Şimdi Ara

la bu sınav soruları nasıl birşeydir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kime sorsam kolay diyorda son 4 sınavı çözeyim dedim hayatımda bu kadar saçma sorular görmedim bunun bi taktiği filanmı var

tek gözü görmiyen adamın hangi ehliyeti alabilceğini nerden bileyim arkadaş ben

• Çok sıkıntılı sorular var, ben motordan korkuyorum hayırlısı bakalım gidiyorum şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

Çok sıkıntılı sorular var, ben motordan korkuyorum hayırlısı bakalım gidiyorum şimdi

motor kolaydıda trafik sıkıntıydı ya 3 tane soruyu değiştirdim bide ilk yaptıklarım doğruymuş kafadan -3le başladık hadi bakalım
  • sınav soruları veya sonuçları ne zaman açıklanır arkadaşlar bilgisi olan var mıdır
  • Bence de oldukça kolaydı da tek gözü görmeyen adamın alabileceği ehliyet gibi bir soru hatırlamıyorum ben hocam. Soruyu yanlış falan mı okudum yoksa şüphelendim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 22 Mart 2015; 13:31:15 >
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Aynen sınavda oyle bir soru yoktu. Arkadas buyuk ıhtımal gecmıs donemın sorularında karsılasmıstır bu soruyla.
  • geçmiş dönemin sorusuydu o hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpLife

Aynen sınavda oyle bir soru yoktu. Arkadas buyuk ıhtımal gecmıs donemın sorularında karsılasmıstır bu soruyla.

Şimdi konunun açılış zamanına baktım da adam sınavdan önce açmış zaten konuyu. Geçmiş sorulardan bahsediyormuş.
  • 31 Mart açıklanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.