Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
11.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

gürol bu srwera gelirsem bana nasıl yardım edeceksin

Kendi Acc mi verim

eywallah bilirim yaparsin nyse biz su senin gidenlerini bir toprlyalım oncede. az kaldı yakında pvpler basliyacak.
  • elvendeki ve bridge de ki pwp ayri yaf
  • valla simdi yeni c4 aldim bufferlar felan geldi buff olunca da iyi oluo belki eskiden ben duzgun attack im yok die limse bisi yapmak istemiodu ama simdi bi kac kisiyle party kurdum yani bufferlar felan gelince server biraz daha heycanli oldu benim için:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

valla simdi yeni c4 aldim bufferlar felan geldi buff olunca da iyi oluo belki eskiden ben duzgun attack im yok die limse bisi yapmak istemiodu ama simdi bi kac kisiyle party kurdum yani bufferlar felan gelince server biraz daha heycanli oldu benim için:D

kolay gelsin
  • alla alla 5 dk once giriodu simdi bole bi hata aliorm neden acaba ?

General protection fault!

History: FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  • update yapmayi dne bzn oluo

ulan mert post kasmak icin neler yapion lem

sanirim walker serbestmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 19 Mart 2008; 21:38:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

update yapmayi dne bzn oluo

ne kascam olm sanki post kasana modluk veriyolar
  • 50 defa update yaptim olmuor :s
  • o zman sil tekrar yukle aklma baska bi cozum yolu glmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

quote:

update yapmayi dne bzn oluo

ne kascam olm sanki post kasana modluk veriyolar

bilmem olabilir
    sen yaparsan olur

• Bi L2 hastası olarak mutluluk duydum açıkcası. En kısa zamanda geleceğim. ;)
  • Hayatımda ilk defa l2 oynuyorum yada oynamaya çalışacam.Bikaç sorum olucaktı:
    -Şimdi C4 clientini indirdim ,bu oto patch yapıyor bunu yapsınmı?
    -Şuan topiğine mesaj yazdığım servera girmek için ne yapmam lazım.
    Şididen sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Hayatımda ilk defa l2 oynuyorum yada oynamaya çalışacam.Bikaç sorum olucaktı:
    Şididen sağolun.

yhaf 1. sayfada patch i register sayfasi we site ismi war indircen update weya patchi lineage icine atcan sonra (patch indirdiysen) direk system klasorune gircen l2.exe war accan bkle sora acc ni sifreni gir charini ac ekşın a dal
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Hayatımda ilk defa l2 oynuyorum yada oynamaya çalışacam.Bikaç sorum olucaktı:
    Şididen sağolun.

yhaf 1. sayfada patch i register sayfasi we site ismi war indircen update weya patchi lineage icine atcan sonra (patch indirdiysen) direk system klasorune gircen l2.exe war accan bkle sora acc ni sifreni gir charini ac ekşın a dal

Yanıtın için sağol da bitmiyorki dertler.
    Şimdi siteden patchi yükledim,konuyu açanın dediği gibi eski system klasörünü sildim loyalin patchini attıp l2 klasörüne açtım,kurdum,girdim lakin bu seferde aldığım hesabı kabul etmiyor.Confirm password benzeri şeyler söylüyor ancak sitede direk hesabınız oluşturuldu yazıyor.
    Şimdi ne yapmam gerek?
    Bir oyunda acemilik çekmekten nefret ediyorum

• kardes sen siteden updater i indir .rar dosyasinin icindekileri l2 klasorune at l2 updater i çalıştır sonra start butonunun yanında full check var ona bas kendisi update edecek o dolduktan sonra start a bas sifreni gir çar ini aç ve action
  • şiştim
  • bide eger acc nde 3 warsa ^ cikabiliıo ona da dikkat et
  • 3 deqil 4
  • Alperen teşekkürler,volkan sanada teşşekür ederim.Oyuna girmemde sorun yok.Account confirm gibi şeyler yazıyor yani acc şifreyi kabul etmiyor.İlk başta acc aldığımızda acc yi direkmi veriyor(ben öle görüyorum) yoksa bi yerden onaylatmak filanmı gerekiyor.Anlamak istediğim nokta bu.
    Sitey giriyorum hesap açıyorum hesap tamadır diyor,ama oyuna sokmuyor.Kafayı sıyıracam
    Roman ''Şiştim'' lafın bana ise acemiyiz ha çok görme.Olayın en basit noktasında(acc alma oyun indirme vs) problem çıkıyor,belki bişeylei gözden kaçırıyorumdur diye soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 22 Mart 2008; 1:34:22 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.