Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
11.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yok böyle birşey sizin ally dekiler her gördüğünde kesti beni aa kasamadım s armor bile alamadım daa :(
  • ben su an dejawu nun clanindayim
    roman sen almadin bak adam kapti bni
  • yhaf bisi sorcam smdi herkesde uzun dusk sword war yhaa bunu yapmak kolay mi biraz baktm ama cok zor diil bide tamam yaparsin da +16da mi yaparsin yada 16 da mi yaptin herkez nasi yapti??? bende hala arcana +3 war attoo da yok roman bi el uzatiwer yhaf
    amele gibiyim serwerda paso aa kasicaz su siralar mertle onun titan full oldu elven fortress de kasabilioz ama bn dwarfa gectigim zman o beehivede kesemio elinde fazla tattoo su olan warsa yardima acigiz
    avadon-soul-brawery tercihimizdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

yhaf bisi sorcam smdi herkesde uzun dusk sword war yhaa bunu yapmak kolay mi biraz baktm ama cok zor diil bide tamam yaparsin da +16da mi yaparsin yada 16 da mi yaptin herkez nasi yapti??? bende hala arcana +3 war attoo da yok roman bi el uzatiwer yhaf
    amele gibiyim serwerda paso aa kasicaz su siralar mertle onun titan full oldu elven fortress de kasabilioz ama bn dwarfa gectigim zman o beehivede kesemio elinde fazla tattoo su olan warsa yardima acigiz
    avadon-soul-brawery tercihimizdir

okana dusk sword yaptk bu gece sen yokken hiç zor diil ama 16 yı bilemicem

amele gibi kastık valla bu gün güzeldi.

Bu arada bende de dusk sword malzemesi var şuan yaparız sana merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 13 Mart 2008; 21:36:08 >

• quote:

ben su an dejawu nun clanindayim
    roman sen almadin bak adam kapti bni

allydeki herkez aynı deqerdedir benim qozumde sorun yok ondan
  • quote:

sexonthebeach

he burdanım kardes söle bi sorun mu wardı ?
  • sadece dh den mi die mrk ettm yada dh dense kim die
    roman zten saka yaptm ayni allydeymisiz ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 14 Mart 2008; 19:08:30 >
  • ya bu 20 lwl gorevi nasıl yapılıo bea wizard olcam ama nasıl ???
  • gm shopta satılıyo ama benim sana tawsiyem 40 lvl ol class master war direk ondan 40 questini yap hiç uqrasma
  • roman roman bende dusk sword +16 istiom bende
  • kardes o gm shop nerde ? hangi şehirde ?
  • ya bide yeni farkettim o kırmısı healing potion lar bi işe yaramıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

kardes o gm shop nerde ? hangi şehirde ?

giranda bütün shoplar nickini de yazar mısın?
  • onlardan almican ztn girana git orda misc shopda greater heal pot war onu kullancan
  • "alperen" daha yeni basladım ama daha onceden nevagel2 oynuodum "panther" bi onceki ismim
  • yau oyuna girmio login kapatıldımı ;?
  • ya bu server ne bicim bi oyuncu kitlesine sahiptir kalite yerlerde surunuyo donet olan adam lvl 40 taki oyuncudan ne ister ki niye kastirmaz ki...charin a sindan b sinden anlamiyo zaten ezikliginden donet yapmis bide dusuk lvl lli oyunculari keserek ezikliiine eziklik katiyo sonrada pvp listesinde adim var diye zevkten dort kose oluyo ben annamadim bu nassil istir bence henuz baslamadiysaniz baslamayin sakin arkadaslar cunku nerde gerzek var burda biraz bekleyin (2 3 ay kadar :D) ondan sonra baslayin en azindan ezikler ezikliklerini ustunden atsinlar
  • o senin düşüncen
  • yhaf dun 2 boss a gittim hicbisi gelmedi yhaf bende hic sans yok aq
  • quote:

yhaf dun 2 boss a gittim hicbisi gelmedi yhaf bende hic sans yok aq

sans değil aslında partiyi by turn yapıyorlar bütün güzel itemler onlara gidiyor adam zaten donate bi de güzel itemler onlara gidiyor donate olmayanlara gitsin diyen yok ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.