Bildirim
L.a Noire Anti Aliasing'den eser yok(yardım)sistem iyi..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunda optimizasyon sorunları var,ati consoldan aa açmayı deneyin. _____________________________ Anakart:MSI P67A-GD65/İşlemci:INTEL I7 2600K @4700 Mhz 1.380Volt/İşlemci Soğutucusu:Tunıq Tower 120 Extrem/Ekran Kartı:ASUS GTX970 /RAM: 4X2 Gb Geil Enchane Plus 1600Mhz+4X2 Gb Gskills RipJawsx 16 Gb /SSD:120 Gbb Kingston V300 120 Gb /HDD 1 :1 TB 64mb 7200rpm WD Black Series/ HDD 2: 500 Gb 16mb 7200 rpm WD Blue Series /External HDD: 2 TB WD /PSU:750W SilverStone Strider Silver Plus/Kasa:Dark Knight Mid Tower/Monitör:AOC MYplay 27 inç monitör IPS-LED/Ses Sistmi:Logitech Z 5500 5+1/Ses Kartı:Creative Sound Blaster Z/Gamepad:Logitech F 710 /Kulaklık:Ttesports Shock Gaming Headset/Mouse:Logitech G500 Gaming Mouse/Klavye:Logitech G510 -
quote:
Orijinalden alıntı: sirinbaba
Oyunda optimizasyon sorunları var,ati consoldan aa açmayı deneyin.
açtım ama olmuyo
_____________________________ -
oyun konsol portu olduğu içindir _____________________________ • BBC Sherlock • | • Da Vinci's Demons • | • Gotham • | • Game of Thrones • | • Black Sails • | Mr. Robot | •WestWorld •We work in the dark to serve the light
-
GTA'da da öyle maalesef. Morfolojik AA kullanıyorum. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı