Şimdi Ara

Lacetti nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese Chevrolet lacetti nasıl bir araçtır bilenler yazabilirmi 1.4 95hp modeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chevrolet Lacetti: Kapsamlı Bir İnceleme

Sizler için Chevrolet Lacetti hakkında merak ettiklerinizin cevabını sunuyoruz. Bu kapsamlı incelemede, Lacetti'nin özellikleri, performansı ve genel değerlendirmesini ele alacağız.

Chevrolet Lacetti 1.6 Nasıl Bir Araba?

Chevrolet Lacetti 1.6, 105 beygir gücü ve 150 Nm tork üreten 1,6 litrelik bir motora sahiptir. Sedan, hatchback ve station wagon olmak üzere üç farklı gövde seçeneğiyle sunulmaktadır. Lacetti 1.6, dengeli bir performans ve yakıt verimliliği sunarak günlük kullanım için uygun bir seçenektir.

Chevrolet Lacetti Alınır Mı?

Chevrolet Lacetti, uygun fiyatlı, güvenilir ve kullanışlı bir otomobil arayanlar için iyi bir seçimdir. İkinci el piyasasında yaygın olarak bulunur ve bakım maliyetleri de nispeten düşüktür. Ancak, daha yeni ve daha teknolojik olarak gelişmiş araçlarla karşılaştırıldığında daha sınırlı özellikler sunabilir.

Chevrolet Lacetti Nasıl Bir Araba?

Chevrolet Lacetti, kullanıcı dostu bir iç mekana sahiptir ve geniş bir bagaj hacmi sunar. Süspansiyon sistemi, konforlu bir sürüş deneyimi sağlar ve yol tutuşu genel olarak iyidir. Ancak, motor gürültüsü ve kabin malzemelerinin kalitesi rakiplerine göre daha düşük olabilir.

Chevrolet Lacetti Station Wagon Nasıl?

Chevrolet Lacetti Station Wagon, geniş bir aile veya yük taşıma ihtiyacı olanlar için pratik bir seçenektir. Geniş bagaj hacmi, katlanabilir arka koltuklar ve tavan rayları sayesinde çok yönlüdür. Ancak, sedan ve hatchback modellerine göre daha yüksek bir yakıt tüketimi olabilir.

Chevrolet Lacetti 1.6 SX Yorumları

Chevrolet Lacetti 1.6 SX, daha sportif bir görünüm ve ek özellikler sunan üst düzey bir modeldir. 17 inç alaşım jantlar, deri koltuklar ve panoramik tavan gibi donanımlarıyla öne çıkar. Kullanıcı yorumları genellikle Lacetti 1.6 SX'in performansı, sürüş dinamikleri ve konforundan memnun kaldıklarını belirtmektedir.

Chevrolet Lacetti hakkında daha fazla bilgi edinmek veya sahiplik deneyimleri hakkında yorumları okumak isterseniz, ilgili forumları ve inceleme sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2.5 sene babam şirket aracı olarak kullandı herhangi bi sorun yaşamadık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    yol tutuşu nasıldır peki sınıfındaki araçlara göre
  • Orta sertlikte süspansiyonlara sahiptir.Lacettinin orijinal lastiği 195/55/15 tir fakat çoğu kullanıcısı bu lastik yerine 195/60/15 lastik takar aracına.Araç yerden yükselir konforu biraz artar fakat yüksek hızlarda aracı aynı çizgide tutmanız zorlaşır.Orijinal lastik ebadıyla kullanılmasıyla yol tutuşunda problem yaratmaz.

• Anlaşılan nispeten düşük paralara düzgün görünen bir araç alma niyetindesin. Ama vazgeç ve ucuz olsa da yeni bir araç al. Dacia v.b. Aksi takdirde alacağın lacettinin doğum günlerini kutlamaya hazırla kendini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediniz hocam sıkıntılımıdır o kadar

• Sorduğunuz araç eşimde vardi, bazen nadirde olsa bende kullaniyordum. Uzun yola da çikmiştik. Rahat bir araçtı. Hızlanması fena değil ama kullanımı güzel bir araç. Şehir içinde 1.6 atmosferik gibi yakıyor. Çok binilecekse lpg lazım. Şu an bende cruze var o lacettinin rahatlığını arıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio mu Albea mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevap için

• Aracı kullanmayanlara sormayın.10 senedir Lacetti kullanıyorum ve ucuz araba her zaman satılır diyorum.

