Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.133
Cevap
137
Favori
1.872.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13521353135413551356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Renault&Dacia yedek parcalar icin YUCELPAR OTOMOTIV.

    Adres:Tiryakihasanpasa cad 57/A Aksaray/Fatih/Istanbul

    Telefon:02125295310

    http://www.n11.com/magaza/yucelparotomotiv
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakancan39

    Herkese selamlar;

    1997 Laguna 1 RXE 2.0 Renault'um var.Daha yeni aldım.Şu an benim öncelikli problemim;Hararet göstergesi çalışmıyor.Hararet müşürünü değiştirdik o esnada elektrikçi gösterge çubuğunu oynattı.Göstergede bir sorun yok.Ancak müşürü de değiştirdik yine çalışmadı.Durduğu yerde biraz yükseliyor ama araç seyir halindeyken yine 0 oluyor.Elektrikçi hararet termostatına baktır dedi.Bende forumdan yardımcı olabilecek birileri olurmu diye buraya yazdım.Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

    Aleykümselam. Araç durduğu yerde hararet çıkıp, yürüyünce hemen geri düşüyorsa termostat sürekli açık kalıyordur büyük ihtimalle. Yani bozuktur, değişmesi gerekir. Fiyatını bilmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcehennet

    Merhaba arkadaşlar,

    Ben de 2009 Laguna III Privilege modeli ile aranıza katıldım.

    Listeye adımın yazılmasından memnun olacağım. Ayrıca buluşmaya katılacaklar arasına da yazarsanız sevinirim.

    Teşekkürler.

    Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. Uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız harika bir seçim olmuş. O paraya hatta 20.000 tl fazlaya kesinlikle daha iyisi yok. Benim de geçen yıl ki hayalimdi 2.0 T privilege. İçi bej, cam tavan ve tiptronik vites, sınıfının en iyi yol tutuşu ve daha ne özellikler. Şimdi geçici araçlar aldığım için zarar etmeden ve çabuk satabileceğim piyasa araçlarına yöneldim maalesef. Laguna 3 vazgeçtiğim bir hayal olarak geride kaldı.
  • merhaba arkadaşlar 4-5 gün önce 2000 model laguna 1 1,9 dti araç aldım bir kaç sorum olucaktı sizlere.bu araç için elektrikli ayna taktırabiliyormuyuz? birde araçta hiç uyarı sistemi yok kemerler bile ötmüyor bu sistem kapatılmış mı yoksa araçta mevcut olmayan bir şeymidir? birde bu RTE ve RXE araında ki farklar neler? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bartucan

    quote:

    Orijinalden alıntı: ardatun

    quote:

    Orijinalden alıntı: bartucan

    dostum termostatın arızalı gıbı.. termostatı degıstır 20 tl.... yesıl yuvarlak termostat, kırmızı yuvarlagın oldugu yerde kapaklı buyuk bır soket goreceksın bılgısayar baglantı yerıde orası.. termostatı degıstırdıkten sonra kalorıfer ısıtır ama gosterge yukselmez ıse termoststın hemen uzerınde yesıl renklı hararet musuru var onu degıstırırsın onun orjınalı 60 tl ıdı ozellıkle aklında olsun...sabahları arac ılk marsta calısmada zorluk cıkarırsa ve cıg benzın atarsa rolantı dusup stop etmeye baslarsa yesıl hararet musurunun hemen arka kısmında beyaz renklı baska bır hararet musuru var o degısmelı bu musur beyne motor ısı durumunu ıletıyor hepsı basıma geldı o yuzden yazıyorum basıt arızalar ama bulmak zaman alıyor



    Çok faydalı bilgiler.
    Yeşil hararet sensörünün hemen arkasındaki beyaz renkli olan sıcaklık sensörü tam olarak ne için biliyor musun?
    Bu sıcaklık müşürleri neden iki tane, neden bir tane yapmamışlar acaba???

    dostum kusura bakma sımdı cevap yazabılıyorum ısler yogun foruma pek bakamıyorumbu yazdıklarım 8v 115 bg renault motor ıcın benım arac bu oldugu ıcın bayagı arastırmıstım 5-6 ay once termostat yuvasının vıdası yalama oldu bende kurcalarken kırınca termostat kutugunu komple sokup servıse yenısını getırttım (80tl) evın onunde soktum zaten cok basıt takması daha onceden de bı tecrubem yok ama yaptım zaten termostatı suyu falan kendım degıstırırım her yıl hobı gıbı..kutugu soktugumde uzerınde ıkı adet musur vardı yesıl ve beyaz yesılı daha once degıstırmıstım sokup takması cok basıt u seklınde bı demır tutuyor onu cektınmı cıkıyor zaten yesıl bozulunca gostergede hararet ısıgı yanıyor ve gosterge sureklı sıfırda kalıyor bu yolda basıma geldı aha hararet yaptı dedım ama hersey normaldı 100 km yolu bu sekılde geldım ıkıdebır almanca ıkaz verıyordu stop et servıse gıt vs ama aslında hararet yok bıraz nette arastırdım sorunun bu musurle ılgılı oldugunu anlayıp yenısını alıp taktım orjınalı luxsemburg malı yan sanayılerıde var 20 tl ıdı ama guvenemedım bızım ufaklıgın sesi kesıldı hararet ısıgı sondu normal calısmaya basladı...beyaz olanı normalde gormek bıraz zor arkada kalıyor ancak el ıle bulabılırsınız yada cok dıkkatlı bakmak gerek arac bır sabah marsa basınca calısmadı rolantı sıfıra dusup stop etmeye basladı gaz vermezsem stop edıyodu benım aklıma rolantı motoru geldı sokup temızledım contasını degıstırdım acmısken bogaz kelebegınıde temızledım ama rolantı dusmesı ve stop olayı devam ettı bu arada cıg benzın kokusu oluyordu dıkkat cekıcı sekılde ve calıstıktan sonra rolantı normale ınmıyor yuksek kalıyordu nette bıraz arastırdım hararet musuru olabılır demısler yesılı degıstırdıgım ıcın beyaz aklıma geldı kodunu arayınca bununda hararet musuru oldugunu gordum onuda degıstırdım arac duzeldı cıg atma ve stop sorunu bıttı ... yesıl olan gostergeye sınyal yolluyo... beyaz olan beyıne o andakı su sıcaklıgını bıldırıp aracın yakıt karısım durumunu ayrlamasını saglıyomus musur arıza yapınca sureklı dengesız karısım gelıyo ve motor bogulup stop edıyodu ve berbat bı benzın kokusu oluyodu suan motor saat gıbı en ufak bır sorun yok basına gelen olursa dıye uzun yazdım kusura bakmayın bunlarda musurler....parca no-- yesıl 7700829427 beyaz--7700865290 bunların fanla ılgısı yok fan musuru radyatör uzerınde bulunuyor











