Şimdi Ara

l2extreme devri kapandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • l2extreme kendi ipini kendi cekti cok uzun zamandir serverlari ful goren varmi hayir yok nedenleri okadar cokki birakin bu sancili sozde c4 gecisini surekli kapali olan login serveri lineage de tecrubeli ve eski arkadaslarla tanistim ve konustum l2extreme hala c1 tabanli oldugunu ogrendim birakin c4 c3 bile degilmis bunu kendi gozumle gordum tavsiye uzerine bi servera baktim oda ne biz ex. deetpass ve ant. sıkısıp kalmısız okadar cok yeni yer ve monster ve ozellik gordum sasirdim yazik okadar bosuna urasmisim ext. uzuldum ki bunlar c3 ozellikleri ve monsterlariymis c4 de yavas yavas adapte ediliyomus millet ext. lvl 70 ten sonra karik kesmeye devam ediyo yani yesil ve mavi noob kese kese nasil 80 olcaksa ismini unuttum bi yere gittik yaratiklar 70+ ve son olarak l2extreme a grade itemleri npc de satmasiyla son darbeyi vurdu kendine pazar oldurdu suan giran pazari komada kimse iğne bile satamaz oldu herkes elindekini cikarip a grade pesine dustu ki eskiden parasi olanlar clan olarak fuul a grade seti duzduler son 15 gundur ant. bile bombos ve siralamadada dun baktim baya dusmus yakinda kapanirsa bile sasirmayin ben su dakikadan itibaren l2extreme serverini biraktim goruslerime katilmayanlar zaman icinde anlarsiniz sizde hepimize gecmis olsun :) ha bu arada orjinal serverda oynayan arkadaslar lutfen abuk sabuk seyler yazmayin tabiki orj. gibi olamaz ama ben ve benimgibi cogu insan ayda 20 ytl veremez ben adsl parasini zor veriyom bide x1 okadar vaktimde yok sonucta fre ser. oynuyoz kendi dusen aglamaz

• soyledıklerıne katılıyorum fakat su an extremeye alternatıf bır server goremıyorum ben...
    Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben;
    Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder
    destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • hakan abi enternalin updateri indiremiomm.yardım edermısın
    mustafa :)
  • bu a grade lerin eklenmesi vs olayı low rate ler içinmi bahsediyorsun ?
    bunun dışında serverın c1 olduğunu sen başlarken sorsaydın ben söylerdim zaten, ki c1 olmasından sıkıntısı olan kimse olduğunu sanmıyorum, low rate serverlar normal serverlardır, yani yenilik aranmadan, oyuncuların uzun zaman vakit geçirebileceği serverlardır, mesela titan malum boyuna up/down olayları felan ama, titan test server olarak geçiyor, low rate de olmayan bir çok şey önce buraya gelir denenir, mümkün olan en uygun şekilde çalıştığına karar verildikten sonra uygulamaya geçirilir diğer serverlar için, bu arada serverların down olarak gözükmemesi bir bugdan ibaret, serverlar yine çok yüksek kapasitelere ulaşıyorlar ama serverlist de good yazıyor çünkü her server kendini 5k+ player oynatabilecek gibi sanıyor

ben neden diğerlerini değilde, özellikle l2x i bu kadar savunuyorum, çünkü burada oynamayı seviyorum, c4 ün adı dahi yokken, c3 zamanında, bu server yine c1 kullanıyordu, yinede c3ünden bir eksiği yoktu, belki skilleri tam c3 gibi değildi, belki yeni moblar yoktu, ama beni makina başında saatlerce l2 evreninde tutuyordu, gerek oyuncu sayısı, gerek bu yüksek oyuncudan doğan çok geniş pvp ve trade imkanı, çok uyumlu rateleri (ne uzun süre uğraştıracak, nede 2 günde bir yeni char açmaya gerek bırakmayacak) kısacası, herşeyi ile çok uyumlu bir serverdı zaten l2x in l2x olduğu dönem c3 dönemiydi, offical dan dahi ÇOK sayıda insan l2x e geçti 1x kasmaktan sıkılıp biraz daha fazla pvp şansı için...

c4 geldi ve bazı l2j takipçisi server hemen c4 server isimleriyle görülmeye başladı, işte bu l2x in hatası oldu, çok erken c4 e geçme kararı aldı, daha hiçbir c4 serverı adam akıllı çalışamıyor, herşey eksik durumda, c4 ufak bir paket değil, dünyayı muazzam biçimde geliştiriyor, işte bu acelecilik l2x i duraklama dönemine soktu, yapmaları gereken çok iş ve düzenleme varki, bunu ilk geçiş zamanında söyledikleri 1-2 hafta ile yapmaları mümkün değil diki olmadıda, halen bir çok sorun ve yenilikler üzerinde çalışıyorlar...

