Şimdi Ara

Laguna Coupe Sport Emotion 2.0T 170 bg ~ Test - İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
14.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

2.0 TFsi için test verileri 9-9,5 arası çıkıyor zaten. Arada yapılan topuklarla 13 olabilir o halde.

2.0 tfsi çok çok az yakar basmadığınız sürece

hocam bak aracım stock iken çektiğim kadran afyon-izmir arası 80 km ortalama hızla 220km yol gittim yol bilgisayarı daha 700 km gidebilirsin diyor

Laguna Coupe Sport Emotion 2.0T 170 bg ~ Test - İnceleme

dizelleri kıskandıran teknoloji

2.0 Tfsi sahibi olup 80km/h hızla uzun yol gitmek.
    Yanlış anlaşılmasın 200'le gidilir demiyorum ama yavaşlamalardan sonra sollama yaparken bayır aşağı gidiyormuşçasına hızlanmak, herkesin yavaşladığı vites küçülttüğü bayırları çıkarken düz yolda gidiyormuşçasına hız kesmemek tüketime koyar mutlaka.
    Hadi sabrettik hiç basmadan gittik diyelimde...
    Yol bilgisayarındaki 700km verisini o andaki 70km/h ve 2000 devire göre vermiyor mu araç?
    80-90 arası 700km'den aşağı düşer gidilebilecek yol.
    Zaten 55 lt depo 900 km gitsen 6.1lt yapar. Ş.arası fabrika verilerini tutturuyorsun.
    1400kg kasaya 200hp 2 litre motora göre güzel değer yinede...

• Bu otomobil otomatik vites olmasından ve ön tasarımının kurbağa bakışlı olmasından dolayı direk kaybediyor
  • Renault, son zamanlarda göz zevkimi bozmaya başladı
  • Sadece vites topuzu bile almamam için bir neden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 145tr

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

hocam ortalamam şöyle, ev-iş arası 22 km lik bir mesafe, hafif yokuş yukarı bir yol(şehir içi sayılmaz uzun düzlükler var ama bolcada ışık mevcut), eğer normal basmadan gidersem 8.5 litre ortalama ile gidebiliyorum, ama dediğim gibi her ışıkta fırlarsam 13 litre yakıyor.(en az 6-7 ışıkta full kalkış 140-150 km/s 'e kadar) ama tabiki 22 km nin hepsinide topuk gaz gitmiyorum, sonuçta reno ile yakaladıkları 13 litre değer test ortalaması,ben agresif bir sürüş tarzı ile 13 litre yakıyorum.

Ondan sonra abi lastikler bitti diye hayiflanma telefonda

ahahaha yakalandık

söz yeni lastikleri alayım,patinaja son

• 2.0 benzinli motorun turbolusu 170 beygir ise çok ayıp. Millet 250 beygirlere çıkıyor artık bu Renault nerelerde geziyor.

Aracın tipsizliği konusunda arkadaşlara katılıyorum. Hiç bir albenisi olmayan bir araç. Zaten Renault ardarda başarısız tasarımları piyasaya sürüyor. Koleos, Fluence... Allah aşkına Renault'ya birisi adam gibi tasarımcı alsın artık. Peugeot'dan filan adam aşırsınlar olmazsa.
  • 80 bin tl ye araba alacağım ama elektrikli koltuğu olmayacak
  • Herşeye eyvallah derimde şu aracım tipsiz olduğunu sölemek bana oldukça saçma geliyor.
  • Renault lara pek ısınamıyorum ama bu araba gerçekten çok güzel. Arkadaş clio bakıyordu onun için showrooma gittiğimizde gördüm kilitlendim resmen. Türkiyede pek alan olmaz trafikte bir kere gördüm. Keşke araba alırken hep işin maddi boyutunu düşünmek zorunda kalamasak. Arkası çok hoş jaguar xf'e aşırı benzettim. Önü keşke biraz farklı olsaymış. İçi de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

2.0 benzinli motorun turbolusu 170 beygir ise çok ayıp. Millet 250 beygirlere çıkıyor artık bu Renault nerelerde geziyor.

