Şimdi Ara

l2extreme devri kapandi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Zakuska

quote:

neden benim ve benim gibilierin parasi olmadigini anlayip saygi gostermiyosun

burda benım kızdım konu parası olamayanların oynayamamsı degıl büzüğü seyi yetmiyenlerin kolay yerlerde kendını avutması anladın parası olmayana bıse demedım sapıtma dogru oku ama sana sunuda soylıyeyım burda kımse parası yok dıye degıl 1xte kasamadı yanı zora gelemedı ıcın kasamıyor hep kolay hep hersey easy anladın sonrada yazıyolar alta ben 70 lvl falam tam rezıllık bide kastım server geri atti falam diyolar halbukı bu cocukların cogunda oynucak apra var ama azim yok o yuzden ama para verılmıcek kadar yuksek fıyat degıl onuda soylıyeyım sadece free ye alıskanlık var zaten turklerde orjınal cd alan kac kısı var hep korsan yanı bı alısıklıkvar ama buda yavas yavas degıscek ben paranız varsa gercekten hıc bosuna free lerde ugrasmayın dıyom olay budur ha hala ugrasırsa kendi bilir

herzaman sunuda soylemısımdır eger bir kisi internette geziniyor forumlarda sörff yapıyorsa o kısı yuzde 99 l2 orjınde oynucak parası vardır parasız bır ınsan zaten ekmek derdınde oldu ıcın buradakı gıbı hobi lerle isi olmaz onuda soylıyeyım sadece alıskanlık eksıklıgı ok nese kapatalım konuyu beni dinleyen bir kisi oldu bu forumda o bana yeter

ya butun bu sacmaliklarin hepsi dogru olsa ne yazar be. benim param cok ama 1x te kasmak yemiyo olsa nolur ha. neden bu kadar dert ediyosun bu konuyu anlamiyom walla. Ben kolaya alismisim 1x te kasamiom sen benden daha iyi kasiyosun sen mukemmelsin senin paran var duymak istediklerin bunlarsa al sana. LOL
    ??simdi egolarini tatmin ettiysen daha fazla sacmalama.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.