Şimdi Ara

KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
13
Favori
36.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RusenDogan

    Merhaba. Bahsi geçen kulaklığı İstanbul içerisinde birebir alabileceğim bir mağaza bilgisi olan varmıdır acaba ?
    Sahibinden'de satılıyor tabii biraz daha pahalıya geliyor fakat 1-2 ay beklememiş oluyorsunuz öyle bir artısı oluyor.
  • Selam arkadaşlar, KZ AS-06 isimli modeli aldım. Kulaklık konusunda çok bir açıklama yapamayacağımdan konu açmak yerine buraya yazmayı tercih ettim. Ürünü alalı henüz bir hafta olmadı ancak ilk izlenimlerime göre, sahne genişliğinin beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Basları beklediğimden bir tık fazla. Rahatsız etmiyor ancak incelemelere baktığımda daha dengeli olmasını bekliyordum. Ses berraklığı da tatmin edici. Kulaklığın izolasyonu ve sesinin şiddeti gayet iyi. Ses seviyesi ortanın biraz üstüne çıktığında dış sesleri duyamaz oluyorsunuz. Bu modelden önce müzik kulaklığı olarak Urbanears Zinken kullanıyordum. Ona göre sahnesi daha geniş ve sesi daha dengeli fakat berraklık aynı ayarda diyebilirim. Burn-in olayı ne derece gerçek bilmiyorum. Daha önce deneyimlemedim. Kullanımım sırasında kayda değer bir fark olursa ek olarak yazarım. Sonuç olarak 240 lira seviyesi fiyatı, modüler kablosu, tatmin edici ses performansı ve bence şık tasarımı ile alınabilir bir kulaklık. Öncesinde kullandığınız kulaklık orta seviye ve üzeri ise bunu alırken beklentiniz çok yüksek olmasın. Ancak telefon yanında gelen veya avmlerde kolaylıkla bulabileceğimiz 200 lira civarı ve altındaki kulaklıklardan birini kullanıyorsanız muhtemelen aradaki fark sizi mutlu edecektir.


    KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesiKZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 24 Ağustos 2019; 3:26:4 >




  • Bu fiyat aralığında bundan iyi bir model daha çıkmadı sanırım. Ara ara bakınıyorum forumlara ve youtube ile aliexpress e. 20 dolar üzeri tabiki denenebilecek modeller mevcut. Aliexpresste arada 12 dolara kadar düştüğü oluyor Zsn ile Zsn Pronun.

    Malesef son çıkan yasadan sonra aliexpress alışverişleri çok kötüleşti. Eskiden 15 günde gelen kargolar 1 ayın üzerinde gelebiliyor. Bir de gümrük mevzusu var tabi. Şanslıysanız sadece 5tl paket kontrol ücreti ve 5tl vergi ile kurtuluyorsunuz. Acelesi olmayan yine aliexpressten şansını deneyebilir. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ben de yeni bir kulaklık almak için Phonograph üzerinden kulaklık skorlarına, İngilizce incelemelere baktım. Malum KZ’ler ucuz ve olumlu karşılık alan ürünler çıkarıyor Vel-hâsıl Kz es4 ve ZSN-ZSA arasında giderken Bizimkiler ne der diye bu sayfaya yolum çıktı...
    Şöyle bir link paylaşacağım:https://www.youtube.com/watch?v=h7szCGmkaaI&feature=youtu.be
    Şimdi arkadaş ne uygulama kullanmıştır birebir karşılıkların yansıtan bir iş midir.bilemem ama soundtestten bana kalan şunlar:
    Şarkıdan Es4 için 2:26 ZSN_için 4:09’da başlayan bölümü baz aldım. (Bakarsınız)
    Es4 müzik keyfi vermezken ZSN’de bir hâyli karıncalanma-hışırtı var (Karşılaştırırsınız; şarkıdaki yıldızlanma sesi ve love kelimesini uzatırken zSn’deki şarkının amacına uyani yayılan o sesin-tınıların genişliği-derinliği-berraklığı Es4’de yok)
    Başka İngilizce yayın yapmış bir arkadaş dediğine göre de: Es4 sesi geri atarken (boğarken) zsn sesi daha ileri perdeden (önden) veriyor ama es4’de ıslık (hışırtı azlığına) karşın Zsn’de bu durum fazla.
    Demem o ki bu soundtesti yapan arkadaşın vidyosunda da tam olarak bunlar.beliriyor.
    Halihazırda indirim son saatlerinde Es4 daha ucuzken; keyif vermeyecek birnkulaklık olursa 67 lira vermek istemem diğer tarftan gâyet hoşuma giden ZsN için ise G4 gibi yüksek sses şiddetine sahip telefonda hışırtıyla müzik dinlemek istmem 85 lira verip ki verebileceğim miktar da 60-80 tl arası.
    Not: Creative ep(belki 630)’ 60 tl gibi bir civarda bir daha karşılaşmamak üzere almıştım. Çok memnuniyet vericiydi ses güzelliği ve saire her ne kadar güçlü ses vermemiş olsa da.
    Yakın zamana kadar Philips She 9500 kullanıyordum. Gerek G2’de gerek b@şka telefonlarda hiç de bir mahareti olmayan kulaklıkken G4 için çok iyi geliyordu bana. Malum G4 yüksek sesli telefon olunca sesi temiz-berrak veren bir kulaklıkla iyi bir eküri oluşturuyorlardı. Bass için pek bi’ aferimi yoktu tabii.
    Herneyse muhtemelen epey uzun bir yazı olarak karşımıza çıkacak bunlar.
    Neticede demem o ki kulaklık ta telefona göre epey bir farklılık gösteriyor.
    G4 için es4 veya zsn ya da zst deneyen ve birşeyler diyecek olan varsa indirim bitmeden bu geç saatte cevap beklerim ya da kulaklıklar hakkında gerek ses-testi için yotumu olan gerek kendisi yüksek seste dinlerken nasıl bir karşılık aldığını bildirecek olan varsa selâm ediyorum.
    Haydi selamû aleykûm.
    Edit:ZSA için soundtesti görmediğimden onun hakkında da diyecek birşeyi olan varsa beklerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetzaltr -- 31 Ağustos 2019; 1:8:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quetzaltr kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba size tavsiyem kz zsn nin güncellenmiş versiyonu olan kz zsn pro dur.Zsn pro elime 2-3 gün önce geçti henüz benim yorum yapmam için erken ama okuduğum bir çok incelemede sesin çok dengeli olduğunu ve fiyatının üstünde çaldığında bahsediliyor.

    Güncellenmiş model çıkmışken kz zsn almak mantıklı bir tercih olmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Ay sonra gelen edit:Kulaklık gayeti iyi çıktı arkadaşlar ilk bir iki hafta alışma süreci ve sesin oturması gerekiyormuş .Kullanınca anladım gayet memnunum sesleri de gayet iyi iletiyor( bas- mid- tiz ) Ben memnun kaldım çevremde ki kim denese nereden aldın kulaklığı bende alıcam diyor tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu şekilde değil de normal şekilde takip kullanabilme imkanım var mıdır hocam? Bir sıkıntı yaratir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokrateslaa

    Hocam merhaba size tavsiyem kz zsn nin güncellenmiş versiyonu olan kz zsn pro dur.Zsn pro elime 2-3 gün önce geçti henüz benim yorum yapmam için erken ama okuduğum bir çok incelemede sesin çok dengeli olduğunu ve fiyatının üstünde çaldığında bahsediliyor.

    Güncellenmiş model çıkmışken kz zsn almak mantıklı bir tercih olmaz diye düşünüyorum.
    hocam
    https://forum.donanimhaber.com/kz-zsr-aldim-arkdaslar-sizce-nasil-bass-icin-cok-iyi-yorumlar-var--139913104




  • Hocam merhaba sizi baska bir konuda da gormustum bu konularda yetkili bi abiye bilmiyorsunuz

    Cca c10 (150 tl) ile kz zsn pro (95 tl) aradaki fiyat farkina deger mi? Zsn'de olmayıp cca da olan ne var kullanıcı deneyimi acisindan.

    Şimdi zsn pro f/p açısından daha iyi mi yoksa cca mi almali?

    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 9 Eylül 2019; 1:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba bende bu kulaklıktan almıştım sonra da senin yazını gördüm. Sana sormak istediğim samsung A50 kullanıyorum ama kulaklıktan istediğim performansı alamadım. Heavy metal dinliyorum normalde çok tiz geldi mesela türkçe pop açtım memnun kalmadım dj tiesto açtım bass senin dediğin kadar alamadım. Acaba kablosunu mu değiştirsek ? 30 TL ye de 56 TL ye de 86 TL ye de kabloları var etki eder mi veya o dediğin memory foamlar fark yaratır mı ne dersin bu konuda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her geçen gün dahada keyif alıyorum kulaklıktan.
    Burn in olayı gerçek galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklık ile zst pro arasında gidip gidip geliyorum. Her türlü müzik dinliyorum (ağırlıklı olarak pop ve elektronik müzik) genel de telefon ve spotify ile kullanacağım.

    Bir fikir verin dostlar zst pro ile kz zsn 1dd 1ba arasında kaldım. Şuan kullandığım kulaklık 3.5 mm jacklı earpuds. Earpuds'dan bu kulaklıklardan birine geçmeye değer mi ?
  • Elimde çok az kullanılmış KZ ZSN Pro ve KZ ZS10 Pro var.İlgilenen arakadaşlar pm atabilir.

    Dükkan Linki İçin TIK
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutu07

    Hocam ben ZSN yi öneririm ZST bir önceki neslin tercih edilen çok satan modeliydi ES4 ile beraber. Ama işi bilenler tarafından herzaman ES4 daha çok tercih edilmiştir ses karakteri olarak. ES4 bir önceki neslin ses-fiyat-performans şampiyonuydu. Aldığı yüksek puanlar da bunu kanıtlar.

    İlle ZST ve türevi tercih edeceksiniz bu mutlaka ZST PRO olsun. Zst Pro normal Zstye göre daha iyi bir model. Midleri ve tizleri bir miktar daha iyi. Zst nin bası Zst proya göre bir tık daha iyi. Zst tam bir basshead. Zstnin mid ve tizleri bir miktar zayıf. Ama heryönden ZSN hepsinden üstündür.

    Önerim ZSN>ES4>ZST PRO>ZST şeklinde. Bu dört modelden kesinlikle ilk tercih ZSN olmalı. Aradaki 20 30tlye kesinlikle değer. 14dolara ZSN bulunuyorken Aliexpresste başka modele bakmamalı bence.

    Alıntıları Göster
    Link verir misiniz Zsn için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com/sifir-kutusu-acilmamis-kz-zsn-pro--140208435


    sıfır kz zsn PRO satılıktır %100 orjinal

    (satıldı yenisi eklenir ay sonu falan)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 7 Ekim 2019; 12:56:36 >
  • allah belasını versin böyle kulaklığın 2 saattir kulağıma takmaya uğraşıyorum inanılmaz kötü tasarımı var. hiç ergonomik değil çok kötü.

    ses kalitesi vs güzel ama kulağıma takabilsem dinleyecem çıldırıyorum ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    allah belasını versin böyle kulaklığın 2 saattir kulağıma takmaya uğraşıyorum inanılmaz kötü tasarımı var. hiç ergonomik değil çok kötü.

    ses kalitesi vs güzel ama kulağıma takabilsem dinleyecem çıldırıyorum ya
    Alışırsın hocam. Bende ilk hafta sövdüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senheiser ie80 hakki rahmetine kavustuktan sonra 2 secenek arasinda kaldim as10 iem ve zs10 pro biri 4+1 digeri 5 armeturlu kullanan tavsiye verecek var mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 3 Ekim 2019; 2:12:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiseReise

    Senheiser ie80 hakki rahmetine kavustuktan sonra 2 secenek arasinda kaldim as10 iem ve zs10 pro biri 4+1 digeri 5 armeturlu kullanan tavsiye verecek var mi
    Aynen bende ikisi arasında gidip geliyorum kullanmış birisi varsa hangisi neden sorusuna yanıt verebilir mi?
  • cemus kullanıcısına yanıt
    10 sürücülü zs 10 pronun incelemesi için şuraya bakabilirsiniz. İleride 16 sürücülü Kz as16'nın da incelemesi gelecek.

    http://www.kulakligim.net/kz-zs10-pro-incelemesi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.