Şimdi Ara

L2 sevenlerin hoşuna gideceğini düşündüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar L2 yi hepimiz seviyoruz. MTV sposorluğnda hazırlanmış klibi bir çoğunuz sanırım beyenir.

burdan ulasabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 22 Ağustos 2006; 6:55:44 >

• paylaşımın için saol ben izledim klibi ama anlayamadığım bazı yerler var mesela orda bi humanla dark elf savaşıyor ve bi tane kız dark dark elf var gözleri bişeyle sarılmış acaba o kız dark elf içinmi savaşıyorlar?yoksa o human onu öldürmeye mi çalışıyordu ve o dark elf onu koruyor muydu? sonra yukarıda aya benzeyen kırmızı bişey vardı klibin sonlarına gelirken o açılıyordu ve onun bir göz olduğu ortaya çıktıgöz tamamen açılırken o kız dark elfin gözlerinden kanlar akmaya başladı göz tam açıldığında da kız dark elf yere yığıldı sonra o savaş yerlerini göstermediler ayrıca hani sonlarında bi human mı elf mi iki kılıcı çekip uçuruma doğru atlıyordu aşağı dimdik düşüyordu sonra bi ejder geldi onu yakaladı o ejderi pet olarak alabiliyormuyuz alıyorsak nasıl?
  • gözleri bagli dark elf famale nin kim oldugunu bilen varmi ?
    bir cok serverin giriş sayfasinda resmi varda
  • lol cok guzel klip yaa hele ilk basta oo humanin dans edisi bitiriyor beni :):) yuz seklide kucuk emraha benziyor :):)
  • L2 ye hergeçen gün daha da fazla hayran oluyorum bide oyuna girabilsek ne olcak belli diil :'(
  • paylaşımın için sagol kardes cok guzel videoellerine saglik

o kırmızı göz dusk priestess le ilgili bişi sanırım....hani seven signs hikayesi varya priest of dawn ve dusk priestess en birini tiklayip katiliosun, sanırım catacomblara mı ne gidip taş topluosun falan sonra savasta yapıosun galiba.....eger savasi Dusk kazanırsa Güneş öle kırmızı göz oluo....Dawn kazanırsa Güneş mavi oluo

ejderhaya gelince....onun ismi de Wyvern sanırım ona binebiliosun ama bazı şartlar var......öncelikle clan liderleri binebilior sadece ve de sanırım clanın bi kale alması lazim....benimde fazla bilgim yoq
  • Halihazırda olan birkaç movie nin toplanmış hali diyelim bu klibe, swordsinger ın üzerince uçtuğu hayvan wyvern, oyunda binilebiliyor ancak pek kolay değil elde etmesi (tabi npc lerde wyvern satılan serverlar olduğunu düşünürsek genele göre konuşuyorum.) ancak klipteki uçuş sahnesini her gördüğümde için bir garip oluyor, müthiş bir hız duygusunun yanında ejder kanatlarının estetiği ve firebreath ın gösterişi eklendiğinde...
    Delf female olayına gelirsekte, movie de ismi shillien daughter olarak geçiyor, bu durumda bikaç tahminde bulunursak, herhangi bir dusk priest olabilir yada herhangi yüksek rütbeli bir npc olabilir veyahutta lilith olabilir
    Sonuç olarak ncsoft un kalitesi hem oyunun kendinden hemde kaliteli videolarından birkez daha kendini belli ediyor, klib dışındaki diğer movieleri offical siteden temin edebilirsiniz, bunlara ek olarakta birçok movie daha orada bulunmakta.
    Klibe özel bir yorum yapmak gerekirsede, eğer MTV dede yayınlanmışsa, kitleleri merak ettirebilecek güzellikte bir sunum olmakla beraber elf gitaristin animasyonları bana biraz garip geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede one öyle robotmuş gibi
  • Forsaken için yapıaln video güzel olmuş, sanrım 3 videoyu karıştırışmışlar. Daha önce izlediğim iki videodan parçalar vardı. Yüzü elf gibi olan; ama insan olan hatunun uyanıp da ejderhayı gördüğü kısımın ayrı bir videosu var. O bana Ejderha Mızrağı serisindeki savaşları hatırlatıyor. Gözleri bağlı hatun süper olmuş. İlk videodaki vokale koptum. O saç modelinin adını "rock star" koymuştum, cuk oturmuş vokale.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.