenilirliğini ve yeniden satış değerini etkileyebilir.

Lancia Delta Yedek Parça Sorunu: Lancia Delta yedek parça sorunu, aracın bakımını ve onarımını zorlaştırabilir. Bu durum, uzun vadede sahip olma maliyetini artırabilir.

Lancia Delta Alınır mı? Lancia Delta'nın sportif tasarımı ve etkileyici performansı ilgi çekicidir. Ancak, yedek parça bulunmaması, kronik sorunlar ve yüksek bakım maliyetleri gibi faktörler, satın alma kararınızı etkileyebilir.

Lancia Delta Yorumları: Lancia Delta sahipleri, aracın performansını ve tasarımını takdir etmektedir. Ancak, bazıları yedek parça bulunmaması ve bakım maliyetleri konusunda şikayet etmektedir.

Lancia Delta satın almayı düşünüyorsanız, yedek parça bulunabilirliği, kronik sorunlar ve yüksek bakım maliyetleri gibi faktörleri dikkatle değerlendirmenizi öneririz. Bilgili bir karar vermek için, farklı araçları araştırmanız ve güvenilir kaynaklardan yorumları okumanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kuzende var 5 yıldır biniyor çok güzel sorunsuz alabilirsin havan da olur 53 e çok iyi öneririm.

• Hocam öncelikle çok güzel bir karar, kullanıcısı değilim ama çok araştırdım temizini bulup almak en mantiklisi. Multinet olursa uzun omurlu bir dizel motordur.
    Katılamadığım tek nokta yol tutuş konusunda Golf'u örnek göstermeniz . Golf hiçbir zaman yol tutusu ile on planda olamadı hatta hiç bir vw aracı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
  • 53 e Lancia Delta bulabiliyorsan gel banada al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Hocam öncelikle çok güzel bir karar, kullanıcısı değilim ama çok araştırdım temizini bulup almak en mantiklisi. Multinet olursa uzun omurlu bir dizel motordur.
    Katılamadığım tek nokta yol tutuş konusunda Golf'u örnek göstermeniz . Golf hiçbir zaman yol tutusu ile on planda olamadı hatta hiç bir vw aracı.
    Hocam sodekso olsa olmaz mı?

Konu ile ilgili olarak bir kaç gördüm , tasarım olarak bam başka bir araç. Piyasa da pek yaygın bir araç değil. Kullanan bir kaç kişiden sorup sorgulamak lazım kronik bir problemi var mı yok mu?
  • Nguas kullanıcısına yanıt
    Bütçem 53 dedim. Şuan 55 ile 60 bin arası lancialar.

55 e lancia satmaya çalışan birinden elbet 1 2 bin tl pazarlık yapılır. O araca 53 bin düşünüyorsam zaten 3 5 de kredi çeker 60 da veririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batmış gitmiş bir aracı’mı alacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tanıdığımda 1.9 jtd twinturbo var. kısaca bahsedersem yakışıklı donanımlı ama punto kalitesinde. bazı parçalar bravo ile uyumlu. son sahibi olmayı göze aldıysan al. arkadaşın ki 230binlerde geçen gün ben artık bunu saksı yaparım diyordu

parçaları Aksaray da bulunuyor bazen bravo bazen 159 bazen saab bazen de cadillac parçası uyuyor.

• Hocam güzel araçtır arka koltukları bile kayar motoruda güçlüdür ama devam eden bir marka değil son sahibi olabilirsiniz

• Endişe yasamaniz gerekmeyen tek noktası motoru aracın.Son derece uzun ömürlü bir motor Multijet.Su an için her türlü parçası Türkiye'de mevcut.Zaten artık temin etmek eskiye oranla çok kolay araç parçalarını o yüzden korkmaniza gerek yok.

Otomatik vitesi yarı otomatik bildiğiniz gibi, ilk iki viteste kararsızlık yaşıyor onun haricinde sorunsuz.Benzinli modeller lpgye uyumlu ama manuel.Manuel şanzıman seviyorsanız LPG ile gayet performansli ve tüketim olarak mutlu edecek bir araca sahip olabilirsiniz.

Sitede 150 bin km civarı dolanıyor ilanlar evet ama bakımlı bir Multijet 400-500 bin km sorunsuz gidiyor o nedenle çok sıkıntı değil.Ustelik bakımı kolay, parça her yerde var ( motor için ).Anlayan ustası da her ilçede bile var.

Kronik sorunu gözlemlediğim kadarıyla yoktu.Performans memnun eder, yakıt tüketimi dizel ortalamalarinda.En az yakan dizel Deltadaki değil elbette, ama performans olarak her daim mutlu eder.

Yol tutuş son derece iyi, izolasyon motor hariç iyi.Motor özellikle ilk çalıştırmada ve ısınana kadar yüksek sesli çalışıyor.İsindiktan sonra problem kalmıyor.Ruzgar sesi olarak baya iyi, lastiğe bağlı bir değişken olsa da yol sesi de pek aldığını söyleyemem.

Konfor iyi, özellikle 16 inc jantli versiyonları baya konforlu.Bendeki 18 di ve ona rağmen kabul edilebilir düzeydeydi.