l2x yinede en iyi server olabilirmi, sanırım olabilir, ama bu kadar kısa zaman da toptan bir yenilik beklememek gerekiyor c4 ün yapımının bile 2 yıl sürdüğü düşünülürse, bunun l2x e yada genellersek c4 ismi altındaki private serverlara geçirilmesinin 2-3 ay almasını beklemek, pekte yanlış olmaz sanırım.

es-l2 ise yine gücünü l2x ten alan bir server, l2x in eski oyuncularından kimi ararsanız hepsini orada bulabilirsiniz, çünkü l2x in en güçlü olduğu dönemdeki özellikleri kullanıyor, uygun ratelere sahip, pvp serverı adı altında başlatıldı ve fazladan itemler ile oyuncunun ilgisini çekti, buna başlangış dönemindeki yüksek enchant şanslarınıda eklenince, tam l2x in sorunlu dönemine gelmesi onun şansı oldu ve çok sayıda oyuncu çekti, uzun soluklu olabilirmi bilemiyorum, garip bir donate sistemine sahip, enchant rate normal serverlar seviye çekilmiş diye duymuştum, kısacası yinede güzel bir server alternatifi olabilir, ancak bunun nedeni kendi başarıları değil, öncenin başarılı sistemini kullanıyor olmaları...

kısacası burda herşey kullanıcıya yani oyunculara kalıyor, ya eskisi gibi görkemli günlerine döneceğini umarak, serverda leveling dışındaki işlerle vakit geçirebilir (mesela ben S üstü charlarımı kasmayı bıraktım...) yada diğer serverlara geçebilirsiniz... (tavsiyem c4 kullanmayanları deneyin) es-l2 bu durumda güzel bir alternatik gibi gözüksede en azından şahsen böyle bir server değişimi düşünmüyorum, şahsen pek hoşuma gitmemişti es-l2... burada kalarak levelinge olmasada pvp ye devam edeceğim
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master

• quote:

daha hiçbir c4 serverı adam akıllı çalışamıyor, herşey eksik durumda, c4 ufak bir paket değil, dünyayı muazzam biçimde geliştiriyor,

Fistan, gördüğüm kadarı ile L2J ve C4e karşı bir antipati sezinliyorum sende Kısa bir süre için dahi olsa en azından L2J ve C4ün en güncel serverlarından biri olan Olympusu deneyip bize görüşlerini aktarabilir misin?
    Servermi Gitti ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darkness walla ağzına sağlık çok guzel soylemissin extreme , benim oynadigim server low rate , staris iyice zıvanadan cikti walla , zaten su zmanlarda cok fazla giremiyorum oyuna sinawlar fln var neyse hadi diyorum bir iki saat takilayim giriyorum oyuna ya login down yada staris auth down ben kendi istedigim zaman degil onların istedigi zaman oyuna girebiliom nasıl is bu. Ayrıca oyundada aynı senin dedigin gibi c2 tabanlıymıs. c1 tabanlı olduktan sonra degil c4 c5 olsa ne yazar a gradeler npclerde giran pazar olu vs vs vs...

• L2X in kötü bir yolda olduğu bi gerçek ama yargısız infazda yapmamak lazım. Şöyleki olay c1/c2/c3/c4 olayı değil... Bu insanlar L2J zamanında bugüne getirdiler burayı 2004 ün sonlarında l2j zamanlarında fa_de bu serverı açtığında split yada dual yapacağım diye hayaller kuruyordu
    (fa_de kimdir? L2x in asıl sahibi serverı açıp büyütüp daha sonra vakit yetersizliğinden serverla ilgilenemeyen ve sheeme teslim eden kişidir. Sheeme bugün ki hepimizin bildiği l2x sahibi, fa_de in reelden arkadaşıdır.)Neyse konu dağalmadan. Yapılan hatalar illaki oldu a grade itemlerin npc den satılması denildiği gibi pazarı öldürdü. Fakat l2x bir kaç aydır kötü gidiyor diye serverı bırakanlar ileride nasıl büyük bi hata yaptıklarının farkına er yada geç varacaklardır. Çünkü l2x şu anda dünya üzerinde ki düzeni oturmuş en iyi l2 private serverdır. Giderlerinin tamamını sponsorları karşılamaktadır buda daha uzun bir süre mali sıkıntıdan dolayı kapanmayacağı anlamına gelir. Üstelik sponsorlarından aldığı destek artık giderlerini karşılamayıda geçip kendilerine para kazandırmaya başlamıştır. Piyasada l2x den daha iyi serverlar olabilir. L2X in develop team'in den daha iyi coderleri olanlar olabilir. Mesela toi ve birçok yer c3 te açılmıştı yaklaşık bi senedir oynanan yerler olabilir. Ama bu serverlar eninde sonunda kapanır. Mali sıkıntılarından yada l2x gibi bir geliri olmadığı için adminin bir gün ben ne kadar boş bir iş yapıyorum deyip keyfi kapatmasından. Sonuç olarak l2x hataları bol olan bi sunucudur ama emin olan emekleriniz boşa gitmez. Bu noktada karar sizin server değiştirip heryeri tüm c4 skill sa ve fonksyonları açık bi servera geçip bol bol eğlenip 5/6 ay sonra server kapanınca küfür edebilir, yada l2x te hatalara ve eksiklere rağmen devam edip 5/6 ay sonra hala oynucak bi serverınız olduğu için sevinebilirsiniz.

