Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.132
Cevap
136
Favori
1.872.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • otoogretmen45199 kullanıcısına yanıt
    Selam. Şimdiye kadar bulmuşsunuzdur muhtemelen. Çıkmacılarda orjinalini bulabilirsin, forumlarda ve facede laguna gruplarında satanlarda mevcut. Eğer sıfır istiyorsan İbrahim ÇOBAN isimli bir arkadaş torpido mandalı ve difüzör üretimini yapıyor diye biliyorum, telefonunu yazamam ama facedende bulabilirsiniz.
  • Sayhan18 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam,

    Arabayı gören tamirci dokunmak istemiyor parçasını bulmakta bir o kadar dert olduğundan sattım gitti. Tamirci arkadaşım bile olsa naz niyaz ile iş yaptırmak saçma geldi Allah sabır versin gerçekten yok ustası şurada, yok bunlardan şu anlar v.s. gerçekten kötü birşeymiş. Yapanlara, uğraşanlara helal olsun. Bisiklete binerim, lastik patlarsa tamir ederim daha iyi.
  • Arkadaşlar,abiler iyi akşamlar bende 2006 laguna 2 faz 2 var aracı aldığımda bagaj panzidotu yoktu arıyorum ama bulamadım perdeli panzidotu nereden bulabilirim.

  • Arkadaşlar merhaba,

    Kısmetse Temmuz'da evleneceğim, evlilik sonrası arabaya ihtiyacımız olacak ve araç alacağım. Malum piyasa uçtu, ve kararımı 1998-1999 bir RXT ya da RXE 2.0 Laguna 1'den yana kullanacağım gibi görünüyor. Hem aracın konforu ve dış görünüşü itibari ile yol tutuşu ve genel özellikleri sebebi ile tercih edeceğim gibi görünüyor. Bu fiyat bandında daha mantıklı bir tercih göremiyorum 40-50 Bin TL aralığında... 2007'den beri evden Dacia Solenza kullanıyoruz babamın aracı, o bile 40-50bin TL bandında satılıyor, Pegaut 307'lere falan bakıyorum onlarında temizleri 55-60lara gidiyor.


    Sizce mantıklı bir karar mı, bu doğrultuda aramalarımı arttırayım mı? Yoksa bu yanlış bir karar mı?


    Deneyimli arkadaşların görüş ve düşüncelerini bekliyorum.

  • Kardeş bulaşma, oynanmışı çok, oynanmamışının da arızası çok. Her eski arabanın derdi vardır ama bunun ki arabayı yaktırır. Boğaz kelebeği temizliği, düzenli yaptırır. Yine de yakıtına göre 6 ayda bir aynı derdi tekrar eder. İlk acemilikte temizlik yerine rölanti regülatörü değiştirtir eğer usta kazıklamak istiyorsa. Şanzımanı-Motoru-Volanı oynanmış - değişmiş ise elinde eski parça ile gezersin parçacı parçacı yada usta gezer. Polo yerli debriyaj seti 500 TL senin arabaya 1200'e parça bulsan şükredersin. Satan arızası, döşemesi, elektroniğinin derdi bitmediğinden satıyordur. İzmir'deyim yağ kaçağına bakacak usta bulamadım, kazıklayacak çok var ama.Yağ kaçağı ile herşeyini söyledim aldığım fiyata yaptığım masrafı (debriyaj, rulman, salıncak, körükler) helal ettim satarken derdimi usta bulamadığımı söyleyerek sattım. İlk sahibinden bile bulsan alma derim kolunu kaptırısın.

  • Mrb. arkadaşlar. 2004 privillege sahibiyim. Aracın tüm elektronik sorunları hallettim(tüm soketler teker teker temizlenip sıkıldı).


    Yalnız birşeyi anlayamadım; saat ve derece ekranı bazı araçlarda "saat sola dayalı ve büyük, derece eski yerinde ve görece büyük". Benim araçta her ikiside sola dayalı ve küçük. bu durum orjinal teyp ile alakalı biliyorum ama o iptal edişldi ve başka bir cihaz bağlı. şimdi bu durum normal mi yoksa ben de bunları büyütebilir miyim ayarla?

  • Arkadaslar herkese merhaba,




    Bende Laguna 2 sahibiyim. Aracim hareket halindeyken ansizin tum uyari isiklarini yakip stop ediyor. Bazen bunu 500 metrede bir yapiyor bazen 50 km de bir. Problem ne olabilir ? yardimci olursaniz cok sevinirim

  • 2006-2008 Laguna 2 almayı düşünüyorum LPG bakımından uyumu nedir Megane 2 lerde arkadaşım motor yaptırdı LPG yüzünden bu araçta da bu şekilde sorun oluşur mu nasıl araçtır bilgi rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154380096


    Laguna I - 1.9 dTi modelim için yağ seçiminde yardımcı olur musunuz?

  • Arkadaşlar merhaba,

    Laguna I 2000 model F4R 780 2.0 16V motorlu aracımız subap kesti. Şimdi yeni motor bakıyoruz. F4R 790 kodlu sıfır motor bulduk. Aracımıza uygun olur mu? Konuyu iyi bilen bir arkadaşımızın yardımını rica ediyoruz.

  • Selamlar.

    n7q motorlu 99 lagunam var ve sürekli debriyaj teli kopartıyorum. en son hangi tamirci nerden geçirdi de buna sebep oluyor anlamadım.

    motor içinden debriyaj telinin yolunun fotosunu çekebilecek biri var mı? nerden geçiyor bu tel? ulu orta sallanıyor şu anda ve yeni taktığım da gıcırdıyor

  • Arkadaşlar merhaba, 2000 model 2.0 RXT konuşan paket tabir ettikleri gösterge paneline ihtiyacımız var sıfır veya çıkma bulabileceğim bir yer var mı acaba? Sıfırından pek umutlu değilim belki parçacıların elinde kalmıştır diye sormak istedim ama çıkması da olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

     #Lagunacılar Buraya# 100+Üye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.