Şimdi Ara

LAGUNA 1 KULLANICILARI VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laguna kullanıyorum, hem araç hakkında bılgı paylasabılırız aracımın bakımını yaptırıyorum yavaş yavaş amortisör

üst tablası-kulesi aldım komple set bilyeli , 85 tl tek fiyatı sag sol 2 adet aldım,
    fren balatasının seklı degısıkmıs sokunce seklıne gore fıyat alacagım ama 45 ile 120 arasında degısıyor fiyatı ,
    amortisör ise tek 134TL ile 150 arasında monroe marka,

debriyaj baskı balata seti ile , triger setini bulamadım ve hava filtresini, ama baskı balata için 400 lira cıvarında gıbı fıyat aldım ,

• Konuyu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sadece aynı model arac kullanıcılarının fikrını almak :)
  • Renonun en rahat arabası olduğu söyleniyor doğrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet doğru, oldukça rahat
  • Aracın fiyatı nedir?
  • Ben 10 bin e aldım 2.0 benzinlisinin temizi 16 bin liraya alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 8 Ağustos 2015; 17:14:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10K'ya ucuz almışsınız. Millet 11K-12K'ya Şahin, Doğan alıyor.
  • evet aracımdan oldukçada memnunum 4 cam otomatik, abs, yol bilgisayar, iç deri döşeme, dijital klima, hidrolik direksiyon, 2 adet hava yastığı, mevcut ve bir kaç tane daha donanım özelliği mevcut, oldukça geniş iç hacim, konforlu, oldukça iyi yol tutuş, ş.içi 7 ş. dışı 4,5 litre civarı yakıt tüketiyor vallahi millet belki gülecek ama, ben bu kalite hissiyatını 50 bin e satılan clio yu gıdıp ınceledım 1 hafta önce bayide bulamadım yok kapı döşemelerine vs bakıyorum koltuklara o rahatlık yok yani , benım aracın tek dez avantajı motoru buyuk ve parcası zor bulunuyor bıraz pahalı, mesela baskı balata seti 350 ile 500 arası triger seti 300 , ama 2.0 benzinli motorlarda böyle bir sorunda yok :) vergiside ucuz parcasıda, o yuzden onunda temızı 16 civarına alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 8 Ağustos 2015; 17:56:06 >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam eski arabaların tadı vazgeçilmez olur. Yakıtı da iyiymiş, benim aklımda benzini içiyor diye kalmış. Bende Şahinler'deki küf kokusunu, sıfır araba kokusuna değişirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.