Şimdi Ara

L2 ayda ne kadar kota yiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde 18 saat oynasam ayda ne kadar kota yer?
    5gb 3g internetim var..

• 18 saat oynuyorsan baya olur ya en azından bi 7-8

Ben sınırsız yapmadan 5-6'da zor tutuyordum sınırsıza geçtim 10-12 arasında seyrediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 28 Mart 2010; 23:01:27 >
  • hacı 18 saat nasıl oynican ya 24*18 = 6 saat uyusan okul iş fln yokmu hayatı durduracak adam sanırım max 18 demek istedin herneyse ben eskiden kotalıydım yazın 12 saat oynuyordum 5 gb fln oluyordu şimdi sınırsızım aylık 500 gb fln geliyor ama sadece l2 değil tabi l2 dışında msn bile girmesen 5 gb yeterde artar tabi ama sadecel2 oynicaksan internette nefes bile almican bunun dışında
  • hiç bişe olmaz 6 gb kotam vardı 24 saat oynuyordum :)) hiçte geçmemiştim. Ama şimdik sınırsızım :D
  • ortalama 5 saati 100 mb götürür bana kalırsa o yüzden endişelenmene gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.LuCiFeR

ortalama 5 saati 100 mb götürür bana kalırsa o yüzden endişelenmene gerek yok..

Az değildir o kadar yaGerçi ben çok fazla Youtube kullanıyorumdum ondan da olabilir
  • ortalama 5saat 100mb goturur tahmini bence gerçeğe oldukça yakın, tabi serverın kalabalığı vs. bunu en çok etkiler ama işte tahmini 100mb falan doldurur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canim İstediği Kadar Oynuoyrum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.