Aracın tipsizliği konusunda arkadaşlara katılıyorum. Hiç bir albenisi olmayan bir araç. Zaten Renault ardarda başarısız tasarımları piyasaya sürüyor. Koleos, Fluence... Allah aşkına Renault'ya birisi adam gibi tasarımcı alsın artık. Peugeot'dan filan adam aşırsınlar olmazsa.

hocam renonunda 2.0 litre 200 küsür beygirlik araçları var, bakınız megane rs.

sadece bu lagunaya öyle bir motor koymamış yada türkiye'ye getirmiyorlar. yoksa reno,megane rs modeli ile yıllardır kompakt gti ların tozunu attırıyor. spor araba konusunda reno'nun çok büyük bilgi birikimi vardır, formula 1 vs....

• aston martin ile kardeş
  • iç mekan kalitesiz duruyor(fiyat aralıgındaki diger araçlara göre) direksiyonda çok kötü görünüyor. arka taraf aston martin çakması ön taraf zaten söz etmeye deymez. 2 litre turbo motor da 170 beygir şaka gibi.bugun beyazını gördüm, arkadan gerçekten hoş ancak copy paste bir araç oldugu için vasat bir kopya görüntüsü sergiliyor.çinlilerin merco yu kopyalamasından bi farkları yok.fransızların çinlilerle yarışı başlamış demek.en vasat kopyayi kim yapıcak ?
  • güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

iç mekan kalitesiz duruyor(fiyat aralıgındaki diger araçlara göre) direksiyonda çok kötü görünüyor. arka taraf aston martin çakması ön taraf zaten söz etmeye deymez. 2 litre turbo motor da 170 beygir şaka gibi.bugun beyazını gördüm, arkadan gerçekten hoş ancak copy paste bir araç oldugu için vasat bir kopya görüntüsü sergiliyor.çinlilerin merco yu kopyalamasından bi farkları yok.fransızların çinlilerle yarışı başlamış demek.en vasat kopyayi kim yapıcak ?

Fotoğrafdan ekspertiz raporu çıkaran arkadaşlarımızdan sonra fotoğrafdan malzeme kalitesini ölçen arkadaşlar

Ben bayii'de incelemiştim coupe'yi iç mekanı fiyatına göre gayet kaliteli malzemelerden üretilmiş o konuda hiç bir eksiği yok sadece sportif öğeler eksik iç mekanda.

2litre turbo araçda 170 beygir çok düşük veya yüksek bir rakam değil normal bile denilebilirki renaultun 2.0 turbo 255beygir motoruda mevcut yeni megane rs'de.

•  Laguna Coupe Sport Emotion 2.0T 170 bg ~ Test - İnceleme

Bu aracın 235 beygirlik dCi dizel motorlu modeli de var. (450 Nm tork üretiyor)

http://www.renault.com/en/vehicules/pages/renault-laguna-coupe.aspx

• 2 lt turbo benzinli motorla birkaç sene sonra 2. eli yerlerde sürünecek bu arabanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

2 lt turbo benzinli motorla birkaç sene sonra 2. eli yerlerde sürünecek bu arabanın.

Ben de böyle düşünüyorum açıkçası ama yanılmayı da istemiyor değilim.Yiğidi öldür hakkını yeme hesabı;araba güzel bence.Geçen okulda canlısını gördüm;hakikaten Renault bambaşka bir araç yapmış.En azından bakınca dönüp bir daha baktırdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 17 Nisan 2010; 9:21:02 >
  • Bence Renault amblemi aracın tipini önemli ölçüde etkiliyor.
  • önden çekişli aston martin
    ben açıkcası çok benzettim
  • Tasarımı çok güzel ama içi beni üzdü. Resmen Megane gibi yapmışlar çok basit ve kalitesiz gözüküyor. Dışarıdan baktığın zaman bir başka gözüküyor ama içi rezalet . . .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.