Şimdi Ara

Lada samara (taunusdan vazgeçildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım önceki konuda söylediğim gibi taunus 18 yaşında genç kuzenime yakıtı fazla geleceği için araçtan vazgeçtik şimdi son seçenek samara kaldı bu araçlar gibi birkaç milyara alınıcak yakıtta cimri vurkır hurdaya çıkar hangi aracı önerirsiniz

• diğer konuda yazdığım gibi

quote:

yeni başlayan biri için büyük gelebilir. ancak temizini bulmak kaydı ile alınabilir tabiki. ilk araba ile sanayide sürünmek hoş olmaz.
    bütçenizi bilmiyorum ama konfor yoksunuz bir lada 1500i almak daha mantıklı olabilir.

1500s karbüratörlü 1500i enjeksiyonlu modelidir. ön tampon 50tl. ön diskler 15 tl aynaların çifti 35 tl.
    10tl gaz ile 120km yapıyor amcaoğlunun 1500i. gidişi hızlanması falan güzel ancak frenler biraz zayıf. konfor mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

diğer konuda yazdığım gibi

quote:

yeni başlayan biri için büyük gelebilir. ancak temizini bulmak kaydı ile alınabilir tabiki. ilk araba ile sanayide sürünmek hoş olmaz.
    bütçenizi bilmiyorum ama konfor yoksunuz bir lada 1500i almak daha mantıklı olabilir.

1500s karbüratörlü 1500i enjeksiyonlu modelidir. ön tampon 50tl. ön diskler 15 tl aynaların çifti 35 tl.
    10tl gaz ile 120km yapıyor amcaoğlunun 1500i. gidişi hızlanması falan güzel ancak frenler biraz zayıf. konfor mevcut değil.

10 litre gazla 120 km yapıyorsa aldık gitti diyorum :)) zaten 6 ay 1 sene kullanılıp hurdaya verilicek tahminen süre sonunda yaşıyor olursa satmayı düşünürüz aslında çokta güzel taunus bulmuştum ama 100 km de 15 litre gaz yer dediler ama yemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

quote:

10 litre gazla 120 km yapıyorsa aldık gitti diyorum :)) zaten 6 ay 1 sene kullanılıp hurdaya verilicek tahminen süre sonunda yaşıyor olursa satmayı düşünürüz aslında çokta güzel taunus bulmuştum ama 100 km de 15 litre gaz yer dediler ama yemedi

bakımlı bir lada samara 1 lt lpg ile 12 km yapar ama 10 tl lik gazla 120 km biraz fazla gibi 10 lt olmasın sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

quote:

quote:

quote:

bakımlı bir lada samara 1 lt lpg ile 12 km yapar ama 10 tl lik gazla 120 km biraz fazla gibi 10 lt olmasın sakın

yanlış olmuş arkadaşlar 10 tl ile 60km yapıyor
    şimdi samara satışları patlamıştır bu yorumdan sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

quote:

quote:

quote:

yanlış olmuş arkadaşlar 10 tl ile 60km yapıyor
    şimdi samara satışları patlamıştır bu yorumdan sonra

acaba bise lpg mi taktırsam diyordur herkes

• Taunus ladadan 1 gömlek üstün araçtır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault twingo neden alınmaz ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hurdaya çıkartmak için araç alanı ilk defa görüyorum.

Bu amaç için enjeksiyonlu değil de 2 milyara karbüratörlü boyası yürüyeni dökülen bir araç tercih edin bence :)

İnşallah o acemiliği atmak dediğiniz işi aracı hurdaya çıkarırken şehiriçinde sağa sola çarparak başkalarının hayatını tehlikeye atarak değil de boş bir arazide yaparsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Hurdaya çıkartmak için araç alanı ilk defa görüyorum.

Bu amaç için enjeksiyonlu değil de 2 milyara karbüratörlü boyası yürüyeni dökülen bir araç tercih edin bence :)

İnşallah o acemiliği atmak dediğiniz işi aracı hurdaya çıkarırken şehiriçinde sağa sola çarparak başkalarının hayatını tehlikeye atarak değil de boş bir arazide yaparsınız...

yok vurma kırma derken amaç değil araç olucak anlamında söyledim :) ayrıyeten tabiyki şu duvara bi giriyim nasılmış kaldırıma çıkıyomu acaba gibi amaçlar yok vurulsada kırılsada üzülmeyelim anlamında
  • dostum lada rus arabasıdır.rusyada sürekli kar yağdıgı için motorun ortasında metal wardır bu yüzden yaz günleri çok hararet yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahin yunus

dostum lada rus arabasıdır.rusyada sürekli kar yağdıgı için motorun ortasında metal wardır bu yüzden yaz günleri çok hararet yapar.

Bu yanlış bir bilgi 2 sene önce bizim samara vardı konfor sıfır ama hararet hiç yapmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

quote:

Orijinalden alıntı: şahin yunus

dostum lada rus arabasıdır.rusyada sürekli kar yağdıgı için motorun ortasında metal wardır bu yüzden yaz günleri çok hararet yapar.

Bu yanlış bir bilgi 2 sene önce bizim samara vardı konfor sıfır ama hararet hiç yapmadı..

35 - 40 derecede 600 km yol yaptık. hararet yapan araç değil biz olduk...
  • hararet yaptırmayı yurdumuzun cahil ustaları termostat değiştirerek başarıyorlar. 91 model samaramız var 10 senedir bizde araç
    1 kere bile hararet yapmadı. aracın soğutma sisteminde bir yerde su kaçağı var. ta ki su seviyesi 3 ayda 1 çooook azalınca sıcaklık yükselmeye başlıyor ancak yine de hararet yapmıyor. yalan yanlış bilgilerle doldurmayalım insnaları.bu araba zamanının efsanesidir.türkiyede üst üste 5 yıl en çok satan ithal otomobil olan kaç tane araba var ?
  • Lada Samara yeni başlayanlar için ideal bir araçtır. İki seçeneğiniz var, ya derli toplu bir sene hiç sanayiye uğratmayacak temiz bir samara bulup almak , ya da biraz bakıma ihtiyacı olanı bulup bakımını yaptırdıktan sonra sizi bir yıl idare edecek olanı bulmak. Bakımlı bir samaranın fiyatı ile bakımsız bir samara+bakım ücreti aynı olmalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.