Şimdi Ara

Lan Sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım ama anakart cd sini bulumadım. İnternete ağı görmediği (lan driver yüklemem gerek, ethernet bağlantım var)
    göremiyorum.

Bİr şekilde asus /broadcom 4401 ethernet kartım olduğunu öğrendim..İnternetten sürücüleri indirdim ama nereye yükleyeceğimi bilmiyorum..

Ya da anakartın driverini mı yüklemem gerekiyor?

asus p4 pe-x (işlemci p4 1,8) anakartım var.

Anakartın driverlerini yüklemen gerekiyor. Sıkıştırılmış bu dosyayı bir klasöre açın. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz veya Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler, donanım, aygıt yöneticisini açın. sağ tıklayın ve sarı ünlem işaretli LAN sürücüleri güncelleştiri seçin. Windows Update sitesine bağlanmayın yani Hayır. Bu kez değil seçeneğini işaretleyin. Listeden ya da belirtilen konumdan yükle'yi seçin. Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayın. Disketi var seçeneğini seçin ve az önce kopyaladığınız dosyaların olduğu (sıkıştırılmış dosyayı açtığınız) klasörün içindeki ilgili (WinXP gibi) klasörü gösterin. Gerekli driverleri sistemizine yükleyecek ve Restart etmenizi isteyecektir, veya istemeyedebilir.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜRÜCÜ HARFİ DEĞİŞİR Mİ?
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.