Şimdi Ara

L2 LOYAL OFFICIAL LAUNCH!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• L2 LOYAL 1 Haftalik Test süresinden sonra açılmıştır. Güzel bir test dönemi oldu, herkesin az çok bir fikri oldu server hakkinda . Tüm arkadaşlari bekliyoruz,
    Bilgisi olmayan arkadaşlar için ;
     L2 LOYAL OFFICIAL LAUNCH!!!!

http://www.l2loyal.com
    VOTE For L2LOYAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 16 Temmuz 2007; 15:43:31 >

• şu anda wipe geçtimi???
  • Evet
  • beta bitti başladık kasmaya güzel bi sistem yapmışlar denemenizi tercih ederim

5 gun icin 100xp server bence başlamanın tam zamanı ve vote unutmayın

http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=6159 serverı ilk 30da kalcak gibi su an en son 17.idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 1 Temmuz 2007; 19:28:22 >
  • wipe bitti arkadaslar ilk gunun ardinda gamesitesinde 27.sirada bitirdik ins qerisi qelir qelmem demeyin once bir bakin sonra kararinizi verin kulaktan dolma laflarla bi yere waramayiz qercekleri ciplak gozle gormek ve buna gore kararinizi vermenizi tercih ederim ....

PLZ VOTE :http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=6159

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 2 Temmuz 2007; 3:32:19 >
  • dün kastik fazla kimse yoktu lvl 60 oldum nick cengaver ( D Avenger)
    yanlız tuhaf olan şey adena az mı düşüyor ne c grade oldugumda hala ustumde no grade itemler vardi silah hariç
  • Ben a gradeyim gayet güzel adena kendinden buyuk lvl moblar kescen benim ölme gibi 1 durumum yok moblar bana ilac 4ever Wc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SUPREME MAIN ACCOUNT
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi hadi voteleyin 25. yiz
  • valla super gidio server 2.gununde 35 online
  • Dün itibari ile denemek için girdim ''Derbeder'' le beraber biraz takıldık,ama eskisi kadar girmeyeceğim sanırım soğudum l2 den

Nick: overLORD lvl 50

server ratesi 5 gün 100x mi?sonra 45x mi olacak?
    Adena niçin az düşüyor ?
  • gel cabuk trojande yanimda kasiyom gel kasim
    MORFEUSGT
    4EVER WARCRYER
  • 5 gün icin 100xp 3.gunu su an

adena az dusmusyor gayet normal ancak adena 45xp ye gore dusuyor 100xpye gore degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

5 gün icin 100xp 3.gunu su an

adena az dusmusyor gayet normal ancak adena 45xp ye gore dusuyor 100xpye gore degil

OK o zaman no problem 45x e göreyse 3.gün kaldı demek

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

gel cabuk trojande yanimda kasiyom gel kasim
    MORFEUSGT
    4EVER WARCRYER

Nasıl geleyim siz takılın işteyim şuan anca akşama bana bow+arcana+full S grade ayarla akşam alırım

• Hö ericami zannettinlen
  • PLZ VOTE :http://www.gamesites200.com/lineage2/in.php?id=6159

hadi beyler bos durani allah sevmez
  • Alow tevrat la johon cuk ^^^^
    NERDESINIZ LOOO COK BAGIRDINIZ AMA LOYAL DE FOSS OLDUNUZ NEYMİŞ BIZE KAFA TUTMUCAKMIŞINIZ SADECE SUWO KESTI SIZI BEN BILE KARISMADIM yuh diom başka bişey demiom sadece yuh noob oldugunuzu kabul ettiniz yani adama edit demek gibi palavralarla adamı banlattınız fln ama adamda bişey yoktu sadece oyunu oynamayı bilicen simdi nerdesiniz bilmiom ama artık karsıma cıkıp 2 laf edemiyeceginiz kesin eger hala ben kralım diyorsanız loyal de bekliyorum Sinan neymiş kufurle bi yere gelinmiyomuş cvbını aldın fazlasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 12 Temmuz 2007; 20:14:22 >

• xH33LxF1R3: Who is cares?? GG
    suwarinin banlanmasına çok üzüldüm
  • mrk etme yaf suwari banlansak nolcak piskopat adam geldi bile
  • wuhhh demek server acildi tamamen yaff bende gelicem pazar gunu falan makinam gelio artik 24 saat online olucam serverda l2cr den sonra tekrar sizinleyim..Ghost Sentinal nasil kullanılır itina ile ogretebilirim sonra edit die benıde banlatmayin ama
  • valla HE ler bana 6k atıyo.... Pr en azından bi 8k atar. bide ant queen ve baium aldın mı alayına 10k + hex attın mı MEGA vuruş... bilmemne K
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.