Şimdi Ara

L.A. Noire hakkında bir fikir ;)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iyi ki Torrent icat olmuşta biz kullanıcıları Rockstar Games gibi karanlık firmalardan korumuş diyorum :)). bu fikrime Katılanlar olacaktır ve doğal olarak katılmayanlar da olacaktır ki böyle olması da güzel olur elbette, paylaşmak güzeldir en nihayetinde :). Konumuz L.A. Noire, elbette oyuna para vermeden Torrent ile indirerek bazı ithamlarda bulunmak hoş olmasa da, yinede belki de oyun güzel olursa eğer gidip satın alınabiliyor ve bu şekilde bir yol izlenebilmesi de biz kullanıcıları özellikle L.A. Noire gibi Rockstar Games oyunlarından korumuş oluyor şükür ki... :)

Rockstar Games bildiğiniz gibi son GTA oyununda biz Pc kullanıcılarını oldukça uğraştırmış, bir yığın probleme boğmuş, üstüne yanılmıyorsam eğer 6 tane de yama çıkarmış ve ancak en nihayetinde illallah ettirerek oyunu oynatmıştı (oynatmamıştı da denebilir, yada oynatmamak için elinden geleni yapmış da olabilir). Şimdi bu canım firmadan habersiz masum bir oyun sever Pc kullanıcısı gidip GTA'yı direkt orjinal almış olsaydı eğer (ben almamıştım ama alanlar olmuştur) o adam kalkıp delirmesinde, kim delirsin? Biz Torrent sapkınları değil, tabi ki o adam delirir doğal olarak :)

Sadede gelelim, yıl olmuş 2012 ve Rockstar Games adlı ünlümü ünlü firmamız bu kezde aynı konsept üzerine kurulu ama rolleri farklı olan bir başka güzide sorunsalıyla çıktı karşımıza, L.A. Noire! Lakin gel gelelim ki yine oyun kolik yanımız tutmuş ve yine neyse ki Torrentten oyunu indirmiştik bir çoğumuz ve akabinde forum sitelerimiz, "yahu bu oyun kasıyor, hayret ikimizinki de aynı sistem ama benim ki kasmıyor, lan işlemcim i7 ama hayvan gibi kasıyor, hoppalaaa ne yaptıysam olmadı hala kasıyor" gibi sonu gelmez yakarışlarla dolup taştı... Bütün bunların yanına kotadan giden 13 Gb'lık bir alan söz konusuydu ama yine de direkt gidip orjinal almadığımıza sevinmiştik neyse ki :)

Neyse fazla lafı uzatıp, sizleri de sıkmayayım akşam akşam :) Buradan, Donanım Haber aracılığıyla Rockstar Games'e bir çağrıda bulunmak istiyorum; Yahu Rockstar Games sen ki bize gün yüzü göstermedin ya, kullanıcıların da sana gün yüzü göstermesin inşallah, bırakın vallahi, yapmayın oyun moyun, yada konsola yapın, Pc'e oyun yapmayın arkadaş! Hadi yaptınız madem düzgün yapın şu oyunu, madem düzgün yapamadınız o zaman oyunun boyutunu 13 Gb yapmayın ya!, hiç vicdan yok mu sizde, allahtan korkun arkadaş! :)

Sevgilerle, gününüz güzel olsun arkadaşlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 17 Ocak 2012; 23:14:05 >

• İndirdiğiniz nuked korsan versiyonlar çalışmadı diye RSG ye çağrı filam bulunursan adama gülerler,
    steamden indir çatır çatır oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

İndirdiğiniz nuked korsan versiyonlar çalışmadı diye RSG ye çağrı filam bulunursan adama gülerler,
    steamden indir çatır çatır oyna.

Diyecek başka bir şey kalmamış konu sahibine.
  • :)) Maksat eğlenmek zaten, Steam'de keşke ücretsiz olsa, ne güzel olur :)
  • Sorunsuz oynayanlarda var,yapamadin diye RSG ye neden kiziyosun simdi Adamlar meydani bos mu biraksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.