Şimdi Ara

La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
32
Favori
94.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Sezon gelecek mi bilgisi olan var mı ?
  • 7,5/10
    Dizi çok güzel ama uzatılmış sahneler, mantık hataları, basit yazılmış senaryolar ve dandik çatışma sahneleri sağ olsun dizi 9/10'luk efsane diziler arasına giremedi benim için. Uzatmak için uzatmış olmak yerine daha az bölümle çok daha kaliteli bir iş ortaya çıkabilirdi.

Bir olay oluyor hemen ona plan var şuna plan var diyerek heyecanı da yer yer öldürdüler. Ne olsa Profesör çözer diye heyecan yapmıyorum artık.

İlk bölümle Tokyo'nun dediği bir şey aşırı sinirimi bozdu "Profesör her şeyi anlattı ama polisin bize geri ateş açacağını söylemedi" bu ne şimdi şaka mı bu Sen polise saydırırken polis sana çiçek mi fırlatacaktı.
    Tokyo ekibin serseri mayınıydı tam Berlin'in kafasına silah dayayıp Rus ruleti oynadı resmen. Sonra Berlin de bir güzel sepetledi
    Rio salağı da bu yokken gerçek kaçış planını rehinelere öttü. Sayıyla mı veriyorlar bunları ya
    Geri gelişinde Storm Trooperların arasından 1 mermi bile almadan geçti helal olsun. Moskova da bunun yüzünden vurulup öldü

Berlin'in son hareketi de tam alkışlıktı Ekibini ve kardeşini -evet Profesör kardeşi- kurtarmak için kendini feda etti.
    Sondaki telefon şarjı olayıyla da çok güzel bir final yaptı.

bella ciao bella ciao bella cia, ciao ciao
  • Dizinin bu kadar hypelan masının sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix kendi cekse 13 bolumde hallederdi bu diziyi ama 19 bolume uzatmislar gibiydi. Tamam her seyi uzattiniz ama finalde kacis sahnesi asiri kisa geldi; aceleye getirilmis hissi verdi. Senaryo guzel ama acemilikle yazilmis, mantik hatalari cok fazla. Uzerine cok dusmemisler bazi seylerin o beni uzdu.

Su donem bazi sitelerde reklami cok yapildi, ben de onlardan heves alip izlemistim. 2 gunde hepsini izledim ama izlemesem de olur diyebilirim. Acemiliklere ve bazi seylerin ustunde cok durmamalarina katlanamiyorum Karakter hikayeleri bence daha guzel anlatilabilirdi. Bazilari hic anlatilmadi vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Netflix'te popülerde

Onedio'nun 3-4 kez reklamini yapmasi

Bella Ciao

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi ne popüler oldu be

böyle ucuz,mantık hataları dolu, basit diziler bu kadar tutuyor kaliteli işleri kimse bilmiyor

bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dizi ne popüler oldu be

böyle ucuz,mantık hataları dolu, basit diziler bu kadar tutuyor kaliteli işleri kimse bilmiyor

bomb has been planted

Güzel diziydi ama gerçekten de dediğiniz gibi çok mantık hatası var.Gereğinden fazla abartıldı.

• La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix

• Dizinin izlettirme sebeblerinden birisi kesinlikle: karakterlerin salakça davranması veya hata yapmasıdır. İzlerken içten içe sinir oluyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Arturoyu Ünal Yeterle değiştirirsek tam olacak

• Mantık hataları vardı, görece çoktu. Hele şu arturo diziden soğuttu baya ama devam ettim. 1.sezonun sonunda 6 verirdim diyordum. Diziyi bitirdim 8 veririm. Ha hatalar falan mı değişti hayır ama bunlara rağmen dizi güzeldi. klasik bir soygundan çok daha fazlasıydı. Plan 10 verilecek bir plandı. Yapmışlar, olmuş
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bu diziye kalitesiz demek bence yanlış olur.
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı dertten muzdaribim. 15.bölüm için olan uygun altyazıyı bulamadım. Siz bulabildiniz mi?
  • beyler bendeki versiyon 1saat20dk altyazı bölümün yarısında bitti
    bulamadım da.
    var mıdır sizde ? ? ?

@azizbaris siz hangi altyazıyla izliyorsunuz link atabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 10 Şubat 2018; 20:45:19 >
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun altyazı bulamadım ki. Sanırım netten izleyeceğim.

• Uzun bölümler için altyazı hala yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

İspanya’nın Eyşanı

La Casa De Papel (2017 - 2021) | Netflix

bu kadın var ya anlatılmaz...
  • Çok kaliteli değildi yani.Öyle bir şişirdilerki ben Profesör denilen adamdan böyle bir Heisenberg performansı falan bekliyordum , breaking baş kalitesinde bir dizi bekliyordum ama o kadar çok mantık hatası vardıki saçmaladı dizi.Ezel’in 1 tık altıydı bence dizi

• başladım ben de ilk 2 bölüm güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.