Şimdi Ara

Lancer Park Sensörü Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce kullandığım 2 aracımada 40 TL aldığım park sensörü takmıştım fazlasıylada memnun kalmıştım.

Fahiş fiyata 130 Tl +100 Tl takma ücreti ile çalışan kişilerden rahatsızlığımdan dolayı işin pratiğini kavradım.

Arkay ölçerek matkapla sensörleri yerleştirdim.Geri vites kablosuna kabloyu bulup bağladım.Diğer ucunuda topraklama için boyasız vidaya uyguladım ve kusursuz çalıştı.

Asıl sorunuma gelirsek önceki clio ve accent modellerinde uyguladığım bagaj tahliye yerinden yada boş bir delikten sensöür kablolarını tampondan bagajın içine alma işlemini mitsubishi lancer 1.6 da bir türlü yapamadım.

Daha önce takan varsa acaba tam olarak nereden geçirebilirim.Aracın herhangi bir yerini delmeden pratik bir yolu olması lazım.

• Sizin için dışarı çıkıp aracı kontrol ettim ama anlayamadım, alt bölümden gelen bir şey göremedim. Fakat bagaj lambasının olduğu kısımda bir kablo kalabalığı vardı sanki, karanlıkta tam tespit edemedim ama bir şekilde oradan almışlar gibi geldi.
  • Geç oldu saatl kabloları poşete sardım öylece tamponun içinde bekliyor altta geçirip soketleri takması kaldı.Yarın müsait bir vakit o lamba tarafına bakacağım. Altına baktığımda sanki sol arka teker davlumbazı oradan geçiyor.İçerden keçeyi söküp , sağ arka tekeri ve davlumbazı sökeyim diyorumda daha basit olucagını dusunuyorum.
    Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Park Sensörü tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Park Sensörü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.