Şimdi Ara

laguna otomatik şanzıman arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 1999 model laguna aldım.Araç otomatik vites 2-3 ay önce yolda giderken vitesin olduğu yerden bi tırnak kırılması gibi çıt sesi geldi auto lambası yandı ve aracın hızı kesilmeye başladı.5 dk stop ettikten sonra düzeldi.ustaya götürdüm olayı anlattım seloneidler arızalanmıştır dedi.Servisten iki tane seloneid aldım.Neyse ustaya götürdüm yaptı aracın performansı düzeldi.Ancak 1 hafta sonra babam işten gelirken araç dört defa şanzıman arızası vermiş.Ve bu sefer şanzıman dan küt diye bir ses geliyor.Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bulan varmı yada bilgisi olan varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim.

• İkinci sorun da solenoid problemi olabilir. Solenoidler sağlam parçalardır kolay kolay bozulmazlar. Bu halde sorunun esas kaynağı başka bir elektrik sorunu gibi görünüyor. Elektrik tesisatında önceden tadilat yapıldıysa ilgili devrelerin hala koruma altında olduğundan emin olmak lazım.
  • Ses gelmesine rağmen vites geçişlerinde problem yaşamıyormusunuz? en son sorundan sonra bahsettiğiniz küt sesinden sonra araçta yavaşlama vs oluyormu? Bence en yakın zamanda yetkili servise götürmeniz ve bilgisayara bağlatmanız daha kesin çözüm alırsınız böylece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    Opel Otomatik şanzıman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.