Şimdi Ara

Lakap takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çevremden duyduğum kadarıyla insan sevdiği kişilere lakap takarmış

bir insana ismiyle hitap etmektense ona bir lakap bulmak ve o lakapla seslenmek daha güzel bence :) tabi insanın alınacağı, kırılacağı bir lakap olmamalı

bobiler.org un sahibi söylemişti. ablasıyla birbirlerine bobi derlermiş ordan geliyormuş adı

sizin de bir lakabınız varsa burda paylaşalım.

bu konuyu açmamın amacı aslında benim bir tanıdığım var iyi bir abla diyelim

samimiyetimize güvenerekten ona bir lakap bulmak, o lakapla iletişim kurmak istiyorum ama bu aranıp bulunacak bir olay değil sanırım. ya bir olay olacak işin esprisiyle doğacak birşey

• bana müslümcü derler

o ablana xxx sultan diyebilirsin
  • Bana "Enjektör" diyorlar

Tipimle alakalı birşey değil ama sınıftaki elemanların taktığı bir lakap.
  • trişkomokali babam bana bunu der.anlamını çözemedim hala
  • eggy derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feraset.

bana müslümcü derler

o ablana xxx sultan diyebilirsin

sagol dostum ama durum şöyle

babamın eşi yani 2. karısının kardeşi bu abla. beni çok seviyormuş ben de yeni farkına vardım çünkü geçen hafta düğünü vardı ben de maça gitmiştim çok üzülmüş ben de çok üzüldüm keşke gitseydim mutlu gününde yanında olamadım

ben bundan sonra sana şöyle dicem demek biraz garip geliyor bana. bir durum itibariyle belirmeli o lakap

• ortaokulda çok iyi şaban taklidi yapardım şaban derlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ee Bizim Sınıfta Bir Çocuk Var Eşek Diye.. Hep Karambol Yiyor Onu Çok Seviyormuşuz Demek Ki.

Bana Da Kıllı Derler. Uyuz Olduğum İçinmiş Ve Özellikle Köseler Bana Kıllı Der, Yoksa Kıllarım Normaldir...
  • Bana Ati diyorlar.
  • Biz SUAT ismindeki bir arkadaşa "At" diyoruz. SU-AT'dan geliyor. Çocuk çok deli oluyor onu söyleyince . "deh dıgıdık dıgık " dediğimiz an ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 3 Mayıs 2010; 16:01:03 >

• Benimde bi arkadaş vardı kulaklar kepçe biz ona kepçuk diyoduk :D
  • Ozzy
  • hot tomale
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.