Şimdi Ara

l2extreme devri kapandi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbette l2x hakkini yememek lasim ben 5 aydir bu oyunu oynuyorum ex. basladim bu oyuna ex. saglam ve eski bi server soylemek istedigim başindan saatlerce kalkamadigimiz bu harika oyunun dahada gusel oldugunu ve cok daha genis bi dunyada oynandigini ogrendim ve bu yenilikler low yada pvp ayrimi olmadan server a uygulanmali neden ex. bunlari yapmiyo evet dediniz gibi oyuncularin % 50 ye yakin bolumu serveri birakti ama butun bu olumsuzluklara ragmen ex. alternatifide yok desek yalan olmaz digerlerinde enbasta lag sorunu var (ben iddaa ederim ex. lag olayi yok) ve serverlarin 6 ay sonra ne olacagi mechul dediniz dogru gm ler yakimda donatenin acilacagini ve herseyin cok daha iyi olcagini soyluyolar ama bu sozleri cok oncedende verip tutmamislar dun bornavadda oturan kuzenimi gordum sansa oda l2 oynuyomus ve orj. serverda sunu soylim biz oynadigimiz gercekten lineage degil hakkatten orj. serveri ucuyo ya basindan kalkamadim butun fre serverlarin java tabanli oldunu soyledi ama orj. daha farkli calisiomus lagtan falan eser yok grafikler bile cok farkliydi hersey daha canli renkli ve inanilmaz kalabalik heryer ama malum maddiyat kasio valla top listeki serverlari gezdim su an icin ex. rakibi bile olmazlar ex. duzelmesini beklicez ben boyumun olcusunu aldim ya orj. server yada ex. :)

• extreme'in devri kapandı mı bilmiyorum ama bugün öyleden beri giriş vermiyo sitede açılmıyo... ha gitti ha gidecek
    Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben;
    Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder
    destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

2 saat içinde extreme hitlerini 1000 kadar artitip solladi eternali bı işin içinde tuhaf şeyler var. bu toplistlere guvenmıyorum .

harbiden ha nasıl oluyo bu
    Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben;
    Atillayı, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarında asil kanın aktığı ırkım, Benden bahseder
    destanım,Ağıtım,TÜRKüm,ben TÜRKüm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???
  • free serverların alayının devri zaten ilk acıldı gun kapanıktır hıc sasırmadım :) hepsı kurumus yaprak gibi bir bir dokulur kurumus yapraklar ustunde yuva yapan boceklerin nekadar curuk yerde yuvalandıgını sız dusunun vay onların haline

Orjinalden alıntı: Zakuska

free serverların alayının devri zaten ilk acıldı gun kapanıktır hıc sasırmadım :) hepsı kurumus yaprak gibi bir bir dokulur kurumus yapraklar ustunde yuva yapan boceklerin nekadar curuk yerde yuvalandıgını sız dusunun vay onların haline

no comment
    Wizard: Your magic is strong.
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • fistan benim lafim gercek senin lafin laf sokma temelli hangisi daha verimli ? gerceklermi yoksa kendini avutmakmi arti lafinda benim lafimin yaninda cok dusuk gorunuyor buda senın zekanın nekadar geri oldunun ispati lutfen daha ıyı seyler bul gercek ve dogrular herzaman ezer birde onu dogru guzel sunarsan ıstedını yaz nafile
    Wizard: Your magic is strong.
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
  • kardes ınsanların bir kendini avutma yonude nedir biliyomusun ? soylıyem olayları gırgıra vurmak bu sayede gerceklerden ve ıstemedıgı seylerden uzaklasma yoluna gıderler ama onu yaparken tam komedı durumuna kendılerı duserler bu gıdısle bir sosyoloji kitabi yazicam sart :)
  • ben söyleyeceğimi söylemişim zaten, sen istediğini yazmaya devam et, sonrada forumda bir turat bakalım insanların senin hakkındaki düşünceleri ne şekilde, sonra bir geçmişse yazdıklarına aldığın cezalara bir bak, eğer halen bir sebep-sonuç bulamıyorsan zaten cevaplanmaya deymezsin...

