Şimdi Ara

Lamborghini Denen Marka Hurdadan Farksız .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu söylediklerini İngilizceye gogle translate den çevir, lamborgini.ita.com a mail at, sana geri dönerler kesin. belki italyada bi test sürüşü hakkı falan elde edersin..
  • benim de konuya şöyle bir katkım olsun

Lamborghini Denen Marka Hurdadan Farksız ..
  • Bu Lambo ne zaman WV eline geçti o zaman bozdu. Bence üzerine 2.0 TFSI passat motoru koyup satıyorlar çaktırmadan.
  • Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
  • Bi mesaj yazsana
  • Şikayet ettim başlığı, hâlâ kimsenin şikayet etmemesi garip.
  • Kendine has çizgisi olan bir marka bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Italyan arabalarıni bende sevmem almamda ayri konu ama hurda Lamhorghini biraz agir olmus sanki
  • tüh be, bende yarin lamborghini aventador alacaktim, bu konuyu gorunce vazgectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güçlü Lamborghini olan Aventador SV'nin atmosferik 6.5 litrelik motoru var ve 750 beygir güç üretiyor. Ki 5.2 litrelik Gallardo çift turboşarjla 2000whp ve üstünde güçler üretebiliyor. Dikkat edin kranktaki güç değil lastiklere iletilen güç. 5.0 litre çift turbo motor kullanan firma Isveçli olan Koenigsegg'tir ve zaten 1000 hp üzeri modelleri var. Hatta One:1 modeli 1340hp, hibrit olan Regera elektrik motoruyla birlikte 1500-1800hp arasında güç üretiyor. Umarım troll'sündür, değilsen de bilmeden bol keseden sallama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasa kismen katiliyorum. Ferrari, BMW gibi markalar varken alinacak araba degil

• Lada varken... Pehhh

• quote:

Orijinalden alıntı: celeste78

Arkadaslar baslik size sasirtici gelmis olabilir ama ben boyle dusunuyorum . Lamborghini denilen marka benim gozumde suslu , gosterisli fakat kapitun altinda muhendislikten nasibini almamis ! Fiatin albea da kullandigi 1.6 motorun hacimli olani ve rezalet italyan motoru olan arabadir . Haa simdi bazi arkadaslar kedi- ciger meselesi gibi dusunuyo olabolir eminim. Inanin bana bu hurdayi bedava verseler yakarim .. Dayamislar 5 .0 Litre V8 motora twin turbo yu , zor bela cikarilan bir 800 hp .. Ayrica surekli ariza yapan motorları var . Iste bu yuzden bu marka ne kadsr gosterisli arabalar yapsada benim gozumda murat 124 tur ... Ferrari yi cok severim o ayri ...

Lamborghini turbo dayamaz araca, bildiğim kadarıyla tarihi boyunca turbolu araç üretmemiştir.

Aventedorun 50 milisaniyelik vites geçiş hızları hakkında ne düşünüyorsun? Monokok Carbon Fibre şasiye karşılık rakibi 124 nasıl bir dayanım sergiliyor?

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    o arabaya ne gerek var :) opel corsa'ya filan sabaha kadar düdükletir kendini bu :D
  • Sanki 10 tane Lamborghinisi var , kalkıp " sürekli arıza yapıyor " demiş bide. Sen önce nasıl daha az yakacağını düşünmeyeceğin ekonomik statüye sahip ol önce , sonra Lamborghini almazsın , tamam.

• bunu üyelikten çıkarın böyle yorum yapacaklara bu ülkede özgürlük tanınmasın
  • dünyaya countach diablo gibi iki efsane kasa çıkartmış bir markadan bahsediyorsun.. belki motor noktasında haklısın ama o iş öyle değil ferrariden çok çok daha iyi bir araçtır lambo..
  • sana 124 bile fazla sen el arabası al
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.