Şimdi Ara

Server durumlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Yeniler bilmez eskilere selam olsun. Eski hesabimin sifresini bulamadigim icin buradan yaziyorum. Ben -Cronus.


    TRSRO server durumlari nasil? Sik PVP oluyor mu? Yoksa herkes 7/24 bottingde mi? Event durumlari nasil?




  • Selam kardeşim,


    Öncelikle 1100 silk 250 lira, 290 silk e premium alınıyor.

    exp lv kasma kolay değil gerçekten zor geçen hafta biten kar eventinde pandora ve monstar scroll sayesinde level alabildik. Kaliteli ve oyunu bilen oyuncular var, pvp ler ufaktan olmaya başladı dün survivor arenayı 86lv ve üzeri oyuncular için aktif ettiler bu da çekişmeli geçiyor gibi düşünebiliriz.

    Henüz 90 olmadık, olan kişi sayısı sayılı. Oyuna çok fazla para yatıran ve piyasadaki tüm moon ve sun itemleri toplayan zengin oyuncular var bize şuan bir şey kalmıyor :)

    Herkes 9dg ye geçtiği için kasma alanı da sadece roc kaldı. ve roc da inanılmaz lag var. bu arada ben troya sunucusu için bahsediyorum. kapasitesinden bile fazla olan oyuncusu var ve en popüler oyuncular-yayıncılar bu server'da. Bazı oyuncular kendilerini gösteremeyeceklerini anlayıp çarlarını satıp diğer sunuculara geçmeye başlamışlar.





  • Bu arada ek olarak kale savaşlarına katılım çok fazla, o kadar fazla ki kale içine alan oyuncu sayısı kadar dışarıda girmek için bekleyen oyuncu dolu. Tabii bu biraz stratejik bir olay ama yine de katılım epey var. Bu konu hakkında defalarca gamegami ye yazdık bakalım bir değişikliğe gidecekler mi. (hiç sanmıyorum)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanisman90

    Bu arada ek olarak kale savaşlarına katılım çok fazla, o kadar fazla ki kale içine alan oyuncu sayısı kadar dışarıda girmek için bekleyen oyuncu dolu. Tabii bu biraz stratejik bir olay ama yine de katılım epey var. Bu konu hakkında defalarca gamegami ye yazdık bakalım bir değişikliğe gidecekler mi. (hiç sanmıyorum)

    Para sorun degil. Yas gelmis 30'a, su saatten sonra hirsimiza kapilip sun item icin servet dokme gibi bir planim yok. Ama premium'dur, cart curttur, onlar tamam.

    Kalabalik server, kasilacak yer yok, PvP var diyorsun, ozetle bu yani.

  • Alıntı

    metni:
    evet şuan bu şekilde, kalabalık iyi oyuncular var istersen kasılmış car alabilirsin daha uyguna gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.