Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
12.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basit qormeyle alakası yok kardeşim arkadaşlar qayet acık bir şekilde anlatmışlar olayı bunun daha başka yoluda yok bundan daha fazla kimsenin elinden qelecek başka birşeyde yok ne yapalım ...
  • onaylatman gerek yok ben ordaki mail yerinde ugrasmiom asdh@asd.asd die mail yaziom bnm icin onemli olan acc we sifresi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

onaylatman gerek yok ben ordaki mail yerinde ugrasmiom asdh@asd.asd die mail yaziom bnm icin onemli olan acc we sifresi...

Hımmmmmm.Ozaman bende sorun var demek.Yardımlarınız için teşekkürler.
  • ya sait ben bisi sorcam bu site nie ingilizce ????????????????
  • oyunda da burda da soruom yhaaaa koy iclerinde walker serbestmi
    serbest se bna birisi gondersn wea pm ile link atsn wea buraya yazsin lutfen

ayrica bu msj bnm 1000. msjmdir

• quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

ya sait ben bisi sorcam bu site nie ingilizce ????????????????

global server olduqu icin ...
  • Öncelikle herkse selam eder iyi oyunlar dilerim beyler. Baya oldu gelemeyeli kusura bakmayın :D internet le ilgili küçük bi sorun vardı. :D Level kasmak isteyen arkadaşlar kimseye bulaşmadıkları sürece istedikleri yerde kasabilirler. Ama bizim arkadaşların bi huyları varki berbat bişey pembe nick yada pk birini görünce dayanamıyorlar sazan gibi atlıyorlar adamın üstüne sonrada kesilince neden daldın ben ksaıyordum oluyor. Siz doğru durunca kimse dalmaz size ki sait bunun için PvP arenalara teleport koymuş GlobalGK 'dan. girin orda PvP nizi istediğiniz kadar yapın. Benide kesiyorlar özelliklede Ali Kardeşim saolsun hiç boş durmuyor nerde görse dalıyor mübarek :D Ama oyun bu olacak kızmıyorum bende onu kesiyorum görünce oluyor bitiyor. Ama kasan adama dalmıyorum dalanıda affetmiyorum kendi clanımda da olsa ally'imde de olsa keserim Allah affeder ben Affetmem :P Şaka bi yana harbiden keserim gözünün yaşına bakmam cidden ezik gördüüğümde de yardım etmeye çalışıyorum ama benim yardımımda bi yere kadar saolsun arkadaşlar her türlü yardımı yaptılar bana sub ve nobless questlerinde şimdi itemlerim levelim yerinde bende şimdi onlara yardım ediyorum istediklerinde veya yeni gelenlere. Ancak yardım isteyen adamda biraz insaflı olsun gelir gelmez de S Grade item istenmez. Serverda yeni gelen yabancı arkadaşlar var burda oynayan arkadaşlar müsait olduklarında yardım etmeye çalışsınlar hani derler ya Türk Misafirperverliği diye :D işte onu gösterin biraz sürekli adam kesmekle olmaz bu iş. Sonuçta sadece kendiniz kalırsınız. Bakın EternalWallker,FastPK Arjantinliler hepsi ii insanlar. Bazen kaşınsalarda (oda normal hep mob kesilmez :D) genelde kimseye karışmazlar. Küfürsüz seviyeli bir oyun oynayın size herkes yardım eder. Burası kişisel egonuzu insani ölçülerde tatmin edeceğiniz bi yer olsun. İnsan olmayanında burada bi işi yok zaten onlar hayvanat bahçesine gitsinler. Sait'e de yüklenmeyin adamın sınavları var yeterince sorunu varken arada sırada kendi özel hayatıylada ilgilensin. Bakın GM'lerden yakınıyordunuz artık serverda online GM bulmak neredeyse imkansız. Sistem oturmuş durumda bir kaç küçük ayar dışında neredeyse harika bi server olmuş. Takdir etmek gerek.

• sazan gbi atlio onune geleni kesio demissin ya tam mert961 we bni kastetmissin ef e bi gidios canli birakmios
    bzm ally haric
    turkleri kesmemee calisiom ama bazilari kasinio mecbur yeri boyluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 23 Mart 2008; 21:24:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

sazan gbi atlio onune geleni kesio demissin ya tam mert961 we bni kastetmissin ef e bi gidios canli birakmios

kesiyoruz çünkü biz kasarken bizi kesmeyen kalmadı ayrıca gibi ben kesmesem o gelip ben mobla uğraşırken kesecek çünkü kasma yerleri genelde boş olduğu için kimse tedirgin olmuyor çatır çutur kesiolar aynı gerçek hayattaki gibi ben öldürmessem o gelir beni öldürür malesef server kalabalık oluncaya kadar böyle devam etmemiz lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

Bakın GM'lerden yakınıyordunuz artık serverda online GM bulmak neredeyse imkansız. Sistem oturmuş durumda bir kaç küçük ayar dışında neredeyse harika bi server olmuş. Takdir etmek gerek.

Ee o sistemi oturtana kadar kac kişinin canı yandı 600 dakikanın ne kadar uzun oldugunu bi loyal oyunculari bilirbide su hero chat olayinda hassas davransak server super olucak delinin biri kuyuya taş atio tum akıllılarda onun peşinden gidio.her gecen gun server kalabaliklasio mesela dun gece 275 online wardı sona kalan dona kalır beyler daha başlamadıysanız hemen baslayın derim.

• musty seni qozum qormesin olm ztn qormuyoda insan Gm olur Olmaz direk chat ban atarmı ya gelenek oldu ztn bana ban atmak bunu yapanda

Gm Judge diye bi noob
  • Server hayırlı olsun tekrardan
    C4 yok olsa ziyaretinize gelirdim
    sizlere bol pvp ler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

musty seni qozum qormesin olm ztn qormuyoda insan Gm olur Olmaz direk chat ban atarmı ya gelenek oldu ztn bana ban atmak bunu yapanda

Gm Judge diye bi noob

unutma soz vermiştim sana

• quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

musty seni qozum qormesin olm ztn qormuyoda insan Gm olur Olmaz direk chat ban atarmı ya gelenek oldu ztn bana ban atmak bunu yapanda

Gm Judge diye bi noob

unutma soz vermiştim sana

eyw kardeşimde kötü orneksin soleyeyim senden goruyo oteki gmlerde atıyoo

• millet loyale giremiorm yeni patch fln mi geldi yoksa login mi down bilgisi olan ?!
  • ip deişti.updaterini caliştir dosyalari bi guncelle.
  • ztn sitede yazio bi update yapcan cok kisa suruo ztn
  • arada bir siteye bakın beyler qiremediqiniz zmn ...
  • burak clani fln mi bozdunuz yoksa bnimi attiniz?
    yeni ally fln mi kuruldu yada baska ally e mi girdiniz ne ayak?
    bi ara bnm ringking31 i de aliver
  • sen başka clana qecmiş olma ben 2 qun online qormediqimi atıyom clandan aradada kaynamış olabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.