Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.133
Cevap
137
Favori
1.872.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13511352135313541355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim kerata katalizör istiyorum diye tutturmaya başlayacak yakında.
    Marka fiyat önerileriniz. nedir.
  • raksedik R kullanıcısına yanıt
    Triger ve baskı balata için hangisi iyidir çok fikrim yok ama 5 senedir lagunam var yağ olarak Elf Moligraf F1 5-40 koyuyor özel servis. Genelde de bizim araçlar için 5-40 tavsiye ediliyor.
  • valeo markadan şaşma kesinlikle şase numarasindan sistemden baktirip tam karşılık gelen koda göre triger setini al özel kitleme aparati olmadan degisim yapamazlar vanoslu oldugu icin ehline yaptir bu motor özel bir motor her renaultcuyum diyen yapamaz yağda tabsiyem 10.40 w en uygunu lifterlerden dolayi lpg biraz isiyi yukselttigi icin yag filtresinide orjinalini kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam laguna 2 sahibiyim bi arkadaş için pek bilgi sahibi olmadığım laguna 1 hakkında bi soru sormak istiyorum

    Laguna 1 reno motorlu bir araç arıyor ve hangi seriler reno motorlu,nasıl ayırt ediliyor volvo motorlu olanlardan.Volvo motor sadece 2.0 larda mı var acaba ve hangi yıllar arasındaki modeller volvo motorlu.Reno motoru olsun istiyor kendisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese günaydın Bir sorunum var lagunam var 1997 model 2.0 motor immobilizer anahtarım kapıyı açmıyor ve tabi ki anahtarı görmediği icin araba çalışmıyor bana yardim edermisiniz ACiL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. arkadaşlar 3 haftalık laguna sahibiyim aracımın elektirkli koltukları kulutlenmiş durumda. yukarı-aşağı ve bel fonksiyonu çalışıyor fakat ileri ve geri çalışmıyor elektrik geliyor çünki düğmesine bastığımda tık sesi geliyor böyle sanki ileri geri yapacakta bişeye takılıyor gibi bir sıkıntısı var bu sorunu kendim çözebilirmiyim. en azından ileri alıp öyle bıraksamda olur çok geride kalmış arkadakileri sıkıştırıyor?
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-darbesiz-degisensiz-temiz-laguna-367156756/detay/
    Arkadaşlar merhaba yukarda linkini verdiğim aracı satmaya karar verdim.Bu form da epeyce paylaşımım var oradan da araçla ilgili bilgilere ulaşabirsiniz.Ayrıca araca sıfır motor taktırmıştım bu paylaşımlarıda görebilirsiniz
  • 99-01 model arası 140 bg lpg takılmamıs temiz lagunanız varsa iletişime gecin benle..
  • Merhabalar,koltuk isitma calismiyor neden olabilir ekranda gosteriyor fakat isitmiyor boyle bi sorunla karsilasan oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar.

    Uzun süredir takip edemiyordum kusura bakmayın. Çok koşuşturmacalı bir zamandan geçtim. Bundan sonra daha sık takip etmeye çalışacam.

    Yeni katılan arkadaşlar için yazıyorum. 2012 den Kasım 2016 ya kadar yaklaşık 4,5 yıl Laguna kullandım. Aracım 2001 RXT (140) idi. 112.000 de aldım 201.000 km de sattım. Bu aralık zaten her aracın yıprandığı aralık. Ara ara bazı sorunlar çıkardı ama o kadar harika bir araç ki Laguna, Şu an 30.000 tl param olsa yine gider 140lık Laguna 1 alırdım.

    Şuan 2011 passat var yeni kasa, Lagunadan toplamda daha iyi elbette ama, aradaki 10 yıllık farkı çıkarırsanız passat Lagunanın yanında ancak arabacıktır. Onun için kıymetini bilin Lagunalarınızın, naçizane tavsiyem budur.

    Passatı 3-5 aylığına almıştım, yakında satarım gider. Laguna dan sonra inşallah tekrar gerçek bir otomobile kavuşacam yakında. (5.20d E60 kasa).

    140'lık RXT Lagunalarınızla ilgili sorunlarınız olduğunda buraya yazarsanız, yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.

    Sizlerde Allah'a emanet olun Lagunalarınız da.




