Şimdi Ara

LADA Samara mı, Şahin mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
1
Favori
229.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onların yerine broadway de güzel seçim olmazmı sizce. Birde ben birşey merak ediyorum. İnternette 2.el fransız gtc-gtl gibi renault9lar var bolca. Onların fiyatı da uygun. Acaba çok satılmıyomu onlar ne dezavantajı var?
  • 93 model şahinle 93 model samarayı kıyaslarsak samara önde gelir.Ben şahin tavsiye etmiyorum fakat yeni model doğanlar var gerçekten iyi.Camlar otomatik elektirikli ayna felan.
    2000 ytl kadar koyup yeni doğanlardan almanı tavsiye ederim.

LADA Samara mı, Şahin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M3RT. -- 26 Temmuz 2008; 15:35:05 >

Katılım zamanı: 31 Ağustos 2006
  • şahin diyenlerin sesi soluğu kesildi resimi görünce. zuhahaha samaranın arkasındaki arabaya bakarmısınız birde ne hale gelmiş. kocum benim tank yavrusu aşığım sana.

teşekkürler sagopa

Orjinalden alıntı: sagopa001

tabii ki de lada...

Vay be

• quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

bi resim koyalım belki biraz yardımı olur bu iki arabadan birini alacak olsanız
    siz hangisinin kapınızın önüde durmasını istersiniz

Valla ikisinin de bırak kapımın önünde durmasını mahallem de bile durmasını istemem...

• İkiside birbirinden iğrenç duruyor şu şahinler aslında özünde çok yakışıklı araba olmalarına karşın amele sporun eline geçtiği zaman tam bir facia olabiliyorlar

Orjinalden alıntı: waraxe

quote:

Valla ikisinin de bırak kapımın önünde durmasını mahallem de bile durmasını istemem...

Çok zenginsiniz anlaşılan bu araçları küçük gördüğünüze göre kullanmakta olduğunuz aracın sanırım değeri milyon dolarlarla ölçülüyor olmalı

• Samara alıp Şahin parçalarını kullanacağına, ŞAHİN al daha iyi. Çoğu Samara neden Şahin ve Doğan'ın dikiz aynalarını kullanır. Hatta kimisinin jant kapakları bile Şahin'dir. Bence Şahin al. 29 yıl Tofaş kuş serisini kullandık. 29 yıl içerisinde son 14 yıl 1990 - 2004 Ekim arası 1990 model Şahin arabaya bindik. VE şahsen ehliyetimi aldığım 94 yılından 2004 Ekim'e kadar imzamdaki araba ile değiştirene kadar kullandım Şahini. Pişman olmazsın. Benden tavsiye, Şahin derim.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • Arkadaşın biri Doğan ile yokuşu 1.vites ile çıktığını söylemiş ve abartmış biraz. Şimdi bunun tartışmasını yapmayacağım. Bu arabalar artık ömrünü tamamlayıp, üretimden kalkmış arabalar. Bana göre gerek kuş şerisi, gerek Renault 9 serisi ve emsalleri, geçmişte birer tatlı anı olarak kaldılar. Halen daha günümüzde sahiplerine hizmet edenler var içlerinde.
    Şahsen ben Şahin ile 1.vites'te yokuş çıktığımı hatırlamıyorum. İstanbul - Barbaros yokuşunu bilen bilir. Ben o yokuşu 1990 model Şahin arabamla 4.vites'te çıkardım. Yani o yokuşun ortasına kadar 3.vites, sonra da 4'e atardım. Eh yani sokak arasında tabiki 2.vites ile çıktığım olmuştur yokuşu. Ama komple 1 ile yokyş boyunca gitmedim.

İstanbul - 1975
  • bence lada. hatta 6000 ytl verebilirsen lada vega da alabilirsin
    Baby, I�m your number one fan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

lada samara bizim eski araba. çok severdik. kokusu bile ayrıydı. kaloriferi bile ruslar kendilerine göre yapmış 5 dk fırın gibi olurdu. ben olsam lada alırım. ama tamamen duygusal..

Orjinalden alıntı: waraxe

quote:

Kardeş Senin oturduğun Yer Lüks Semtlerden galiba...... Doğru bu arabalar oralarda utanç kaynağı sana göre....

edit: sana göre utanç kaynağı anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuE_bErRy -- 1 Ağustos 2008; 16:36:58 >

KARARLAR, YILAN BALIĞINA BENZER. KOLAYCA YAKALANIR, AMA TUTULMASI ZORDUR.

• quote:

lada samara bizim eski araba. çok severdik. kokusu bile ayrıydı. kaloriferi bile ruslar kendilerine göre yapmış 5 dk fırın gibi olurdu. ben olsam lada alırım. ama tamamen duygusal..

Bizim Tofaşın Kalorifer peteğini şişletince de aynen böyle olmuştu. Ekmek Koysan Pişer Yani .

Kısacası Bu Otomobiller Artık yapımı durmuş. Ömrünü nerdeyse tamamlamak üzere olan arabalar. Ama 75 li yıllarda birçok kişiyi otomobil sahibi yapan bu arabaları bu kadar küçümsememek lazım. Bakımını Yaparsan ne debriyajı çok sert olur ne de motoru kamyon motoru gibi gider. Tabi sürekli masraf çıkaracağı için birçok kişi artık uğraşmak bile istemiyor. İlk Göz ağrımız olduğu için ben bu arabayı satmak bile istemem. Çünkü 1991 deki en güzel duyguları bu arabayla tattım (ilk arabanın sevinci ve bu konuda kimseye muhtaç kalmamak) ve o zamandan bu zaman kadar çok anımız geçti (iyi ya da kötü). yeni Arabam olsa bile tofaşı garaja atar ve tofaşla gezerim ve yeni arbamla seyahat ederim.

KARARLAR, YILAN BALIĞINA BENZER. KOLAYCA YAKALANIR, AMA TUTULMASI ZORDUR.

• quote:

Orjinalden alıntı: bLuE_bErRy

quote:

Bizim Tofaşın Kalorifer peteğini şişletince de aynen böyle olmuştu. Ekmek Koysan Pişer Yani .

Kısacası Bu Otomobiller Artık yapımı durmuş. Ömrünü nerdeyse tamamlamak üzere olan arabalar. Ama 75 li yıllarda birçok kişiyi otomobil sahibi yapan bu arabaları bu kadar küçümsememek lazım. Bakımını Yaparsan ne debriyajı çok sert olur ne de motoru kamyon motoru gibi gider. Tabi sürekli masraf çıkaracağı için birçok kişi artık uğraşmak bile istemiyor. İlk Göz ağrımız olduğu için ben bu arabayı satmak bile istemem. Çünkü 1991 deki en güzel duyguları bu arabayla tattım (ilk arabanın sevinci ve bu konuda kimseye muhtaç kalmamak) ve o zamandan bu zaman kadar çok anımız geçti (iyi ya da kötü). yeni Arabam olsa bile tofaşı garaja atar ve tofaşla gezerim ve yeni arbamla seyahat ederim.

Aynen katılıyorum.

İstanbul - 1975

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.