• Fa_de degil ben konustum ilk kuran adamla ircde BotGod diye bir eleman.Kurmus zamanı olmadıgı icin shmee yavsagına vermis.

Ayrıca l2x gercekten cok iyi bir server en iyi staff onlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypNoTiQ -- 10 Nisan 2006; 23:53:40 >
  • c tabanlı c1 modded c3 veya c4 off serverlar ile l2j serverlar kıyasalanamaz. java serverların en baba kurulum datası 10 mb geçmez, oysaki bu c tabanli c1 modded serverlarda geodata ( yani evren parçalarinin) toplam boyutu 200mb sınırına varmaktadir onun için böyle bir karşılaştırma yapmak bile yanlış. l2j sistemi genelde pvp serverlarında kullanılır.
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

c tabanlı c1 modded c3 veya c4 off serverlar ile l2j serverlar kıyasalanamaz. java serverların en baba kurulum datası 10 mb geçmez, oysaki bu c tabanli c1 modded serverlarda geodata ( yani evren parçalarinin) toplam boyutu 200mb sınırına varmaktadir onun için böyle bir karşılaştırma yapmak bile yanlış. l2j sistemi genelde pvp serverlarında kullanılır.

Bu cümleler sanırım benimkilere cevap olarak yazılmış. Bu işaretli yerler ilgi ayrıntılı bir açıklama bekliyorum mümkünse. Merak ediyorum acaba bu bilgilere işkembe-i kübradan mı ulaşıyorsunuz Geliştiricilerinden olduğum server officiala en yakın serverlardan biri olması ile ünlü bir server olup L2J ve C4tür ve kesinlikle PVP serverı olmayıp bilakis her şeyin kuralına göre yapılması gereken bir sistemi vardır. (Mesela C4te gelen Hero sistemi henüz eklenmemiştir, çünkü questleri L2J ekibince tamamlanamadı henüz. İçinde hero olan serverlar var ise bunlar yine kedi köpek sistemi ile sınıf atlatan, Agr ve Bgr malzemenin para karşılığı satıldığı serverlardır ve questler ile en ufak alakaları yoktur)

• Kusuruma bakma ama yanlış anlamadıysam bu L2j GELİŞTİRİCİLERİ sonucta OFFiCİAL serveri baz alıyorlar. OFF private server geliştiricileri de L2J den Uyarlıyor demişsin. Bu ekiplere bagli bişey evet. Benim anlatmak istediğim l2j tabanlı serverlar pek kullanışlı değil çünkü lag gibi ciddi sorunlarla kaşılaşıyorsunuz. bir çok java server da oynadım ve tespitlerimde hep lag olayı vardi. ama mesela c1 modded bi serverda pc yi kapamadan 18 saat oyunda oldugumu biliyorum bunu anlatmaya çalışıyorum. Merak ettim geliştircilerinden oldugun serverin ismi ne?
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • İmzamda linki var, bir deneme sürüşü yapıp yorumlarını belirtirsen burda memnuniyet duyarım
    Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben;
    Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • Tilkinin dönüp dolaşıp dönceği yer extreme dir boşa kasmayın derim

Orjinalden alıntı: disc

soyledıklerıne katılıyorum fakat su an extremeye alternatıf bır server goremıyorum ben...

soylediklerinizden sonra bende bu sonuca vardım Ayrıca extreme in sahibi fa_de kim ya ilk kez duyuyorum shmee yi biliyorum ama server asıl sahibi hami deilmi

http://www.gamesites200.com/lineage2/
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

Eternal Sin L2 extreme yi solladı. son bir aydir dikkat ediyorum baya kan kaybetti extreme bu toplistlerdeki hit lere de yansıyor işte kanıtı:

http://www.gamesites200.com/lineage2/

Eternal sin de low rate yokmu yaw low rate yoksa oynamam ben
  • uhh harbidende ES takmış farkı... Ama ben Stariste devam ediyorum... Bu güne kadar Staristen aldığım zevki başka hiçbir serverdan almadım... Yakında C grade oluyorum bissürü telaşe ama zevkli yaw Staris... Tek derdim oyunda birlikte takılabileceğim bi türk bulamıyom... oyunda 3 tane türk klanı olduğunu biliyorum... o klanlardan 3-4 kişi dışında kimse, ben selam dediğim halde, bi selam bile ve vermediler... akşam en geç saat 10'dan, gece 2'ye 3'e kadar oyundayım...

***Staris***
    Palus Knight : DarkDay
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.