Şimdi Ara

Laleli natural sizma klasik zeytinyagi 5+5 lt 55 tl+ kargo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
3
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: satcodx23

quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Alıpta deneyin biri keşke yorum yazsa 6 teneke alıcam :)

Bende dayanamiyip dun aksam 6 teneke siparis verdim. Birde yanina iki tane zeytinyagli sabun ekledim mis oldu.

Bu arada zeytinyaginin tenekesini acmazsak ve hangi kosullarda saklarsak en uzun nekadar sure depolayabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanTR

quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

Arkadaşlar önceki mesajlarda 4 teneke aldığımı söylemiştim. Kayınpeder çok sevdi, 4 ona 2şer de bana ve kardeşime olmak üzere toplam 8 teneke daha sipariş ettim. bu fiyata bu kalitede sızma yağ bulmak çok zor.. herhalde 2 sene daha yağ almam

Bugün gelen 24 tenekeyi arkdaşlar arasında paylaşırken, diğer arkadaşlarımız da biz de isteruk dediler, şimdi 16 teneke daha sipariş geçtik, dalga dalga yayılıyor maşallah...

Geçen hafta 2 teneke alanlar bugün 2 teneke daha sipariş verdiler...

Benim 8 teneke bugün elime ulaştı.. dün de eski siparişimin ulaşıp ulaşmadığını arayıp sormuşlardı... herkese sağlıklı mutlu günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: soak

quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

arkadaşlar sitedeki promosyonlu ürün klasik olarak geçiyor. anlayamadım acaba bu klasik olan sızma mı?
    çünkü sitede natural sızma 65 tl ve 1 + 1 şeklinde değil. bu konuyu açıklayabilirseniz sevinirim

Bende aynı şekilde kararsız kalmıştım. İlk sayfada gelen tenekenin resmini koymuş arkadaşımız Orada teneke üzerinde naturel sızma zeytinyağı yazıyor.

Arkadaşlar önceki sayfada bu konuya takılan bendim.
    Listedeki 65 TL lik Naturel Sızma yağa kampanya yapmışlar.
    Listedeki fiyatlar hem pahalı, hemde 55 TL olan sızma değil zaten.
    Kampanyadan sipariş verildiği takdirde 55 TL ye 2 teneke Naturel Sızma yağ(65 TL lik olan yağ)
    yolluyorlar.

• aldık 10 teneke bakalım hayırlısı. umarım hepimiz memnun kalırız.
  • ürün kendine güveniyorki lüx yerlerde satış ofislri var.aldığı ödülleri ve en iyi zeytinyağın o bölgeden üretildiğini düşünürse o fiyata sıcak fırsat olmuş.iki tenekede ben aldım
  • Ooo cok kral firsatmis. Eve gidince hemen siparis vereyim.

Arkadaslar, artik her turlu yemegi, kizartmayi iviri ziviri zeytin yagiyla yapiyoruz. Bir sure yiyince damak tadiniz degisiyor, alisiyorsunuz. Cok uzun suredir eve aycicek yagi sokmuyorum. Siz de boyle yapin, sagliginizi dusunun. Evet aycicek yagina gore pahali ancak o para bir gun doktora veya mezarliklar mudurlugune gidecektir.

• Ben dun aksam siparis vermistim ne mail geldi nede kargo ile ilgili mesaj geldi bugun. Size kac gibi mesaj gelmisti arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Ben dun aksam siparis vermistim ne mail geldi nede kargo ile ilgili mesaj geldi bugun. Size kac gibi mesaj gelmisti arkadaslar?

Mail ya da bilgi mesajı gelmiyor ama yağlar geliyor, sparişten 2 gün sonra kargo gelmişti İstanbul'a.
    Bu arada beni de arayıp kargonun gelip gelmediğini, yağları beğenip beğenmediğimizi sordular, ilgili bir firma ama sipariş takibine sitelerinden ulaşılsa daha iyi olur.
  • Hazırda yağ olmasına rağmen dayanamayıp açtım tenekeyi, kokusu ve tadı güzel, tattıktan sonra aroması damakta kısa sürede yitip gitmiyor, bir süre daha tadını almaya devam ediyorsunuz.
    Biz ailece beğendik tavsiye ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Ankaraya 12.85 tuttu kargo ama bu kalite yağ için 68 tl çok iyi fiyat

Üretim 15.01.2013 tenekede yazan

Zeytinyağının kalitesi ağızda bıraktığı yumuşaklık, zeytin aroması ile belli olur..Koktuğunuzda zeytin kokusunu alabilmeniz lazım..Bu yağda bu özellikler var. Öyle market yağları ile filan asla kıyaslanacak bir yağ degil

Ben 4 teneke için aynı kargo ücretini ödedim. 4 teneke almak daha mantıklı.
  • Tekirdağ'dan alan arkadaş yok mu ? Kargo ücreti ne kadar tutuyor acaba ?
  • bügün bebek mağazsasını aradım ellerinde pazartesi günü gelen stoktaki yağların hepsini bitirmişler alamadım

az önce internetten 4 teneke sipariş geçtim ama ne sipariş görünüyor ne hesap görünüyor anlamadım ne oldu
  • Arkadaşım teşekkür ederim böyle bir paylaşım yaptığın için bizde düşünüyoruz almayı Isparta'dan sipariş veren var mı acaba?
  • kargom geldi biraz önce. yalnız 10 adedine 30 tl kargo ödedim arkadaşlar. iki adet 4 lü bir ikili paket olarak geldi. böylece tanesi 30,5 tl ye maloldu bana. yer ankara bu arada.
  • sipariş verdiğim günün ertesi elime ulaştı, babam az buçuk anlar bu işlerden, çok beğendi.. sanırım daha fazla sipariş edeceğiz.. ist anadolu yakasındayım 8 tl kargo ödedik..
  • benim 10 lt yagda bugun geldi paketleme felan gayet güzel gaziantebe 8.5 tl kargo ücreti verdim kargo ücreti fazla tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

sipariş verdiğim günün ertesi elime ulaştı, babam az buçuk anlar bu işlerden, çok beğendi.. sanırım daha fazla sipariş edeceğiz.. ist anadolu yakasındayım 8 tl kargo ödedik..

Marketlerde satılan yağlardan fazlası var, eksiği yok desek, abartmış olmayız sanırım.

Pazartesi öğleden sonra verdiğimiz 16 teneke siparişimiz, şimdi elimize ulaştı, Ankara'ya 42 TL kargo ücreti tuttu.

Bu kampanya daha ne kadar devam eder acaba ? 3 - 5 ay daha sürse çok iyi olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanTR -- 23 Ocak 2013; 19:29:06 >
  • benimde dün verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.henüz tatmadım ama kalitesinden şüphem yok

kampanya biraz daha devam ederse yine alacğım
  • bende gaza gelip sipariş verdim hade hayırlısı
  • Ben de buradaki yorumlarla pazartesi 2 adet için sipariş verdim, 24 saat geçmeden teslim edildi. Yer Ankara, kargo 8 TL tuttu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.