Şimdi Ara

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 lt 55 tl+ kargo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufmet

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanTR

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmet

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 litre 55 TL+ kargo

Laleli iyi bilinnen bir markadirama satilan urunlerin 2011 tarihli oldugunu hatirlatmam gerekir.

http://www.zeytinim.com/

Sizin burada yazmanız ile bilgim oldu, çok uygun fiyata kaliteli zeytinyağı almış olduk, Çok Teşekkür Ediyorum paylaşımınız için ...

1 Yıllık zeytinyağı stoğunu yaptık :)

Telefon açıp sordum kesinlikle yeni mahsul bu yılın zeytinyağı dediler, geçen yılın yağı değil.

Rica ederim. Bende bu forumdan oldukça faydalandım ve faydalanıyorum. Sonuçta elbirliği ile oluşuyor.

Bana iletilen bilgi 2011 ürünü olduğu için bende böyle paylaştım ama gönderdikleri tenekede üretim tarihi 2013 yazıyor.

Birkaç kişi tad ve renk konusunda bilgi sormuş ama evde açılmış bir teneke varken bunu açmadığım için cevap veremeyeceğim.

Efendim sizin söylediğinizden (size iletilenden) yola çıkarak yazmıştım ben de. 2011 üretim, 2013 ambalaj tarihidir diye ki yukarıda söylediğim üzere uygun saklama koşullarında bu durum kalite kaybına yol açmaz.

• Benim siparişim de bugün geldi. İstanbula 8 TL kargo parası tuttu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünlerini bilmiyorum ama siteleri beş para etmez.
  • ben ayrı ayrı iki adet sipariş geçtim , birini dün aldım diğerinide bu gün mail attım aynı anda gönderirler mi acaba ? konuyu açan arkadaşa da teşekkürler bakalım lezzeti nasıl olacak
  • Çok iyidir laleli...Baya kaliteli yağdır...2 tane direk siparisi gectim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıpta deneyin biri keşke yorum yazsa 6 teneke alıcam :)
  • Alıp deneyen gelen yağdan memnun olan veya olmayan var mı? Gidip geliyorum sipariş vermek için..
  • Bu topik çok ilginçleşti. Tenekeler havada uçuşuyor.
  • Siparişi verdim ertesi gün yurtiçi kargodan kargonuz yola çıktı diye SMS geldi ama mesajın başında "biyolojik bilim" yazıyor, bu nedir anlamadım başka biryerden siparişimde yok. Bu acaba bizim Laleli zeytinyağı siparişine mi ait, neyse yarın kargo gelince göreceğiz artık..
  • ben aldım ama zeytinyağı gurmesi değilim valla salatada güzeldi rengi de güzel duruyor evdekilere sordum onlarda beğenmiş ama neye göre beğenmiş kriter nedir derseniz biz yıllardır fındık yağı tüketiyorduk zeytinyağına garip bir geçiş oldu bu arada kargo çok hızlı ve paketleme süper kutuları kaliteli ve markanın bilgileri mevcut son kullanma tarihleri de 2015 ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. bu işe gönül vermiş biri size tam faydalı bilgi verecek arkadaşlar benden bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: NFY

Siparişi verdim ertesi gün yurtiçi kargodan kargonuz yola çıktı diye SMS geldi ama mesajın başında "biyolojik bilim" yazıyor, bu nedir anlamadım başka biryerden siparişimde yok. Bu acaba bizim Laleli zeytinyağı siparişine mi ait, neyse yarın kargo gelince göreceğiz artık..

evet laleli kargosu o
  • ebeyler 2 adet e 55 tl verdigimizde kargo ile 70 tlye geliyo

5 lt si 35 tl. sanirim cok da sicak degil. ama. bir kac kisi bir araya gelindiginde sicak oluyo

yoksa kargo ile 1+1 bana sicak gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Bu topik çok ilginçleşti. Tenekeler havada uçuşuyor.

Valla bende aldım 4 teneke niye aldım bende bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

Sıcak fırsatlar etkisi diyoruz biz buna :) Sanırım bende alacağım
  • Ben Migrostan 5 litrelik Tariş sızma zeytinyağını 35,95 TL den aldım. Bu yılki mahsul o da.. Bu ayki insertlerinde de gözüküyor zaten. Laleli, tarişten daha mı iyidir acaba?? Oyleyse bir tenekede ben sipariş vereceğim...
  • kargo geldi arkadaşlar.cuma akşamı saat 16:30 da sipariş vermiştim 13 tl kargo ücreti ödedim.
    natürel sızma SKT: 01 -2015 yazıyor. tadı nasıl falan demeyin pek anlamam
  • zeytinyağı çok iyi korunursa uzun yıllar bozulmadan kendini koruyabilir biz zeytinyağı üreticileri olarak zeytinyağına son kullanma tarihi diye birşey koymuyoruz. eğer uzun yıllar korumak isteniyorsa güneş ışığı olmayan serin nemsiz bir yerde cam şişelerde saklayabilirsiniz...
  • bu ay zaten kredi kartı paso sıcak fırsatlarda çalıştı.. yine donanım haber gazıyla verdik ya siparişi. sonumuz hayrolsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

Bu topik çok ilginçleşti. Tenekeler havada uçuşuyor.

Yıllardan beri Balıkesir yöresi zeytinyağlarını kullanıyoruz, memnunuz.

Ayçiçek yağı fiyatına sızma zeytinyağı ve bildik bir marka olunca hiç düşünmeden arkadaşlarla organize olup 24 teneke sipariş verdik cuma günü ve şuan elimize ulaştı yağlarımız, Ankara'ya kargo ücreti 58 TL (50 + kdv) tuttu, bize bir tenekenin maliyeti 30 TL oldu. 2 Ay önce alıp kullandığımız yağ, biz memnunuz kalitesinden. Fiyat kalite iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyPrince

Ben Migrostan 5 litrelik Tariş sızma zeytinyağını 35,95 TL den aldım. Bu yılki mahsul o da.. Bu ayki insertlerinde de gözüküyor zaten. Laleli, tarişten daha mı iyidir acaba?? Oyleyse bir tenekede ben sipariş vereceğim...

Normal tariş sızma olsa 35,95 e hiç düşünmeden al derim, ama migros da satılan güney ege dedikleri zeytinyağı, pek makbul değil.

Güney Ege Zeytinyağlarına ayçiçek yağı karıştırılarak asit oranı düşürülüyor diye söylentiler var. Forumda da çok tartışıldı bu konu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.