Şimdi Ara

>>>L.A Noire <<< Oyun Spotçularda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
1
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştiren: Team Bondi
    Dağıtım: Rockstar
    Tür: Adventure
    Sistem: Ps3, Xbox 360
    Çıkış Tarihi: 2011

NOT: Arkadaşlar oyunun devamlı güncellenen bir başlığı olması açısından açtım.

GAMEPLAY VİDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 19 Mayıs 2011; 21:48:22 >

• Rockstar Games tarafindan 6 senedir yapimi devam eden bu open world oyunu 2011 ilk ceyreginde raflarda.Cole Phelps adli karekteri canlandiracagimiz bu oyunda catisma sahneleri ust seviyede olucak - Çatışma sahneleri dışında olup biten herseyi not almamiz gerekicek.ifade alma ,ipuçlarıni arastirma yetkisine sahip olabilecegiz.  ifade alma esnasinda yüz mimiklerinden kisilerin yalan soyleyip soylemedigini bile anliyacagiz.Muhtesem bir ayrinti .Butun esyalari inceleyebilecekmisiz. Oyunda gecen mekanlarin ve olaylarin hepsi 1947'de Los Angeles'ta meydana gelen olay yerlerinden bire bir alınmış. Arkadaslar oyun Heavy Rain ile ayni saf Adventur yapisina sahip. Heavy Rain'de oldugu gibi oyundaki karekterler gercek. Meslekleri ve islenen konuda gercek.
    isde oyundaki gercek karekterlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Eylül 2010; 7:03:34 >

• Diger olasi oyundaki gercek karekter.

• bu oyun mafia 2 yi sollar geçer üstüne 1000 km fark atar
  • @ Sevinckan_216 sana katiliyorum kardesim. Bende Mafia2 yi bekliyenlerdendim, fakat L.A Noire'nin open world ile birlesen gelismis Adventure yapisi, senaryo derinligi ( 2200 sayfadan fazla ) ve oynuyan karekterlerin, yasanan hikayenin bire bir gercek olmasi L.A Noire yi bir adim onde kiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Ekim 2010; 19:27:25 >
  • bu oyun cıkardıda mafia 2yle cakısmasın diye cıkmadı bence agırdan alıyorlar
  • L.A Noire Ertelendi, RDR Satış Rakamları Açıklandı

Take-Two, şirketin finansal yılın üçüncü çeyreğinin raporlarını yayınladı. Şirket, L.A. Noire'i ertelerken Red Dead Redemption'un da satış rakamlarını açıkladı.

İlk olarak Rockstar Games'in resmi Twitter hesabından gelen açıklamayla 2010 yılının sonbaharında çıkacağı söylenen L.A. Noire, ardından analistlerin açıklamalarına göre 2011'e erteleneceği söyleniyordu.

Şimdi ise tam 6 yıldır PS3 ve Xbox 360 için geliştirilme aşamasında olan 1940'ları konu alan L.A. Noire, resmi olarak 2011 yılının ilk çeyreğine ertelendi.

L.A. Noire ile ilgili bilgilerin yanı sıra şirketin finansal raporlarında, Red Dead Redemption'un da satış rakamları açıklandı.

Rockstar San Diego'nun geçtiğimiz Mayıs ayında PS3 ve Xbox 360 için çıkan başarılı oyunu Red Dead Redemption'un, çıktığı günden bu yana 6.9 milyondan fazla sattığı açıklandı. Red Dead Redemption, bu başarısını yeni DLC'leri ile sürdürecek gibi gözüküyor. Zirâ RDR için yeni indirilebilir içerik 'Liars and Cheats', 21 Eylül'de çıkacak.

