Şimdi Ara

- - - - LADY KİLLER PARFÜMLER ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bu baslik altinda Toplanalim. Lady Killer parfümleri yazacagim 2 yildir bu işle ugraşiyorum yaklasik 200 ze yakin şişe parfümüm oldu 400 den fazlada dekant edindim. Bilgilerimi sizlerle paylaşacagim.

NOT : BAŞLİK ALTİNA SADECE LADY KİLLER PARFÜMLER YAZİLACAK

NOT 2 : KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PARFÜM TAVSİYESİ İSTEMEYİN BU BASLİK ALTİNDA

NOT 3 : AÇİK PARFÜM KONUSU DEGİLDİR EFEM ORJİNAL PARFÜM İÇERİR AÇİK PARFÜM ÖNERMEYİNİZ.

Birazdan Editlicem Ve Resim koyacagim Koleksiyonumdan

Kilian - Back To Black

Christian Dior - Dior Homme

Viktor & Rolf Spincebomb

Thierry Mugler - Pure Havane

Christian Dior - Dior Homme İntense

Creed - Aventus

Tom Ford - Noir de Noir

Tom Ford - Tobacco Vanille

Gucci - Envy

Terre D'Hermes ( Erkeksi ) %40 Kadin Begenir

Heeley - Sel Marin

Frapin - L'Humanist

Tommy Hilfiger Cologne

JPG Terrible

La Collection Couturier Parfumeur Vetiver Dior

ŞİMDİLİK BUKADAR DAHADA YAZACAGİM BİRAZDAN RESİMLER GELECEK .

Bu BAYANDA KONUYU ATEŞLESİN HADİ BAKALİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjovii -- 9 Ekim 2013; 1:09:25 >

• dior homme intense yorum lütfen ? tavsiye değil referans değermi değmezmi o fiyata yarı nish parfüm ? her açıdan farkedilirlik kalıcılık koku güzelliği (kız arkadaşım geçen beğenmedi mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

dior homme intense yorum lütfen ? tavsiye değil referans değermi değmezmi o fiyata yarı nish parfüm ? her açıdan farkedilirlik kalıcılık koku güzelliği (kız arkadaşım geçen beğenmedi mesela)

Ayni olay benimde basimdan gecti ilk siktigimda hic begenmedi. 2 gun sonra bulustugumuzda bilegimi koklayinca al bu parfumu dedi. Ama liseliyseniz falan kot tisort kaldirmaz bu parfumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dior homme intense yorum lütfen ? tavsiye değil referans değermi değmezmi o fiyata yarı nish parfüm ? her açıdan farkedilirlik kalıcılık koku güzelliği (kız arkadaşım geçen beğenmedi mesela)

yarı niş değil dior homme intense, hatta designerın babası diyebiliriz.

koku olarak designerların üzerinde tabi, kalıcılık ve farkedilirlik üst düzey, eğer feminen kokuları sevmiyorsanız beğenmeyebilirsiniz. kız arkadaşlar özellikle beğenmeyebilir çünkü "ruj" kokusuna benziyor yer yer ama benim için her daim dolabımda bulunacak değişilmez bir koku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

yarı niş değil dior homme intense, hatta designerın babası diyebiliriz.

koku olarak designerların üzerinde tabi, kalıcılık ve farkedilirlik üst düzey, eğer feminen kokuları sevmiyorsanız beğenmeyebilirsiniz. kız arkadaşlar özellikle beğenmeyebilir çünkü "ruj" kokusuna benziyor yer yer ama benim için her daim dolabımda bulunacak değişilmez bir koku.

ben sevmesine seviyorum ama bu ''ruj'' takıntısı kadınlarda göreceli birşey daha önce çok tereddütde kaldım ama 1 kez olsun alıp denicem özellikle kalıcılık seviyesini merak ediyorum tenimde. peki daha önce kullandığım ve hala kullanmakta olduğum kokular üzerine + yada - verirmisiniz ;

azzaro-elixir
    diesel-only the brave tattoo
    sculpture home nikos
    armani code intense
    calvin klein-escape
    burberry-classic for men

• quote:

Orijinalden alıntı: loveofsebastian

quote:

Ayni olay benimde basimdan gecti ilk siktigimda hic begenmedi. 2 gun sonra bulustugumuzda bilegimi koklayinca al bu parfumu dedi. Ama liseliyseniz falan kot tisort kaldirmaz bu parfumu

yaşım 27 kot tşirt tarzı her gün değilde sadece farkedilirlik-kalıcılık bakımından istiyorum ve gerçekten o fiyata çok daha güzel ama kalıcı olmayan kokular bulabilirim dior homme intense sıradaşı satıcılarda bunu biliyor bence ve nerde denediysem (ykm-boyner-sevil-tekin acar)herkes ağzımın içine baktı sen bu kokuyu nerden biliyosun duydun falan diye millet tutturmuş bi one million davidoff cool water 212 rochas joop takıntısı gidiyor 1 kez kullandığın parfümü yeniden neden kullanır bi insan orasıda bana göre pek mantıklı değil onlarca seçenek varken üstelik değişik lezzet ve tatlara açık olmalı her daim insan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loveofsebastian

quote:

yaşım 27 kot tşirt tarzı her gün değilde sadece farkedilirlik-kalıcılık bakımından istiyorum ve gerçekten o fiyata çok daha güzel ama kalıcı olmayan kokular bulabilirim dior homme intense sıradaşı satıcılarda bunu biliyor bence ve nerde denediysem (ykm-boyner-sevil-tekin acar)herkes ağzımın içine baktı sen bu kokuyu nerden biliyosun duydun falan diye millet tutturmuş bi one million davidoff cool water 212 rochas joop takıntısı gidiyor 1 kez kullandığın parfümü yeniden neden kullanır bi insan orasıda bana göre pek mantıklı değil onlarca seçenek varken üstelik değişik lezzet ve tatlara açık olmalı her daim insan.

Abartmayın parfümden az çok anlayan herkes dior homme intense duymuştur dememistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.