Şimdi Ara

Lamborghini lerin resmi cikis tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lamborghini lerin resmi cikis tarihi hakkinda resmi bir aciklama yapildimi cikinca kac modeli olacak ozellikleri vs belli oldu mu?

• opetlerde gitt ler dağıtılmaya başladı lamborghiniler seneye
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

opetlerde gitt ler dağıtılmaya başladı lamborghiniler seneye

Ulan su notebook piyasasinida alt ust etti ya su arabama barkalari daha ne diyeyim ya.Kar miktarini arttirmak icin bu kadarida yapilmaz be kardesimYok ferrari yok lamborghini Ne farki var ya bunlarin bosverin allah askina.Amac zengin ve gosteris meraklilarinin cebine uzanmak bence ki bu kesim malesef nacizane ulkemizde baya cok

•  Lamborghini lerin resmi cikis tarihi

Intel ve Lamborghini güçlerini birleştirdi:

Dünyanın en büyük yonga üreticisi Intel ile İtalya'nın önde gelen otomobil üreticilerinden Lamborghini, bir dizi projede işbirliği yapacaklarını duyurdu. Intel ve Automobili Lamborghini arasındaki işbirliğinin sonucu olarak planlanan girişimlerden biri de, 2006'nın ilk çeyreğinde çıkarılacak olan yeni kuşak Intel Centrino mobil teknolojisine (kod adı Napa) dayanan, Lamborghini markalı yeni bir dizüstü bilgisayarı piyasaya sunmak olacak.

tam tarih şu an için bilinmiyor sanırım ama 2006 nın ilk çeyerği denildiğine göre şubat sonlarında veya mart ayında çıkabilir... özellikleri hakkında bilgisi olan varsa ve bizimle paylasırsa cok iyi olur . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 8 Şubat 2006 0:06:01 >

• Bu resimde benden

• Birkaç resimde benden...

• siyahı supermıs yahuuu
    sarıyı begenmedım ama arabayı demıorm ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah dehşet duruyo ama
  • özellikleri nedır bunun ya ?
  • güzel ama 3 yıl sonra bu lamborghiniler özellik olarak şahinle bile baş edemecek duruma gelecekler. Zannımca araba markası ile notebook modeli çıkarmak markanın değerini olumsuz olarak etkiler..
  • Turkishsun resimler super hakkaten ozellikle siyah olan muthis olmus ama sarida cok guzel bence.
  • ilk resimdeki cover carbon fiber mi çıkartma mı acaba
  • ya beyler konuyla alakası yok ama ben dvd film i aldım leptopta dvd rom war ama nasıl hangi programla
    çalıştıracam ??? yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

ya beyler konuyla alakası yok ama ben dvd film i aldım leptopta dvd rom war ama nasıl hangi programla
    çalıştıracam ??? yardım edin

hakkaten cok alakasız olmuşş
    yinede win dvd yada power dvd kullan
  • saol ya
  • CASPER Haci MURAT 131 versiyonlu daktilo nerde????
  • Hmm siyah güzel ve ASUS... :)

Saygi duyarim ama, gereksiz masraf :D
  • resimlerekı asus bozuyo abı siyah gercekten gusel ama o asus yazmsa orda super olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: pErFeCt1

resimlerekı asus bozuyo abı siyah gercekten gusel ama o asus yazmsa orda super olcak

Asus kendi laptop'unun üstüne Sony mi yazsın?? Anlamadım ne demek istediğini.. (Hiç bir marka falan yazmasın demek istemiyorsun herhalde???)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

quote:

Orjinalden alıntı: pErFeCt1

resimlerekı asus bozuyo abı siyah gercekten gusel ama o asus yazmsa orda super olcak

Asus kendi laptop'unun üstüne Sony mi yazsın?? Anlamadım ne demek istediğini.. (Hiç bir marka falan yazmasın demek istemiyorsun herhalde???)

sende baya abartmıssın yanı hiç bır sey yazmasın lamborghini abmlemı güzel ve sade duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.