• Hocam baktığım araç az km'de sadece ön tampon boyalı satarken Chevrolet piyasası illaki zarar edicek bu fiyata böyle bir araç zor gibi görünüyor teşekkür ederim cevaplar için

• Biz 11 sene kullandik araci. Ama ne kullanmak. 4 bin km den 150 bin km ye kadar kullandik arac canavar gibiydi. 10 yil boyunca bir kere debriyaj merkezi bozuldu bir kere de benzin pompasi bozuldu. Ama asla yari yolda birakmadi.

Konforlu ve seri bir aractir. Donanim olarak pek zengin degildir aslinda. Yol bilgisayari far yagmur sensoru vs yok ayni yillardaki megane lar daha donanimlidir ama fiyatina gore gayet iyi araba.

Bizim arac 120 binde motor ariza lambasi yakmisti tam hatirlayamiyorum ama opellerde krobik olan bir durummus 200 lira masrafi var parca degismesi gerekiyor demislerdi biz de yaptirmamistik.

Aracimizin hic buyuk kazasi yoktu ama sehir icinde surtme kaynakli cizikleri ve boyalari vardi. On cami catlakti. Hic lpg takmadik. Motor ariza isigi yaniyordu.

Temiz ve lpg lilerinin piyasasi 22-23 bi lirayken biz 17.500 liraya satmistik araci.

Bizi 11 sene boyunca kahrimizi ceken bir arabaydi.

• 1.6 sx modelini 4 yıl kullandım ve 3 sene önce sattım. Aracı 14 bin civaına almıştım. 18500 e sattım. Araç konfor, genişlik, yol tutuşu ve gövde sağlamlığı konusunda çok iyi ve fiyatına göre fayda oranı çok yüksek. Yaklaşık 50000 km kullandım beni yarı yolda bırakmadı. Yedek parça fiyatları uygun ve kolay bulunabiliyor. 180 km hızda tedirgin etmiyor. Virajlara rahat giriyor. Tabiki araç üzerinde orjinal olmayan lastik yada yedek parça olmaması koşulu ile. Ben bu araçtan memnun kaldım fiyatı ile sizi oldukça tatmin edecektir ve temizini bulursanız sizi üzmeyeceğine eminim. Bu arada lacettiden memnun kaldığım için yeni model bir araca binmek için cruze a geçtim ve ondan da çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ckr

Hocam herkese teşekkür ederim araç alındı çok şükür beklentiyi karşılayacak gibi:)

S.a hocam kaca aldiniz bende almayi düşünüyorum da parcasi felan.pahallimiki yakıtı felan tet ettiniz mi hangi modeli buarada

• f/p aracıdır . lpg uyumludur
  • LPG uyumludur, f/p yüksektir.

http://lpgayari.com/2017/08/07/chevrolet-lacetti-1-6-16v-109hp-atiker-microfast-wideband-afr-lpg-ayari/

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Fiyat 29,yakıtıda tüpte denemedim fakat benzin 35krş civarı yakıyor kullanım şekline bağlı,modeli 1.4 SE

• 1.6 wtcc modelini bende düşünmüştüm bi ara güzel fp araç
  • Bende bir tane Chevrolet Lacetti almayı düşünüyorum. Yedek parçalarının gayet ucuz ve bol olduğunu öğrendim. 1.6 litrelik motorunun 109 beygir olması bana yeterli. Siz ne dersiniz alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maliğin Adamı -- 7 Ekim 2021; 13:31:37 >
  • Maliğin Adamı M kullanıcısına yanıt
    Aracı aldınız mı hocam ? Bende şimdi 2008 lacetti bakmaya gidyorum da motoru sıkıntı çıkartabilir elektronik vs dendi canım sıkıldı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Super araba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.