Şimdi Ara

LACOSTE AYAKKABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lacoste'un sitesinde ayakkabının resmini gördüm beğendim fakat model ve fiyat hakkında bilgi yok. Mavi rengi çok hoşuma gitti. Fiyatını yada modelini bilen var mı ?

LACOSTE AYAKKABI

• lacoste ayakkabılar o parayı hak etmiyor,çok nazikler çok çabuk yıpranıyorlar
  • türkiye sokaklarında bu ayakkabılar ile yürünmez
  • hocam limangoda lacosta ayakkabılar gelmiş bir bak istersen
  • Daha fiyatını bile bilmiyoruz ama çabuk dağıldığı doğru sadece yazları giymek için almak istiyorum. 1 yada 2 ay kullanıcam maksimum.
  • 120 tl civarlarındadır.Ben normal ayakkabıya 240 vermiştim Lacoste'un bu yarısı gibi onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

hocam limangoda lacosta ayakkabılar gelmiş bir bak istersen

Baktımda bu modelden yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superga Ayakkabı
    13 yıl önce açıldı
    Tommy Hilfiger Hırka
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Aslında güzelmiş.

Bu yıl çok moda hocam bu tarz

• Teşekkürler modeli bulduk sıra fiyatta.
  • lacoste spor ayakkabı aldım boynerden 180 tl deri spor beyaz 17 günde deride çatlama oldu gönderdim kullanıcı hatası dediler bağcıkları dahi toz tutmamış 2 defa giyilmiş ayakkabıya sikayetvar.com yazdım türkiye lisansörü eren holding grup şirketine mail attım nafile
    bir daha bu marka para iadesi garantili keyfe keder iade garantili dese bile para verip almam nokta umarım sizde alıp madur olmazsınız
  • Bu ayakabı pek bozulmaz gibi duruyor ama lacoste ayakkabıları çok kolay deforme oluyor belirteyim.
  • Yaz bitti arkadaşım, daha güzel bir şey al.
  • Paranın hepsin markasına veriyorsunuz yazık

Ben bunları köyde bahçeye giderken giyiyorum sadece üzerinde timsah resmi yok.
  • Erkek babet gibi. Alma kardeşim o ne öyle 2 yürüsen yıpranır ben de alacaktım gittim 113 liraya Nike aldım memnunum.
  • Sürekli giymiceğim için sıkıntı olmaz. Bakalım bulursam alırım bulamazsam seneye.
  • Gayet güzel hatta çok güzel. Ayrıca bunda pek sorun olmaz deforme olma, çatlama, yırtılma gibi. Al bence Lacoste mağzalarına bak var. 140 lirayı geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

lacoste ayakkabılar o parayı hak etmiyor,çok nazikler çok çabuk yıpranıyorlar

aynen dostum ben 350 tlye ayakkabı aldım ayakkabı 1 ayda tabanı patladı ve kullanıcı hatası dediler çok saçma
  • bizim burda bütün apaçilerde bunların çakması var gucci, louis vittoun falan tek kelimeyle iğrenç duruyor bide eskimiş bazılarınınki parmakları falan belli oluyo çorap gibi midem bulanıyo yeminle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.