Bildirim
L7805CV 1V veriyor ve çok ısınıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bozuk LM7805 yada kısadevre olmuş bir eleman. Girişe konan bir diyodun kısadevre olması yada kondansatörün kısadevre gibi olması. Besleme voltajınız girişte cikis voltajından 3 volt fazla olmalı. Bunu genel bilgi olarak yazdım.Büyük ihtimalle 7805 arızalı çıkacak. _____________________________ -
Devre basit birşey zaten çıakrıp deneyebilirsin arkadaşında dediği gibi 78XX serileri belirli bir gerilimi vermez iseniz bu durumu yaratır veya çıkış vermez. _____________________________ 
-
Baskı devresi hataliydi.hani dediğiniz gibi 3 tane kapasitor var zaten üstünde. Basit bir regülatör devresi.çalışmamasi çok garip olduğu için sormak istedim. Devreden çıkardım zaten hemen. Yenisini bastım. Cevaplar için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt