Şimdi Ara

'L.A NOİRE' ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUNUN KONUSU KAPANMIŞ SANIRIM.BURDAN DEVAM EDELİM

L.A NOİRE
     'L.A NOİRE' ANA KONU

'L.A NOİRE' ANA KONU
     'L.A NOİRE' ANA KONU
     'L.A NOİRE' ANA KONU
    Diğer wallpaperlar için;burdan

Oyunda kasma ve ağır hareket etme sorunu yaşayanlar için;
    Launcher exe den girin ayarlara geçip en alttaki kod satırına -npd yazın
    Threading ayarınıda single getirin

Kuyumcu görevinde ateş ettiğinizde oyundan atma sorunu içinde;
    Kaçan adama asla ateş etmeyin sonuna kadar kovalayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 12 Mayıs 2012; 15:51:50 >

• bende birazdan oyunu kuracagım ... bakalım güzel bilgi oldu öncesi.

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Korsansa rockstara laf atma bence. Bende yoktu böyle sorunlar.

Elimden geldiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.Her oynayacağım oyunu orjinal almaya kalkarsam yiyecek ekmek bulamam oda yetmez evden kovarlar...

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Elimden geldiğince orjinal oyun almaya çalışıyorum.Her oynayacağım oyunu orjinal almaya kalkarsam yiyecek ekmek bulamam oda yetmez evden kovarlar...

Yok ben de senin gibiyim tabii ki haklısın da. ''Rockstar ne zaman akıllanacak'' sözüneydi benim cevabım. Benim de oyunu almam için çok çok güzel olması lazım

• quote:

quote:

quote:

Yok ben de senin gibiyim tabii ki haklısın da. ''Rockstar ne zaman akıllanacak'' sözüneydi benim cevabım. Benim de oyunu almam için çok çok güzel olması lazım

Yeni çıkacak Gta'yı orjinal almayı planlıyrum ama yine böyle port olur ve özürlü olursa almam gibi görünüyor.
    Ayrıca sorun hala devam ediyor.Davaya baştan başladım adama ateş ettim öldü dava iptal oldu tam o sırada oyun attı
    Hay şansıma oyunu indirmek için kotamı feda ettim hemde 20mb hız olmasına rağmen 250k ile çekti torrenti,şimdide oynayamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 8 Mayıs 2012; 23:22:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L.A. Noire Nasıl bir oyundur
    9 yıl önce açıldı
    GTA V - Ana konu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamda zorrentten indirmeyi düşünüyodum

Kuyumcu görevinde oyundan atmayı çözdüm.
    ADAM KAÇARKEN ATEŞ ETMEYİN KESİNLİKLE YOKSA OYUNDAN ATIYOR SONUNA KADAR KOVALAYIN ADAMI..
    Şimdi dedektif oldum ne zor görev verdiler. birsürü ipucu,kişiler kafam karıştı...

Çözemez isen lanoire.wikia.com/wiki/Cases bende ahlak masasına atandım araba çetisi görevinde ne fırça yedim anlatamam 2 yıldızla FAIL

• Oyunun türkçe yaması da mevcut. Bu ay içinde yamanın tüm eksiklerini giderip daha kaliteli bir final sürümü çıkaracaklar. Davaları Türkçe oynamak daha keyifli oluyor, en azından ne yapmanız gerektiğini neyi araştırıp kimi sıkıştırmanız gerektiğine daha iyi karar verebiliyoruz. Oyunçeviri ekibine teşekkür ediyorum, size de tavsiye ederim...

Bu ara oyunun soundtrack arşivide güzel bu oyun sayesinde jazz'ı seveceğim sanırım..

...

• Oyunu yeni deneme fırsatım oldu yamanın gelmesiyle birlikte ama optimizasyon dedikleri gibi sorunlu.Gerçi sorunlu olmasada 30 fps üstü fps göremiyoruz .

'L.A NOİRE' ANA KONU

Oyun içinde 2 gb a kadar gördüm ram kullanımını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 11 Mayıs 2012; 15:57:58 >

Orijinalden alıntı: Darkness_World

güzele benziyor,sanırım mafia 2 tarzında

Mafia veya Gta ile pek alakası yok oyunun. O oyunlar ne kadar aksiyon ağırlıklıysa, LA Noire de neredeyse tamamen adventure öğeleriyle donatılmış bir oyun.
  • Kundakcılık Masasın'da ilk görev olan Gas Man'de sizde de itfaiyenin aktif olmama durumu var mı itfaiyeci yanıma gel diyor ama tam çözümlerde aktif olunan yerde aktif olmuyor uyuz oldum bak oyun nerede takıldı şimdi

İftaiye'nin yanına aktif olmadan gittinmide sizinle konuşmuyor oyun bugda kaldı. Bilen, karşılaşan, çözen ?

Edit : İmla.

Çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 12 Mayıs 2012; 16:50:08 >

Orijinalden alıntı: Xinu

Kundakcılık Masasın'da ilk görev olan Gas Man'de sizde de itfaiyenin aktif olmama durumu var mı itfaiyeci yanıma gel diyor ama tam çözümlerde aftik olunan yerde aktif olmuyor uyuz oldum bak oyun nerede takıldı şimdi

İftaiye'nin yanına aktif olmadan gittinmide sizinle konuşmuyor oyun bugda kaldı. Bilen, karşılaşan, çözen ?

Orda öncelikle diğer yerlere gidip araştırıp soruşturma yapman lazım ondan sonra zaten itfaiye şubesine gideceksin..

Bana oyun gerçekten yeterli sürede geldi geçen gece başlamıştım dün akşam bitirdim.. optimizasyon sorunu haricinde hiçbir eksiği yok bence:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 11 Mayıs 2012; 16:45:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

Kundakcılık Masasın'da ilk görev olan Gas Man'de sizde de itfaiyenin aktif olmama durumu var mı itfaiyeci yanıma gel diyor ama tam çözümlerde aftik olunan yerde aktif olmuyor uyuz oldum bak oyun nerede takıldı şimdi

Orda öncelikle diğer yerlere gidip araştırıp soruşturma yapman lazım ondan sonra zaten itfaiye şubesine gideceksin..

Bana oyun gerçekten yeterli sürede geldi geçen gece başlamıştım dün akşam bitirdim.. optimizasyon sorunu haricinde hiçbir eksiği yok bence:)

Bende şimdi mesajımı düzenleyecektim delillerden birini atlamışım ondan aktif olmuyormuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.