Bildirim
LACOSTE AYAKKABI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
lacoste ayakkabılar o parayı hak etmiyor,çok nazikler çok çabuk yıpranıyorlar -
türkiye sokaklarında bu ayakkabılar ile yürünmez -
hocam limangoda lacosta ayakkabılar gelmiş bir bak istersen -
Daha fiyatını bile bilmiyoruz ama çabuk dağıldığı doğru sadece yazları giymek için almak istiyorum. 1 yada 2 ay kullanıcam maksimum. -
120 tl civarlarındadır.Ben normal ayakkabıya 240 vermiştim Lacoste'un bu yarısı gibi onun -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboS
hocam limangoda lacosta ayakkabılar gelmiş bir bak istersen
Baktımda bu modelden yok. -
Aslında güzelmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zenci Forvet
Aslında güzelmiş.
Bu yıl çok moda hocam bu tarz -
-
Teşekkürler modeli bulduk sıra fiyatta. -
lacoste spor ayakkabı aldım boynerden 180 tl deri spor beyaz 17 günde deride çatlama oldu gönderdim kullanıcı hatası dediler bağcıkları dahi toz tutmamış 2 defa giyilmiş ayakkabıya sikayetvar.com yazdım türkiye lisansörü eren holding grup şirketine mail attım nafile
bir daha bu marka para iadesi garantili keyfe keder iade garantili dese bile para verip almam nokta umarım sizde alıp madur olmazsınız -
Bu ayakabı pek bozulmaz gibi duruyor ama lacoste ayakkabıları çok kolay deforme oluyor belirteyim. -
Yaz bitti arkadaşım, daha güzel bir şey al. -
Paranın hepsin markasına veriyorsunuz yazık
Ben bunları köyde bahçeye giderken giyiyorum sadece üzerinde timsah resmi yok. -
Erkek babet gibi. Alma kardeşim o ne öyle 2 yürüsen yıpranır ben de alacaktım gittim 113 liraya Nike aldım memnunum.
-
Sürekli giymiceğim için sıkıntı olmaz. Bakalım bulursam alırım bulamazsam seneye. -
Gayet güzel hatta çok güzel. Ayrıca bunda pek sorun olmaz deforme olma, çatlama, yırtılma gibi. Al bence Lacoste mağzalarına bak var. 140 lirayı geçmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: shakir@
lacoste ayakkabılar o parayı hak etmiyor,çok nazikler çok çabuk yıpranıyorlar
aynen dostum ben 350 tlye ayakkabı aldım ayakkabı 1 ayda tabanı patladı ve kullanıcı hatası dediler çok saçma -
bizim burda bütün apaçilerde bunların çakması var gucci, louis vittoun falan tek kelimeyle iğrenç duruyor bide eskimiş bazılarınınki parmakları falan belli oluyo çorap gibi midem bulanıyo yeminle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X