Şimdi Ara

lada niva mı yoksa suzuki jimmy mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
38.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadaşım bunlardan birisini almak istiyor ve bende merak ediyorum lada nın arazide çok iyi bir safkan aracı olduğu malum ama nasıl bir mekaniğe sahip çabuk dökülürmü sorunsuz kaç sene binilir genellikle asfaltta kullanılır ama arada sırada arazide işi olur herhalde yani sizce hangisi mantıklı...

• nivalar biraz fazla yakıyor bildiğim kadarıyla.Ama arazi performansı çok iyi.Arkadaşının ağırlıklı olarak nerede kullanacağı önemli.Asfalt ağırlıklı kullanacaksa Jimmy daha iyi bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: birkn

nivalar biraz fazla yakıyor bildiğim kadarıyla.Ama arazi performansı çok iyi.Arkadaşının ağırlıklı olarak nerede kullanacağı önemli.Asfalt ağırlıklı kullanacaksa Jimmy daha iyi bence..

asfaltada kullanıcak arada sırada yazlığa veya arkadaşlarıyla göle filan gidiyo motor olarak hangisi iyidir konfor olrak jimmy iyi olduğunu biliyorum ama lada da 20 bin küsür jimmy 27 den başlıyo ve biri 1.7 değeri 1.3 motor(jimmy)fazla yakması önemli değil motor olrak hangisi sorunsuzdur..
  • valla japonların sorunsuzluk konusundaki liderliğini biliyoruz.Buna dayanarak suzuki daha sorunsuz olur bence..Ayrıca niva çok fazla yakıyor.
  • yanımdan gacır gucur seslerle geçmeyen tek bi niva bile görmedim.ve motorundan gelen ses dizel gibi.arazi yeteneği bakımından niva belki biraz daha üstün olabilir ama jimmy de herzaman tüm arazi jipleriyle yarişacak düzeyde bir jip.tercihim jimmy olurdu
  • ya zaten niva dediğimiz için konfor aramamk lazım nivanın - 30 35 gibi bir sıcaklıkla sorunsuz çalışıp kaloriferinde sorunsuz hamam gibi olduğunu biliyorum 1995 yılında moskovada 1 aylığına gittiğimde hep bu arabaların tercih edildiğini gördüm ve kolay kolay da duyduğuma göre arza vermiyormuş suzuki bana sanki biraz daha narin gibi geliyo nedersiniz
  • lada niva
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio Mu Honda Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Şahin mi ? Renault Brotway mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

• Niva'yı günlük kullanamayacağınız gibi Jimmy ile de Niva ile girdiğiniz yerlere giremezsiniz.
    Bu durumda birinci kriter aracın ağırlıklı olarak hangi şartlarda kullanılacağıdır.
    Ayrıca mekaniğini sorguladığınız aracın menşei Rusya'dır.Rus araçlarının mekanik olarak bütün diğer 4x4 üreten markalardan iyi olduğunu hatırlatmak isterim.
  • kesinlikle niva
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

.

hehehe lastiğe araba takmışlar
  • vay be degişik bi kıyaslama olmuss...

simdi jımmy cok dar arac eger arastırma yaparsanız test edilirken devrildigini göreceksiniz.niva ise arazide cok kecidirr kendisi oldukca iyidir..rus yapımıaraclar konfor olarak bişi diyemicem ama jimmny le kıyaslanınca ön plana cıkarr
  • Niva daha iyi gibi
  • Kısa ve yeterince geniş olması sebebiyle Nivalar arazide mükemmel. Ben köyde birkaç kere bindim. Ancak asfaltta binilecekse asla Niva almayın. Arka koltukta oturmak imkansız gibi birşey, biraz yolculuk yapsanız bel fıtığı olursunuz. Şöför mahali ayrı bir konu. Direksiyon çok sert, koltuklar tahta sandalye tadı veriyor. Yani anlayacağınız binilicek bir araç değil Niva. Tabi asfalt için.
  • çok mu kötüdür bu nivanın konforu yazın sanırım hararet yapabiliyomuş trafikte ama kışın hiç bişey dinlemiyormuş fiyatıda uygun aslında ama üzerinden teyp +hopörler bile çıkmıyo artık alan taktırıyordur ama onlan yolda kalmanız araca bakmadığız durumun dışında herhalde imkansız gibi bişeydir bildiğim kadrıyla çok eskilere dayanıyor mazisi ve hala aynı kasa
  • quote:

çok mu kötüdür bu nivanın konforu yazın sanırım hararet yapabiliyomuş trafikte ama kışın hiç bişey dinlemiyormuş fiyatıda uygun aslında ama üzerinden teyp +hopörler bile çıkmıyo artık alan taktırıyordur ama onlan yolda kalmanız araca bakmadığız durumun dışında herhalde imkansız gibi bişeydir bildiğim kadrıyla çok eskilere dayanıyor mazisi ve hala aynı kasa

Niva çok konforlu değildir fakat çok konforsuzda değildir hararet yapma olayı filan hikaye bakımlı olduğu olduğu sürece hararet filan yapmaz 0km almayı düşünüyorsanız teyp hoparlör filan var hidrolik direksiyon standart parçasıda ucuz bence Niva alın derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: samara91

quote:

çok mu kötüdür bu nivanın konforu yazın sanırım hararet yapabiliyomuş trafikte ama kışın hiç bişey dinlemiyormuş fiyatıda uygun aslında ama üzerinden teyp +hopörler bile çıkmıyo artık alan taktırıyordur ama onlan yolda kalmanız araca bakmadığız durumun dışında herhalde imkansız gibi bişeydir bildiğim kadrıyla çok eskilere dayanıyor mazisi ve hala aynı kasa

Niva çok konforlu değildir fakat çok konforsuzda değildir hararet yapma olayı filan hikaye bakımlı olduğu olduğu sürece hararet filan yapmaz 0km almayı düşünüyorsanız teyp hoparlör filan var hidrolik direksiyon standart parçasıda ucuz bence Niva alın derim.

yani bu teyp filan eskiden çıkmıyodu şimdi 2008 modellerinde mi var dostum sıfır alıncak tipide hoş gibi sizce

• Nivalar 100 bin Euroluk jipleri battıkları yerlerden çıkarabilen muazzam araçlardır, 1 ay önce bir tanıdığım iş için 2 adet aldı, gece test edelim dedik ankara dikmenin tepelerinde inşaatların bulunduğu tepeciklere tırmandık, yemin ederim bağırmaktan ve gülmekten karın kaslarım ağrıdı bir araba bu kadar yana yatar da hala devrilmez inanılır gibi değil tam bir keçi, düz yolda da zeten gören yol veriyor :) düz yol konforu yerlerde sürünüyor ama bozuk yolda rakibi yok denebilir..

Hatta tek nokta enjeksiyon sistmeini iptal edip karbüratörlüye çevirip lpg attı araca canavar gibi oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 15 Ekim 2007; 14:49:28 >
  • Aşağıdaki gibi bir araç düşünebilir

http://www.araba.com/297756.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

Aşağıdaki gibi bir araç düşünebilir

http://www.araba.com/297756.html

vay be ilk defa gördüm vala ii olmuss..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.