Şimdi Ara

LAN ZAMAN ÇOK HIZLANDI LAN SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi önceden iste çalışıyorum diye zaman hizlandi saniyodum

Yok suan zaman issizken de çok hızlı

Sabah uyaniyom aninda aksam oluyo yatma zamani geliyo duzgun hiçbir is yapamiyorum oyun vaktine bile zaman kalmiyo saat 12 olmus

Noluyo beyler kim hacklediyse serverı bi salsin yavaslasin zaman gta san andreas zaman hizlandirmasi gibi hayatim var omg

LAN ZAMAN ÇOK HIZLANDI LAN SSLİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha iyi ya

• sonunuz geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 25 oldu hocam artık yaşlanıyok

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Güldürdün beni hocam yaş 38 olacak yakında benim. Tâbi çoluk çocuğa karıştım. Hiç bir konsol/PC oyunu tat vermiyor. Sadece ailemle birlikte vakit geçirmek mutluluk veriyor. Bazen uykum kaçıyor Series S var açıp takilayim diyorum yarım saat geçmeden gözlerim kayıyor. Ekrana çok baktığımdan başım ağrıyor. Önceden dinlediğim müzikler başımı ağrıtıyor. Bulunduğum ortamda çok çocuk sesi gelince rahatsız oluyorum. Geçen çocuğu parka götürdüm. 2 tane ergen salıncakta oturmuş teneke kola ve kek tarzı şeyler tüketiyordu bir süre sonra baktım gitmişler. Sonra benim çocuk baba salıncak dedi gittim baktım ergenler kolaları içinde biraz kalmış şekilde salıncağa bırakmış, yedikleri keklerin paketleri yerde. İki saat onları aradım parkta bulsam sert bir şekilde uyaracaktım. Önceden takmazdım bu tarz şeyleri herhalde yaşlanıyorum. Misafirlikte söylemesi ayıp 2 dilim baklava yedim bak midem ağrıyor uykum kaçtı. Sen yaslandıysan biz intihar ederim hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oyun ismi ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dün 25 oldum artık yaşlı bir adamım omg. Durdurun şu zamanı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

ayni yastayiz ve ben de isten ciktim 2 hafta once ve ayni duygulardayim omg

• İnşallah daha hızlı geçerde ahirete gideriz herkes yaptığının hesabını versin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Ya omg ben yaptiklarimin bedelini dünyada pain olarak ödedim orada da hesap sorulmasin bari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.