Take-Two'nun finansal raporunun tamamına buradan ulaşabileceğinizi de hatırlatalım.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LA_Noire_Ertelendi_RDR_Satis_Rakamlari_Aciklandi-9029.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun ertelenmesi hiç iyi olmadı resmen kamuran amcanın Avatar filmi gibi oldu ha adam filmi 1o yılda hazırlayıp çekmiş Rock* amcalarda herhalde teknolojinin nimetlerinden yaralanmak için bekliyorlar böyle 6 yıl oldu böyle ertelene ertelene 1o yılı bulucak off off..
  • Oyunun geliştirildiği platform Ps3 müydü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Oyunun geliştirildiği platform Ps3 müydü ?

ps3'e çıkcağı resmi olarak söylendi ama söylentilere göre xbox360 a da gelcek,
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwryder201

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Oyunun geliştirildiği platform Ps3 müydü ?

ps3'e çıkcağı resmi olarak söylendi ama söylentilere göre xbox360 a da gelcek,

Playstation 3 ve Xbox 360 konsolları için resmi olarak duyuruldu. PC için bir şey yok şuan ama.
  • Bu muhtesem oyuna gereken ilgi bu olmasa gerek. Bence nekadar 2011 de cikacak olsada L. A Noire hakkinda daha cok bilgi sahibi olmamiz gerekir. 2100 sayfalik bir senaryo ve muhtesem ic dinamikleriyle Action Adventure sevenler icin bulunmaz bir niymet. Her hangi bir gelisme mevcutmu.
  • Rockstar Games ve Team Bondi işbirliği ile geliştirilen L.A Noire'un senaryosu da en az diğer özellikleri kadar ilgi çekecek gibi görünüyor.  Team Bondi'den Brendan McNamara'nın Edge dergisinin Nisan sayısındaki açıklamasına göreL.A Noire senaryosu toplam 2200 sayfadan fazla. Bunun yaklaşık olarak 12 filme ve bir dizinin 2 yılına denk geldiğini söyleyenMcNamara oyunda yapılması gereken bir çok görevin olduğunu söylüyor.  Yüksek bütçesi ile dikkat çeken L.A Noire'un senaryosunun dizi ve filmlerden daha fazla olması aslında gayet normal, çünkü filmler belli bir senaryo doğrultusunda ilerlerken, L.A Noire gibi oyunlarda bir çok mekana girip farklı etkileşimlerde bulunabiliyoruz. Mcnamara'nın kıyaslaması oyunlara verilen emeğin Holywood filmlerinden veya dizilerden çok daha fazla olduğuna yönelik. Hiç bir oyun David Lynch veya Coen Kardeşlerin filmleri kadar derin olmayacak belki, ama ortadaki emeğin büyüklüğü de inkar edilemez.

Kaynak : Bolum sonu canavari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Ekim 2010; 9:20:28 >

• bu oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
  • Rockstar iyi çalışıyor
  • gec olsun guc olmasin,

mafia 2 gibi bir facia daha yasamayalim mumkunse...
  • Sunun tekrar altini cizerek ifade etmek istiyorum. Sorguya cektigiz adamin surat mimiklerinden yalan soleyip soylemedigini anliyabilecegiz. Yuz ve karekter modellemelerini siz dusunun. :) 2200 sayfalik inanilmaz buyuklukde daha once 1947'de Los Angeles'ta yasanmis bir senaryoyuda katarsak, ortaya inalilmaz bir action adveture oyunu bizi bekliyor diyebiliriz. En ufak bir suphe duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Ekim 2010; 9:21:48 >
  • Kutuda Rockstar yazması yeter. Gözüm kapalı alır oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

Kutuda Rockstar yazması yeter. Gözüm kapalı alır oynarım.

+1500 birde üstüne oyunda online da olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Sunun tekrar altini cizerek ifade etmek istiyorum. Sorguya cektigiz adamin surat mimiklerinden yalan soleyip soylemedigini anliyabilecegiz. Yuz ve karekter modellemelerini siz dusunun. :) 22.000 sayfalik inanilmaz buyuklukde daha once 1947'de Los Angeles'ta yasanmis bir senaryoyuda katarsak, ortaya inalilmaz bir action adveture oyunu bizi bekliyor diyebiliriz. En ufak bir suphe duymuyorum.

2200 o yalnış duyurmuşlar başta
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.