Şimdi Ara

L.A Noire yardım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu türkce oynuyorum trafık masasının 2. görevindeyim cennetteki evlilik mi ne davayı bitiriyorum ama oyun başka bölüme atlıyor ve alt yazılar ingilizce oluyor(davayı düzgün bitiriyorum) 'the fallen idol' görevine atlaması lazım ama başka davaya geçiyor bi türlü anlayamadım bi yardım edermisiniz

Not:sorunumu düzgün anlatmısımdır umarım

• DLC gorevleri galiba onlar.Oyunceviri sitesinde DLC ler icinde ayri bir paket var,onu da indirmen gerekir
  • peki tşk ama benim anlamadığım görevi eksiksiz bitiriyorum ama oyunun tam çözümünde gösterilen göreve geçmiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzz96 -- 28 Mayıs 2012; 13:43:01 >
  • DLC leri indirmemis olabilirsiniz.
  • DLC görevleri varsa Türkçe'ye çevirmemiş olabilirsin.

http://lanoire.wikia.com/wiki/Cases

Davaların sıralamaları verdiğim linkte bak bakalım problem neredeymiş.
  • Bende de En son Dolandırıcı gözlüklü adam (Arabasının içinde domuz kesen) O bölümü geçtim İngilizceye döndü sanırım Dlc paketinde sorun var fakat ben v1.3 İndirirken Dlc paketleri dahil indirdim tekrar mı indircez paketleri

Edit: "The Consul's Car" bölümün ismi.. Burada ingilizceye geçiyor .S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 28 Mayıs 2012; 15:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

Bende de En son Dolandırıcı gözlüklü adam (Arabasının içinde domuz kesen) O bölümü geçtim İngilizceye döndü sanırım Dlc paketinde sorun var fakat ben v1.3 İndirirken Dlc paketleri dahil indirdim tekrar mı indircez paketleri

Edit: "The Consul's Car" bölümün ismi.. Burada ingilizceye geçiyor .S

1 L.A. Noire kur
    2 Sonra oyunceviri.com'um verdiği linkten dlc dosylarını indirip doğru yerlere at
    3 Daha sonra netten indirdiğimiz L.A.Noire.Update.v1.3.2613 patch'ini kur
    4 Bunları kurduktan sonra Türkçe çeviri eklentisini kur
    5 Peşinede Türkçe Grafik Paketi eklentisini kur

Bu sıralama ile yaparsan herhangi bir bugla karşılaşmazsın oyun tekrar Türkçe olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnm sorunum çözüldü teşekürler.
  • Arkadaşlar bu oyun nasıl tavsiye edrmisiniz alayımmı konusu oynanabilirlik nasıl videolardan izlediğim kadarıyla mafia 2 ye benziyor biraz şu an steamda 15 dolar
  • Şiddetle tavisye olunur.Mafia II gibi gözüküyo fakat işleyiiş öyle değil dostum ciddi ciddi bulunduğun konuma göre cinayet tarfik masası vs. olay yerini inceliyosun gelişmeleri takip edip elindeki ipuçlarıyla sorgulara katılıyosun ara ara aksiyonlar oluyo (Takip vs. gibi) bunları çözümleyip dosyayı kapatıyosun bu böyle sürüp gidiyo.Çok güzel ve farklı bir oyun
  • Rockstar games bu işi mükemmel yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.