    Aradığım bilgiyi buldum sanırım.
    Megane Scenic var bende 2.0 8v F3R motor kodlu.
    Göstergedeki hararet düzgün çalışıyor diye beyne sıcaklığı ileten sensör düzgün çalışıyor sanmıştım.
    meğer 2si farklıymış.
    Değiştirmediğim şey kalmadı ama sabahları stop edip duruyor motor ısınana kadar.
    Isınınca saat gibi.

    Gösterge düzgün çalıştığına göre yeşil olan OK, beyaz olan tam ne tarafta kalıyor hatırlar mısınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 23 Mart 2017; 12:56:48 >




  • Selamun Aleykum. 94 model astra F sportiveden sonra 2000 model 1.8 rxe ile ilk kez bir Laguna kullanıcısı olduk hayırlısıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna 2 privilege 2003 model den çıkma 3 adet park sensörü 1 adet beyin orjinal almak isteyen arkadaşlar 5468610712

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatli okuyun. Asla ama asla laguna otomatik vites tavsiye etmem. Ben aldim yandım yaptirdigim yerde kayseride Allah bildiği gibi yapsın onları onca para aldılar araba 7 ay sonra gene aynı ve o kadar dikkatli kullanmama rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buranin admini kim acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfanın admini kim ogrenebilirmiyim




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamünaleyküm arkadaşlar.

    Ben laguna 2 1.9 dizel veya 1.6 benzinli almayı düşünüyorum.
    Ama 2.el piyasasındaki araçların çoğunun km'si 220.000'in üstünde, 1.9 motora çok fazla güvenmiyorum acaba kaç km de motor ister?Tavsiyeleriniz ve tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız.
    Cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Selam arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce 2008 model 1.5dcı manuel vitesli bir laguna 3 aldım. Aracımın km bakımı geldi istanbulda avrupa yakasında bakım ve arızalarımda bana yardımcı olacak iyi ustalar arıyorum, tecrübelerinizle tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar Renault,Dacia,Peugeot ve Citroen marka araçların orjinal ve yan sanayi bütün yedek parçaları Renom Otomotivde. Renom Otomotiv Ankara Şaşmaz Başkent Oto Sanayi sitesinde bulunmaktadır. Servislerde şişirilmiş fiyatlardan önce mutlaka bize ulaşın. Siparişlerinizi aşağıda belirtilen telefon numaraları ilewww.arabaparcam.com vewww.renom.com.tr internet adreslerimizden verebilirsiniz. N11.com üzerindende online sipariş imkanı mevcuttur. Lazım olan hertürlü parça için bizimle irtibat kurabilirsiniz.Türkiyede Twingo ailesi olarak en çok parça bulunan yer Renom otomotivdir.Lütfen aradığınızda Donanım Haber Forumdan aradığınızı mutlaka belirtiniz. Saygılarımızla

    Telefon Numaralarımız: 03122781887-03122781665

    Cep Telefon Numaramız: 05068926900

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lagunacılar nerde beyler.
  • ben malaesef sattım. şuan da eşek gibi pişmanlığını yaşıyorum. :)
  • Merhaba. Laguna 2 faz 2 aracım privilenge ama sesli konusma varmı yokmu anlamadim arac konusmuyor. Ayrıca kemer takmayinca sesli yada görsel ikaz yok sebebi ne olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1997 model otomatik Lagunam var.Arac normalde marşa bir basmada alıyor.Ancak bazı zamanda ise marşa basıyorsun almıyor defalarca tekrarlıyorum Tobe billah çalışmıyor.Soyle 15 veya 20 dakika bekleyince normal olarak calisiyir.Birturlu nedenini bulamadık.Grank sensörü ve buji kabloları değiş ti.Yinede aynı arıza devam.Lutfen bana yardımcı olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barboros03 B kullanıcısına yanıt
    Benzin pompasında veya benzin şamandırasının üstünde basıncı ayarlayan sensörden kaynaklanıyor olabilir.
  • Merhabalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce 2004 laguna 2 faz 2 2.0 en fullü otomatik nasıldır? aracın içi derileri vs çok temiz boya vsde yok 180k'da. Yani otomatik şanzıman bu araçlarda sorunlumudur? Aşırı derece sıkıştırarak kullanan biri değiliz genelde sakin kullanımda sıkıntı çıkarır mı?
  • 
Sayfa: önceki 13521353135413551356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.