hadi iyi düşünmeler... bare bu kadar kendini düşük düşürmene deyseydi...
  • ilk dunya yuvarlak dendiginde buna kımse ınanmamıs ozamanda butun ınsanların ınanmadı seyın dogru oldugunu kabul edersek ozaman ısımız var demektır onemlı olan herkesın ne dedı degıl gerceklerın biraz tariz dokundurma biraz yerici veya yukseltici sekilde verilmesi insanlarin alısmıs oldugu kosullarda bariz sacma veya dandık gelebilir ama sende biliyorsunki laflarim agir veya hafifte olsa herzaman sunu dedim sacma isler yapıyonuz... yanı insanlarin yazdı cumlelerden sadece bir parcayi alip cikarmak yerine asıl dusundugu ve herzaman destekledıgı dusunceyi cikar ortaya koy kendi cikarların ıcın butun mesajlarımı kırletme kusura bakma ama ben senın gıbı kendımın dustugu kolay sahıp oluna bılecek yanlıslıga dusup te baska insanlari arkamdan suruklemem sorry daha gerekırse yazarım asıl sen akıllan arkadasım cok kendını kandırıyon artık kendın bıle ınanmısın bırak ta ınsanları yanlıs yerlerde oyalama
  • dostum fistan hakli saygisizlik yapan sensin basinda soledim orj. oynuyanlar abuk sabuk yarumlar yapmayin diye simdi sen neden benim ve benim gibilierin parasi olmadigini anlayip saygi gostermiyosun napalim yani paramiz yok diye bı oyunu oynamayalimmi sanane cefasini ve sefasini ceken biziz buna gore seviyeli ve saygili yorumlarini yap dusuncelerini paylas ama kimseyi kucuk dusurmeye calisarak degil.....................................................................

neden benim ve benim gibilierin parasi olmadigini anlayip saygi gostermiyosun

burda benım kızdım konu parası olamayanların oynayamamsı degıl büzüğü seyi yetmiyenlerin kolay yerlerde kendını avutması anladın parası olmayana bıse demedım sapıtma dogru oku ama sana sunuda soylıyeyım burda kımse parası yok dıye degıl 1xte kasamadı yanı zora gelemedı ıcın kasamıyor hep kolay hep hersey easy anladın sonrada yazıyolar alta ben 70 lvl falam tam rezıllık bide kastım server geri atti falam diyolar halbukı bu cocukların cogunda oynucak apra var ama azim yok o yuzden ama para verılmıcek kadar yuksek fıyat degıl onuda soylıyeyım sadece free ye alıskanlık var zaten turklerde orjınal cd alan kac kısı var hep korsan yanı bı alısıklıkvar ama buda yavas yavas degıscek ben paranız varsa gercekten hıc bosuna free lerde ugrasmayın dıyom olay budur ha hala ugrasırsa kendi bilir

herzaman sunuda soylemısımdır eger bir kisi internette geziniyor forumlarda sörff yapıyorsa o kısı yuzde 99 l2 orjınde oynucak parası vardır parasız bır ınsan zaten ekmek derdınde oldu ıcın buradakı gıbı hobi lerle isi olmaz onuda soylıyeyım sadece alıskanlık eksıklıgı ok nese kapatalım konuyu beni dinleyen bir kisi oldu bu forumda o bana yeter

• moonstarl2 çok iyi bir server.tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: disc

soyledıklerıne katılıyorum fakat su an extremeye alternatıf bır server goremıyorum ben...
  • ben orjinal server da oynuyordum ki inanın bana bazı free server lar orjinal server a 5 basar.bir kaç tane dandik dediğimiz serverlara girdikten sonra önyargılı olmamak lazım.çok bedava server gezdim.serverlar hakkında bilgi almak isterseniz yardımcı olurum ama imzamdaki serverlar şu an için en iyisi silkroad server ı haricinde.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

free serverların alayının devri zaten ilk acıldı gun kapanıktır hıc sasırmadım :) hepsı kurumus yaprak gibi bir bir dokulur kurumus yapraklar ustunde yuva yapan boceklerin nekadar curuk yerde yuvalandıgını sız dusunun vay onların haline

ben orjinal server da oynuyordum ki inanın bana bazı free server lar orjinal server a 5 basar.

basamaz cunku korsan hukuksal ustunlu olmayan bısey sadece gelıp gecer etkı yaratmaz bır hak ıdda edemezsın ve zatende en ıyı verırmı asla alamasın heryerın orjınalı en ıyısıdır

Kardes diyorum ya sizin bi akrabanın yada arkadasının mı offical de bu kadar savunuyorsun officalden cok daha eylenceli serverlar var.Paran oldugunu mu ispatlamaya calısıyorsun burda?

laf olsun torba dolsun bi laf gerceklıgı yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.