  • famousekolll kullanıcısına yanıt
    Önce sigortasını kontrol edin. Sigortası yansa da gösterge de ışık yanar, buna takılmayın.
    sigorta sağlamsa soğuk havada iki koltuğu da çalıştırın. +4 dereceden sıcak havalarda zaten çalışmayacağını biliyorsunuzdur heralde.
    Sırtlık ve minderleri elinizle yoklayın. ısıtıcı şilteler koltuğun çok yerinden geçiyor. bi yerlerde ısı var da koltuğun çoğunluğu soğuk ise şiltelerden bi kısmı eskiyip kopmuştur. Koltuklarda hiç bir yerde ısı yoksa, ve sigortanın sağlamlığından halen eminseniz koltukları iyice yatırın, Arada hem sırtlığın, hem minderin döşemeleri fermuarla açılır. Oradan kablolarına ulaşabilirsiniz. O kablolardaki elektrik durumunu kontrol edin. Aracın herhangi bir yerinden bir ampul söküp onunla kontrol edebilirsiniz. tabii 1 m kadar da kablo lazım. Aracın kasasında komple negatif elktrik var zaten. Ampulün bir ucunu kapı menteşesine kabloyla temas ettirin, diğer ucunu değdirdiğiniz koltuktaki kablo ampulü yakarsa o kabloda pozitif elk. var demektir. Bunu şunun için tarif ediyorum: minderin ve sırtlığın ısıtıcıları birbirine seri bağlı maalesef, biri koparsa tamamı çalışmıyor. Genelde kilolu insanlar yüzünden minderin şiltesi kopar, sırtlık sağlamdır ama temas kesildiği için o da ısıtamaz. Bunu tespit ederseniz paralel bağlama yaparsınız, sırtlık ısıtmaya başlar.
    Ben sürücü koltuğumu yapmıştım, en azından sırtlık ısıtmaya başlamıştı. Zor bir iş sayılmaz, Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrc_mehmet -- 5 Ocak 2017; 21:19:47 >




  • wrc_mehmet W kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun bos bi zamanimda dediklerini yapmayi deneyecegim koltuklari yatirip kablolara ulasildigini hic bilmiyordum valla .Koltuklarin hicbir yerinde isi yok ikisinde de ayni sekilde hava sabahlari -12 derece olunca haliyle deri koltuklar da cok soguk oluyor oturmaya korkuyorum. 4 dereceden fazla oldugunda calismadigini da bilmiyordum ogrenmis oldum.
  • Gunaydin arkadaslar ben aranizda yeniyim 3 senedir laguna kullaniyorum ve aracimda bir sorun var sol aks'in sanzimana giren yerde istavroz dislisi denilen bir disli var onu yerinde tutmak icin bir segman ve bir adet de pul var bu segman yerinden cikiyor ve arac hareketsiz halde kaliyor sanzimandan gelen guc istavroza ulasmadigi icin lastiklere hareket gitmiyor usta ile gprustum baktı ve inceledi sanziman inecek ve ici acilacak dedi bu durum bana pek olacak hissi vermedi cunku sanzimanlik bir durum olmadigini dusunuyorum sizce bunun sebebi ne olabilir cvplar icin simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyphos S kullanıcısına yanıt
    Merhaba araci detayli bir arastirma ve inceleme yapmadan almanizi tavsiye etmem herhangi bir ariza durumunda cok ugrastirir parca konusunda sıkıntı yasarsiniz. Benim bir tecrubem oldu ki motor icine su cektirdigim icin motor yaptirmam gerekti 6250 tl gibi bir ucret odedim yapildi arac ozellik konfor yol tutuşu bakimindan ust sinirlarda hiz bakimindan yuksek hizlara cikabilen bir arac forumda bu araci kullanan arkadaslar yardimci olur diye dusunuyorum saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/groups/renaultlaguna/





    Lagunacı arkadaşlar gruba üye olmayanlar varsa buyursun gelsin, buluşmalar olur kaçırmayalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Ben katilma istegi yolladim guruba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhn06

    Ben katilma istegi yolladim guruba

    Hoş geldiniz hocam. Yönetici arkadaşlar onaylayacaktır. Yakında İstanbul buluşması olacak. İstanbulda oturuyosanız katılmanızı bekleriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar laguna1 ön yolcu koltuğumda sorun var; sırt dayama kısmı ileri gidiyor geri gelmiyor..... Aşağı yukarı yada kızağın komple ileri geri gitmesi ile ilgili sorun yok. Daha önce başına gelen oldu mu çözüm önerisi olan varmıdır?
  • Herkese selamlar;

    1997 Laguna 1 RXE 2.0 Renault'um var.Daha yeni aldım.Şu an benim öncelikli problemim;Hararet göstergesi çalışmıyor.Hararet müşürünü değiştirdik o esnada elektrikçi gösterge çubuğunu oynattı.Göstergede bir sorun yok.Ancak müşürü de değiştirdik yine çalışmadı.Durduğu yerde biraz yükseliyor ama araç seyir halindeyken yine 0 oluyor.Elektrikçi hararet termostatına baktır dedi.Bende forumdan yardımcı olabilecek birileri olurmu diye buraya yazdım.Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben de 2009 Laguna III Privilege modeli ile aranıza katıldım.

    Listeye adımın yazılmasından memnun olacağım. Ayrıca buluşmaya katılacaklar arasına da yazarsanız sevinirim.

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 13511352135313541355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.