Şimdi Ara

LADA NİVA VS SUZUKİ VİTARA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi konu daha açmıştım niva için ancak iki araba arasında kaldım herşeyi göz önüne alarak yedek parça sağlamlık az yakma konusunda sizce suzuki vitara mı yoksa lada niva mı dağ kamp tarzı olayları seviyorum off road da bile arabayı cok fazla zorlamıcagım genellikle normal binek olarak kullanıcam ancak yine de haftasonları kamp tarzı etkınlıkler yapıyorum ve muglada okuyorum bılıyosunuzdur fethiye akyaka falan heryer daglık taslık koylara inemıyosunuz ve 1 haftalık fethiye tatili planlıyorum izmirde yasıyorum dediğim gibi genellikle normal yollarda kullanıcagım bi araba olcak ama arabama guvenmek de istiyorum fiyat aralıgım 13.000 - 15.000 arası olucak vitaraların üstü yarım şekilde tenteli açılıyormuş ancak yagmurda falan su kacırma korkusu var içimde bilen kullanan ustalarım arkadaslarım tavsiyede bulurnursa cok sevınırım ancak o fiyatlarda bu arabalarda basın agrır dersenız binek araçlara yönelicem cok tesekkur ederim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Öncelikle, Türkçede noktalama işaretlerinin nerde kullanıldığını öğrenmenizi öneririm. Ardından sorunuza gelince;

Niva ucuzdur, parçası da ucuzdur. Fakat siz iki yönlü kullanacağınız için uzun yol ve asfaltta çekilecek araç değildir. Hafif off road yapacaksınız, Suzuki işinizi rahat görür.

• Anladım türkçe noktalama için özür dilerim, yorumunuz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VİTARA vs DUSTER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.