Donanım namına önemli herşey var.Modern oyuncaklardan yoksun bir araç zira 2008 den beri değişiklik geçirmeden üretilmiş bir araçtan bahsediyoruz.Adaptif CC dir, kör noktadır, otomatik el frenidir vs bu tarz oyuncakları mevcut değil trdeki modellerde.Guzel ve uyumlu Android navigasyon sistemleri var ve onu taktirirsaniz oyuncak namına da güzel oluyor iç mekan.

Benim en sevdiğim yanı kalitesiydi.Araba son derece rijit, iç mekan kaliteli, tasarımı marjinal, iç mekan baya geniş.Cok kullanışlıdir kendileri.

Ben inanılmaz memnundum aracimdan ama yüksek hacimli motor sevdiğimden dolayı sattım.İleride tekrar 1.8 motor Delta alıp ufak dokunuşlarla bineceğim.Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.

Ek olarak bu fiyata daha iyi C segmenti yok, dolayısıyla tercihinizden dolayı kutluyorum, tam bir fp otomobili.

• Tuhaf araba bilgim yok ama çok ilginç bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saab 9-3 bak üstteki araçların hepsinden iyi bence
  • Bol bol kullanıcı yorumu:
    www.arabainceleme.com
    Lancia Delta Kullanıcı Yorumları
    https://www.arabainceleme.com/2013/07/lancia-delta-kullanici-yorumlari.html

• Son sahibi olursun. Zaten ülkemizde az biliniyordu 2 sene evvel kapandi bugün unutuldu bile, büyüksehirlerin eskisi Anadolu'ya gider. Bugun aldiktan 3-5 sene sonra, Az bilinirliği olan Saab, Lancia gibi iyi ama bilinmeyen markalarin otomobilleri kaporta yedek parça problemleri dışında en büyük problem elden çıkarmak olabilir. Sen bunu takmasan bile Senden alacak adam da bunu düşünecektir. Markanın düşkünü değilsen ve klâsik değeri tasimiyorsa(ki delta klasik degildir) , ben olsam almazdim.

Saab 9-5 , 9-3 cok güzel arabalar Saab'in Premium'a kafa tutmaya çalıştığı arabalar (bmw 5 ve 3 serisi) olmasina rağmen çok uygun olmasina rağmen bu nedenle alınmıyor.Ayrica Kasko police fiyati çok yüksek olabiliyor.

Citroen C4, veya premium giriş çabası olan DS gibi araçlar Lancia icin iyibir alternatif olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 4 Kasım 2018; 10:11:33 >
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    Özellikle sizin yorum yapmanız beni çok sevindirdi.

Size özellikle sormak istediklerim var 😃

Ben aslında 159 istiyorum arabanın içine dışına herşeyine hastayım. Ama 1.9 motor hem vergi hemde yakıt olarak beni üzer diye düşündüm.Bide alfalar özellikle vizede çok sıkıntı çıkarıyor. Komşumda 146 var 4 bin masraf yaptı vize için.

Yani vergi yakıt ve servis tuzluluğu için eledim..

Gidip 2004 model golf veya a3 e de 50 bin tl asla vermek istemiyorum. Çünkü sırf marka ve tutuluyor diye bomboş arabaya o para verilmez. Benim için önemli olan tutulmasın ama yeni bir araç olsun mesela cruze baktım geçen oda çok hoşuma gitti.

Ama onun içinde parçası yok çok yakıyor hantal diyorlar.

Kısacası vw veya audi bmw gibi tutulan değil alfa cruze lancia gibi aslında halkın bilmediği model yılı yeni ama uygun fiyatlı bir araç istitorum. Aldığım zaman satma gibi bir niyetim yok. Yani koyduğumda aynı gün satılmasın galeriye 3 4 bin ucuza veririm aıkıntı değil.

Size tek bir sorum var bunlara bakarak bana hangi aracı önerirsiniz acaba ??

Araçta tek istediğim şey içeri çok ses almasın özellikle motor sesi

Çok teşekkür ederim şimdiden 😊

• delta ile fiat bravo aynı şasiye aynı motora aynı şanzumanı kullanıyor sadece arasındaki fark kupası isterseniz bravoyuda inceleyin

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Lancia alfa gibi markalar biraz otomobil sevdasıyla alakalı olarak alınacak araçlar yapıyor.159 dan alacağınız keyfi öyle golf A3 gibi a noktasından b noktasına gitmek amacıyla yapılmış araclardan alamazsınız.

159 masraf çıkartır mı derseniz her araç gibi elbette çıkarıyor.Dizel olmasına rağmen az yakmiyor, 1.9 150 HP olmasına rağmen uçup kaçmıyor.Ama sürüş zevki dediğimiz ve ancak bu tip araçları kullananlarin bileceği türden hisleri 159, Outback tarzı otomobillerden alabiliyorsunuz.Dedigim gibi biraz sevda işi, bu bütçe ile 159 alınmaz yalnız onu soyliyimde.

Sizin kriterlerinizde en uygun araçlar Delta, Bravo, 2.0 163 HP olan Cruze vs bu gibi araçları almanız F-P yönünden çok mantıklı hareketler olur.Ben Alfa Romeo hastası biri olarak bu bütçe ile 159 almanızı tavsiye etmem.Delta alın geçin bence zira her konuda memnun olacaksınız emin olun.Delta kullanipta şikayetci olan birini bulmak çok çok zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.